|
Notki |
Profesje Rycerz, paladyn, czarodziej czy może druid? Wszelkie wywody na temat profesji znajdziesz w tym dziale. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 05 2008
Świat: Nerana
|
![]() Mam pytanie do was, mianowicie czy dam radę skilować knightem na 27 levelu 57 sword, 62 shielding z takim setem: Platinum Amulet, Crown Helmet, Plate Legs, Leather Boots, Dragon Shield, Mamooth fur Cape. Mogę sprzedać mamutke i kupić knight armor albo poczekać i kupić medusa shield.
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 05 2006
Lokacja: dabiljuarsi
Imię: Szczy kawka z dżewa
Gildia: Zryw Ubocze
|
![]() 61/61 k-set, scarf, guardian sh i crus h na luzaku, więc też powinieneś dać rady
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 01 2008
Lokacja: Płock
Stan: Niegrający
|
![]() Napewno dasz rade
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 01 2007
Lokacja: Pińczow
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Warrior Guzbi
Profesja: Sorcerer
Gildia: Noobów
Świat: Astera
Poziom: 47
Skille: 8/6
Poziom mag.: 44
|
![]() No nie wiem czy da rade, ra moim knightem zaczynałem jak mialem 65/65 crown armor, k legs, vamp shield, crus, p ammy i slima zmieniałem co ok. 1.5h bo juz tak lał że sie nie dało wytrzymac
Nie dasz rady, wbij 60/60 kup jakiegosc k seta i crown shielda i powinienes dac rade
12:50 Cair Lera [6]: hej co zrobic zeby chodzic szybciej |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 05 2006
Lokacja: dabiljuarsi
Imię: Szczy kawka z dżewa
Gildia: Zryw Ubocze
|
![]() @up: przecież ma już 62 shielda.
Jak nie będzie szło to dokup sobie k arm i na setę dasz rady
![]() |
#7 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 21 08 2008
|
![]() Dasz rade tylko podstawą jest go zmienić co jakiś czas bo trzeba pamietać że slim
na nas też skilluje i z czasem ma coraz mocniejsze ale chyba niemusze tego mówić bo to każdy powinnienen wiedzieć jeżeli idze skillowac na slmia ![]() ![]() AHA I ZMIEŃ TEGO MAMUTH FUR CAPE BO TO TROSZKE ZASŁABE Ostatnio edytowany przez kakaszi13 - 21-08-2008 o 18:38. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 04 2008
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Sork Of Magic
Profesja: Knight
Gildia: Elects Of Death
Świat: Silvera
Poziom: 40
Skille: 70/70
Poziom mag.: 4
![]() |
![]() spox dasz rade... tych co mówią że ze skillami 65/65 dasz rade dopiero kłamią. testowałem na własnej skórze ... z 50 shieldem trenowałem bez problemu 1h albo więcej z k setem i dragonką ( troszke eq lepsze ) spox dasz rade
![]() ![]()
13:10 Sork of magic [40]: yes 13:10 Black Warrior Knight [30]: bo mnie ost. lali 13:10 Black Warrior Knight [30]: -.- 13:10 Black Warrior Knight [30]: na supp 13:10 Black Warrior Knight [30]: bo czytalem poradniki i prawie padlem " Na Imię Było Mu Śmierć, a Za Nim Szło Całe Piekło... " Statistics ![]() Best Hit : 232 with skull staff Best Solo : Giant Spider Best Team : Banshee ![]() ![]() |
![]() |
![]() |