|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 07 2006
Lokacja: Lubin
Stan: Na Emeryturze
Imię: Arko Vabilype
Profesja: Royal Paladin
Świat: Eternia
Poziom: 47
Skille: 81/50
Poziom mag.: 16
|
![]() mam problem zwiazany z bosem vampirow przy 3 misji...przywolalem normalnego lorda vampirow i niestety zrezygnowalem bo zaduzo bil...po restarcie servera poszedlem znow do Storkusa i wrocilem sie tam na blood herb zeby go ponownie zabic ale juz z granick nackle no to to ulozylem wcisnolem trumne i nic :| probowalem wszystkiego nawet bez naszyjnikow.. i co ja mam teraz zrobic pomozcie ;D
|
![]() |
#2 |
eX Moderator
Data dołączenia: 24 09 2006
|
![]() Możliwe, że tylko raz możesz przywołać potwora. Jeżeli go nie zabiłeś, idź z kimś innym i pomóżcie sobie nawzajem. To taka moja mała sugestia...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 04 2008
Stan: Aktywny Gracz
![]() |
![]() Ja proponuję dodatkowo zgłosić to Tutorom. Może to jakiś bug. Z drugiej strony może być tak, że potwór jest traktowany jak niektóre itemy które dostajesz w trakcie robienia questów typu "society explorer", że jeśli zgubisz to już nie dokończysz questa. Proponuję jednak na początek pierwsze rozwiązanie z tutorem.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 07 2006
Lokacja: Lubin
Imię: Arko Vabilype
Świat: Eternia
Poziom: 47
Skille: 81/50
Poziom mag.: 16
|
![]() i tak tez zrobie ale wiesz patrzylem na tego ringa i jego da sie kupic ale za 10k wiec myslalem ze cos wiecie na ten temat jak z tutorem niewypali to go kupie
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 05 2006
|
![]() To nie bug. The Counta można przywołać tylko 1 raz 1 postacią. Jeśli nie zabijesz go do save serwera to znika i musisz kupić ring za 10k.
|
![]() |
![]() |