|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Zbanowany
Data dołączenia: 30 04 2005
Lokacja: Krzeslo przed komputerm (na serio Wrocek)
![]() |
![]() Co myslicie o nowej odslonie GTA co waszym zdaniem jest lepsze niz w vc a co gorsze skala od 1 do 10. Mi podobaja sie drogi pomiedzy miastami wielkie tereny pomiedzy miastami realistyczni ludzie na przyklad jade sobie do San Fierro a tu przede mna rozbija sie dodo
![]() (jesli taki temat juz byl prepraszam modkow ale przez 40 minut szukalem i nie znalazlem znalazlem jedynie temat o vc) |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 01 2005
Lokacja: Grudziądz
Stan: Niegrający
![]() |
![]() dam 10/10
Różnica jest przeogromna. Tak jak mówiłeś jest duża mapa, urozmaicenia związane z wyglądem postaci. Ja ściągnąłem patha, gdzie można z dziewczyną uprawiać sex (evule!). Vc nie umywa się! Eh... co będę się rozpisywał naprawde warta uwagi gra... niestety trzeba powiedzieć to. Gta jak każda inna część po 2 tygodniach gry się nudzi. A zapomniałem dodać najlepsze są skoki spadachronowe z dachu drapacza chmur! ![]() @Edit: Nie... a gdzie można znaleść! ![]() Ostatnio edytowany przez Majines - 01-07-2005 o 22:54. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zbanowany
![]() |
![]() A latales (nie wiem jak to sie pisze) jetpackiem??
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 09 2004
Lokacja: Ciemna uliczka, miedzy innymi cFaniakami =] Liczba postow: Sprzedam Ci te infromacje za... 5k
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Sorcerer
Świat: Lunara
Poziom: 9
Poziom mag.: 5
![]() |
![]() Majin - z kodow jest =]
Tez mam coffee cup. A co do GTA - nie moge nic powiedziec, bo tak mi sie przycina(za malo ramu), ze zadnej misji nie moge wykonac:/ Tzn. pare sie zrobilo, ale nie da rady jakichs pozadnych :/ Ale o wiele lepsze od VC =]
![]() |
#5 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 04 2005
Lokacja: Stormwind
![]() ![]() |
![]() ja tam niemoge przejsc misji z taniczeniem u OG. A tak wogole to gra mi sie niezabardzo podoba. Wiem ze jest tu masa rzeczy ktrore niepojawiły sie w VC ale i tak mi sie niepodoba. Np. w VC było słonecznie a tu? Tak jak... no mało słonca jest. Wogole beznadziejnie sie jeździ motorem. I co z tego ze są rowery? Tez zadko mozna je znalezc. Bronie? Duzo ich jest rodzai ale baardzo trudno je znalezc nie tak ja w VC. Misje no misje mogą byc po za skaczącym samochodem i tańczeniem (HELP PLX).
Ogolnie mnie sie niepodoba. 5/10
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zbanowany
![]() |
![]() Co do zdobywania broni z tego co przeczytalem jestes na poczatku gry dlatego nie mozesz miec zbyt duzo broni w san fierro sa one latwo dostepne po 2 w San Andreas jest jak w tibi trzeba skillowac jazde na motorze a rowery jest bardzooooo latwo znalezc jak wiesz gdzie szukac.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 09 2004
Lokacja: Ciemna uliczka, miedzy innymi cFaniakami =] Liczba postow: Sprzedam Ci te infromacje za... 5k
Profesja: Sorcerer
Świat: Lunara
Poziom: 9
Poziom mag.: 5
![]() |
![]() Dag klikasz odpowiednie klawisze jak masz odpowiednia strzalke - np. masz kontrolki poruszania sie W,S,A,D i jak masz strzalke do gory /\ do klikasz W. Proste? Za kazdy "ruch" otrzymasz punkty. Jak wiecej pod rzad "ruchow" zrobisz to dostajesz wiecej punktow. Bedziesz mial 2,500 - wygrywasz. Ja za pierwszym razem nie wiedzac czym klikac nabilem 2,240, wiec jest to latwa misja ;p
![]() |
#8 |
Zbanowany
![]() |
![]() @up
Ja za 1 razem mialem ponad 3 tysiace ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 07 05 2005
Lokacja: Rybnik
![]() |
![]() Witam
Mam Gta san .. gram w to ale nie lubie tej kamery może ktoś mi pomoże to zmienic bo ja sam nie umie. A ogulnie gra jest zajefajna ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 11 2004
|
![]() mnie się gta:san andreas znudziło po 3 dniach gry... dlaczego? BO TIBIA ROX!!
