|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 01 2008
Profesja: Elder Druid
Świat: Premia
|
![]() Stairhooping nie jest nielegalny, nie uzywam bota, po prostu mam za maly lvl zeby solowac demony, a skaczac po schodach i uzywac icicle moge. Nikt mi tego nie zabron, gdyz nie jest to wykorzystywaniem bledow gry.
Tak samo jakby powiedziec ze stawanie po skosie do smoka to tez lamanie zasad gry bo nie bije wave po skosie, i musisz zawsze wlezc mu pod wave. @Up. Nie chce bic demcow z blokerem, chodzi mi wlasnie o solowanie ich. |
![]() |
![]() |
#3 |
CS Tibia.pl Team
Data dołączenia: 06 09 1970
Lokacja: Gliwice
Wpisy bloga: 1
Stan: Początkujący
|
![]() Pytasz się gdzie mógłbyś zastosować tą taktykę, zupełnie jakby miejsc z demonami było w Tibii 50.
Albo kupiłeś sobie postać na allegro, albo expiłeś na trolach do 100 lvla. Niestety jak to zwykle bywa w tematach tego typu, nawet nie napisałeś jaki masz lvl (nie, już tej wiedzy nie potrzebuje). Zakładając, że < 100, pozostaje jedynie single spawn, wchodzisz w teleport i masz schodki, gdzie po zejściu na dół na lewo od nich znajdują się kolejne demony, jednak da się bić górnego demona bez lurowania tamtych. Zakładając, że masz > 100, jest DHQ, gdzie możesz lurować sobie po demonie w "bezpieczne" miejsce ze schodkami. |
![]() |
![]() |
#4 | ||||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 01 2008
Profesja: Elder Druid
Świat: Premia
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
![]() dziekuje za odpowiedz |
||||
![]() |
![]() |
#5 |
CS Tibia.pl Team
|
![]() A ma to, że nie mogę udzielić precyzyjnej odpowiedzi, bo w Tibii są miejsca nadające się do "stairhoppingu", które wymagają posiadania 100+ lvla (taka bramka, przez którą z niższym poziomem nie da się przejść, o rly!), aby się do nich dostać. Trudne do wydedukowania, co?
|
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 07 2006
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2007
Lokacja: Gdańsk
Stan: Na Emeryturze
Poziom: Wi
Skille: Ndsurfi
Poziom mag.: ng
|
![]() @2Up
Bez utamo tylko na ots ![]()
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 06 2007
Stan: Na Emeryturze
|
![]() /Up : Zamiast utamo polecałbym jednak energy ringa.
Ba, możesz nawet bez bota stairhoppować i bić z exori frigo - ale trzeba mieć odpowiedni sposób (nie mówię ofc. o wspomagaczach). Ostatnio edytowany przez Kamliss - 18-09-2008 o 14:38. |
![]() |
![]() |
#10 |
Zupa Dromidorowa
Data dołączenia: 09 09 2007
|
![]() Elderty dobrze powiedzial, bez utamo na goromie. kumpel 110 ed sobie tam radzi up/down
http://www.tibiacam.tv/cams.php?id=i2ytm90l81sw73ln check it :> |
![]() |
![]() |
#11 | |
CS Tibia.pl Team
|
![]() Cytuj:
Polecam od 110 lvla!! |