|
Notki |
Filmy Gdy zdjęcia to za mało do akcji wkraczają filmy. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 12 2004
Lokacja: Heh a co was to?
![]() |
![]() Masz pacc? Przekroczyles 20lvl? Chesz byc elite, elder,master lub royal? Nie wiesz jak to zrobic? Ściągnij flimik, który pokazuje jak kupić promocje w Carlin.
Pamiętaj musisz mieć w Bp 20k. Tutaj kliknij!
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 10 2004
Lokacja: Wrocław
Stan: Aktywny gracz
Imię: Vanzi Edoc'Sil
Profesja: Paladin
Gildia: Until the end
Świat: Neptera
Poziom: 51
Skille: 78/57
Poziom mag.: 15
![]() |
![]() Interia >.< transfer 0,5kbps.. nie możesz dawać filmów chodźby na movie.erigol.com? Itak btw. to niezły temat na film... ja chyba zaraz zrobie movie jak wyjść z rooka xD
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 10 2004
Lokacja: Dolina Lodowego Wichru
|
![]() Eeeeeeeech... Transfer przekroczony, ale pamiętam, że kiedyś, kiedy chciałem kupić brass legsy, to gościu (sprzedawca brassów) powiedział że jest u królowej w carlin i mam poczekać. siedze 10 minut i n i c. wnerwiłem sie, poszedłem do królowej a tam stoją dwaj PACCe ( coś kolo 14 i 21 poziomów) i nawalają: hi hello good morning, good afternoon, long live the queen. podchodze do niej i mówie HELLO QUEEN. Jak odpowiedziała, to ich zamurowało... Gościu mi brassy sprzedał po nizszej cenie i happy !!!
![]() ![]() ![]() P.S. Marshal - niektórzy potrzebują takich filmów, serio. sam widziałem, jak jakiś noobek siedział na targu i "HOW I CAN GO TO MAINLAND" SERIO Ostatnio edytowany przez Bruenor - 07-12-2004 o 20:33. |
![]() |
![]() |