;];];];]
![]() |
#11 |
Guest
|
![]() Wciąż te same błedy tekstur. Podczas przerywnikow filmowych kolejny raz bohaterowie maja octajace trójkaty z ciala lub dziwnie zaostrzenia na glowie. <To nie wina mojej karty graficznej
![]() Misje... hmm... wszystko polega na tym samym jedynie sposob wykonania jest inny. Genialnay jest ten wieki teren, podobnie jak w Chrome chodzisz gdzie chcesz. Fantastyczna fabula. <czy zdanie powinno zawierac orzeczenie? ![]() ![]() ![]() Pozdro. |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 01 2005
Lokacja: Łódź
![]() |
![]() @Up:
To chyba jednak wina karty graficznej, bo u mnie takie błędy nie występują. @Topic: Sam ostro pocinam w Gta: SA i wciąż mi się podoba, chociaż że gram już ok. 30 tygodnie ;] Prawie każdy element tej gry jest dopracowany do perfekcji. Chociaż i tak wolę bilarda na wp.pl.... ![]()
![]() |
![]() |
#13 |
Zbanowany
![]() |
![]() @traialowiec
To raczej wina twojej karty graficznej bo ja gram na very hight i na najwyzszej rozdzielczosci i nie mam tego o czym mowiles. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 06 2005
|
![]() 8/10
2 punkty odejme za grafike. Moim zdaniem z ta grafika sie nie popisali, ale fabula, ehh nie kitowali w tych gazetach komputerowych ![]() Uwazal toza straszne gowno za pierwszym odpaleniem, przeszedlem pierwsza misje i super ! mozna sie przebierac ( nie myslcie ze tak jak vc) mozna zmieniac fryzure, robic se tatuaze, SUPER ! Polecam all. @edit: Cytuj:
- Ostatnio edytowany przez Stefan12341 - 02-07-2005 o 09:33. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 12 2004
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zbanowany
Data dołączenia: 23 09 2004
Wpisy bloga: 3
Imię: RC-1262
Gildia: Twoja Stara słucha metalkoru
![]() |
![]() Ja mam już od dawna na PS2
![]() Ogólnie w gierke na początku się nie gierczy tak dobrze jak w VC, brakuje klymatu ![]() Teraz jest już ok, fabuła rozkręciła się etc. ogólnie 10/10 ma dużo większe możliwości niż VC i 3, w końcu zróżnicowana przestrzeń nie tylko miasta, miasta i miast (ci którzy grali wiedzą o czym mówię: te lasy i pustynie). No i w końcu zakończenie podróży w wodzie nie kończy się śmiercią. xD W pełni zasłużona 10. @edit: Jetpack jest i z kodów, i w jednej misji bodajże na pustyni w bazie wojskowej, potem jest już ogólnie dostępny w tym jednym miejcu xD. PS. Widział ktoś jakie numery mają wszystkie pasy startowe w grze? xD Ostatnio edytowany przez Ara'Gorn - 02-07-2005 o 09:51. |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 12 2004
Lokacja: Bełchatów/"...W państwie pełnym nienawiści..."
Stan: Niegrający
Świat: Kyra
|
![]() Cytuj:
Nad czaszkami groźby, być złym czy dobrym? Zero pytań, wątpisz ? Strach tonie w liczbach One odbite w źrenicach, a świat upadły w mitach Zamiast powstać w krytykach czynów, kreuje co dnia lepszych skurwysynów Od siebie minimum by z dumą się nie rozstać 2005 Realia Made in Polska |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 06 2004
Lokacja: Morze ( no gdzie może mieszkać Makrela jak nie w morzu)
Imię: Makrelus
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Killer Teddybears
Świat: Hiberna
Poziom: 52
Skille: 21/27;)
Poziom mag.: 53
![]() |
![]() Trochę mi się zacina i przez to nie moga przejść tańca u OG, bo mchodzi co druga strzałka >.- Ale gra fajna
![]()
![]() |
#19 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 04 2005
Lokacja: Stormwind
![]() ![]() |
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum
|
![]() No gierka tez mi sie podoba
![]() ![]() ![]()
"Nie każde złoto jasno błyszczy, nie każdy błądzi, kto wędruje, nie każdą siłę starość zniszczy, korzeni w głębi lód nie skuje, z popiołów strzelą znów ogniska, i mrok rozświetlą błyskawice. Złamany miecz swą moc odzyska, król tułacz wróci na stolicę..." J.R.R Tolkien
|
![]() |
![]() |