|
Notki |
Profesje Rycerz, paladyn, czarodziej czy może druid? Wszelkie wywody na temat profesji znajdziesz w tym dziale. |
Pokaż wyniki sondy: Jaka profesja? | |||
Palladin |
![]() ![]() ![]() ![]() |
11 | 45.83% |
Knight |
9 | 37.50% |
Sorcerer |
1 | 4.17% |
Druid |
3 | 12.50% |
Głosujących: 24. Nie możesz głosować w tej ankiecie |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 09 2008
|
![]() Witam.Jestem na island of destiny i nie wiem jaka profesje wybrać.
Chcę mieć radość z gry, kasy dużo być nie musi ale żeby wystarczało na podstawowe rzeczy (runki,poty,itd.) Chciałbym w przyszłości dołaczyć do waru więc dobre pvp. I jak daną profesją będzie mi się grało na hight levelu. Konto będzie FACC (jeśli kupie PACCA to na baaaardzo wysokim levelu). P.S.Odpowiedzi proszę uzasadniać! |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 08 2007
Lokacja: Wrocław
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Visc
Profesja: Elite Knight
Świat: Astera
Poziom: 182
|
![]() Polecam Ci Knighta poniewaz zamierzasz grac przez dlugi czas na facc
Pallem musialbys kupowac rsy co bez pacca jest uciazliwe Sorc/Druid sa to dobre profesje w PvP jednak jezeli chcesz grac na facc musialbys expic na dwarf guardach
21:09 Jark Celia [103]: 39.5 i pol ![]() 20:02 Pablo'De La Pall [149]: tez mam kiku takich kumpli co jara codziennie 20:02 Pablo'De La Pall [149]: kumpel mial fajne jazdy 20:02 Pablo'De La Pall [149]: co chwile byl kims innym 20:02 Pablo'De La Pall [149]: na poczatku politykiem 20:02 Pablo'De La Pall [149]: puzniej mafiozem xD 20:03 Pablo'De La Pall [149]: a na koncu sorcererem |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
Lokacja: Ziemia
Stan: Początkujący
Imię: Buksed
Profesja: Knight
Świat: Guardia
Poziom: xx
Skille: x/x
Poziom mag.: xx
|
![]() Hmm... Jeżeli bez pacc to Knight lub pall. Knight na wary się nie nadaje moim zdaniem o/ Jak chcesz mieć radość z gry to wybierz Sorca lub druta, ale wtedy musisz kupić pacc.
Pzdr. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 06 2008
|
![]() ja ci proponuje palka... na wysokich skillach jest mocny no i bije z daleka więc na swiatach pvp knighta ubijesz xD
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 09 09 2008
Lokacja: Krk
Stan: Początkujący
Imię: Bartok Hunter
Profesja: Rookstayer
Gildia: Na mainie pomyśle o gildi:P
Świat: Zawsze zapomina
Poziom: 2
Skille: niewiem
![]() |
![]() Knight zdecydowanie.Na faccu plakiem nie dasz rady,druidem bys musial expic na dwarfach tak jak sorkiem.Moze nie bedziesz dobry w pk i kasa nie bedzie leciec strumieniami ale ja bede gral knightem i jestem z tego dumny
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 08 2008
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
|
![]() Pall!
Gra się nim przyjemnie, również na facc. Na pewno nie będziesz się nim nudził expiąc na demonach ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 04 2008
Imię: Sork Of Magic
Profesja: Knight
Gildia: Elects Of Death
Świat: Silvera
Poziom: 40
Skille: 70/70
Poziom mag.: 4
![]() |
![]() Cytuj:
od kiedy demony są na facc ??? ![]() pall/sorc wg mnie. gram aktualnie pallkiem i się gra spoko nie trzeba aż tak dużo skillować, dobry na pvp, nie trzeba się na niego aż tak wykosztowywać ( pomijając początek, na którym potrzebna jest kasa ) i tak wypasiście. z co rsów to znajdź sobie kolege na pacc który będzie ci sprowadzał spearki po 100 ( 100 ci wystarczy na bardzo długo ponieważ rsy są wytrzymałe ) ... bierz pallka ![]()
13:10 Sork of magic [40]: yes 13:10 Black Warrior Knight [30]: bo mnie ost. lali 13:10 Black Warrior Knight [30]: -.- 13:10 Black Warrior Knight [30]: na supp 13:10 Black Warrior Knight [30]: bo czytalem poradniki i prawie padlem " Na Imię Było Mu Śmierć, a Za Nim Szło Całe Piekło... " Statistics ![]() Best Hit : 232 with skull staff Best Solo : Giant Spider Best Team : Banshee ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
|
![]() Już wybrałem palka.
![]() Dzięki za wszystkie odpowiedzi. Temat do zamknięcia! |
![]() |
![]() |