|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 10 2004
|
![]() Mam pytanko. Mam chara na Celescie
![]() Z gory thanx ![]()
Prof: Royal Paladin Lvl&skills:39, 78/63,15mlvl best solo,team: necromancer,Dragon Lord nick: Vorment Firefist Uoch. Stare :S Prof: No Vocation lvl:skills:1, 10/10 0mlvl best solo,team: nie ma/best team RAT nick: Vorment Firefist Pozdro dla all hackerow w Tibi no i szczegolne pozdro dla asslickerow takich jak Macho Firefist. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 06 2004
Lokacja: Thais ;-)
Imię: Warrior Futurity
Profesja: Elite Knight
Świat: Aurea
Poziom: 165
Skille: 96/90
Poziom mag.: 8
|
![]() skoro sie nie boisz ze zginiesz zabity przez gsa to mozesz isć ale bedziesz musial uzyc sporo runek na dsy pojdzie ci nawet duzo Hmmow ja bym na twoim miejscu nabil 19lvl lub torche wiekszego w spokojniejszych miejscach a dopiero pozniej z summonami tam szedl np. Minotaur Archera sobie wziaść
![]() A co do Celesty to ma tam kto zlurowac np. Desiree Lane 39lvl royal pall ona moze tam chodzic bo malo osob ma spory lvl i chodzi na POH na twoim serwie A jednak sa osoby powyzej 30lvl ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 11 2004
|
![]() Ok FAjnie ze chesz tam isc ale Jezeli napisałeś ze najwyzszy to nie 30 lev to
pomyśl jaki tam jest resp jak trafisz na 2 Gs na powierzchni to stracisz duuuzo uh w najgorszym wypadku ded Z summonami to nie wiem nie chodzilem z summonami tylko z kolegami |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 11 2004
Lokacja: Mława
![]() |
![]() UUU no jeżeli nie bojisz sie zlurowanego GSa to weż BP SD tak an wypadek dojesz do 20 lvla no lec jak chcesz z summonami( ja tam bym brał huntera ale on od 25 lvla) jak wolisz
KEINIM OF TITANIA KNIGHT 20lvl 4 mlv SKILLS:55/51 |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 10 2004
|
![]() Heheh juz poszedlem. GSow nie ma ;] znam na tyle dobrze respy. Aha ns dsy nie trace zbytnio hmmow bo wala scouty a ja biegam wokol drzewek. Aha scouty mi padly na minotaur campie myslalem ze trudniejsze do ubicia sa.......
-.- Aha co do tego lvla. Moze sie pomylilem wydawalo mi sie ze kolega mi mowi ze niedlugo bedzie ona miec 30 ![]() ![]() ![]()
Prof: Royal Paladin Lvl&skills:39, 78/63,15mlvl best solo,team: necromancer,Dragon Lord nick: Vorment Firefist Uoch. Stare :S Prof: No Vocation lvl:skills:1, 10/10 0mlvl best solo,team: nie ma/best team RAT nick: Vorment Firefist Pozdro dla all hackerow w Tibi no i szczegolne pozdro dla asslickerow takich jak Macho Firefist. Ostatnio edytowany przez Vormencik - 30-11-2004 o 22:16. Powód: przenioslo mi minke na polowe -.- |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 08 2004
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() stary
![]() |
![]() |
![]() |