|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#2 |
eX Moderator
Data dołączenia: 29 07 2003
Lokacja: Castle Shop 1
Wpisy bloga: 1
Imię: Mighty Zaglada
Gildia: Dreamers
|
![]() Kiedyś jak chodzilem na witche zostawily mi po ff 1 hp
![]() Znalzalem jeszcze Karmor na depo ![]()
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 09 2003
![]() |
![]() Trucizna kiedyś zdołowała mnie do 1...
No i raz znalazłem torbe z 600 strzałami w środku gdzieś w kopalniach... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
eX Moderator
Data dołączenia: 10 09 2003
Lokacja: Fotel przed monitorem
![]() |
![]() trenuje raz w zagrodzie w Ab nad wodą, patrze leżą knight legsy to myślę że tego co ze mną trenuje, ktoś podchodzi, pyta się czyje, a mój partner że nie jego ... myślałem że popełnie harakiri
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 09 2003
Lokacja: Niemcza ok. 71
![]() |
![]() ja wracam sobie z dwarfow i przechodze kolo depo i pk z polski ramazae czy jakos tak mnie z crossbowa atakuje i wkraszam sie do depo a tam wejscie zastawione juz filc nie przezyje a tu nagle sie miejsce zwolnilo wchodze do depo i mi zostalo 5hp uwazajcie na tego goscia ma 44 lvl i jest palladynem
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 09 2003
![]() |
![]() Ja to miałem dopiero farta:
Chodząc po zamku w Ab'Dendriel zawsze chodze na Hunta, bo często leży tam dużo ciał. I kiedyś w jednym ciele znalazłem 3K !!! Nie wiem jak ktoś może być tak głupi i chodzić na zamek z 3K w plecaku ?! No ale to się odbiło na moją korzyść ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 09 2003
![]() |
![]() Może nie był to astronomiczny fart, ale zawsze. W KAZ w depo patrze że czyjś czysty parcel leży na skrzynce pocztowej. No to szybko do pracela i zaraz schować. Patrze do środka a tam z 23 kusze i ze 3 łuki. Razem troche ponad 4k lootu. Zaraz poprawiłem adres i imię (swoje) i poszedłem na fibule sprzedać
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
eX Moderator
Data dołączenia: 26 09 2003
Lokacja: Fangorn Forest
Stan: Na Emeryturze
Gildia: Defenders of Fangorn
![]() |
![]() Podobny temat juz jest na forum.
2. Moderator nie myli się - moderator ma inne zdanie 3. Moderator nie obraża innych - moderator dobitnie zwraca uwagę 4. Kto przychodzi ze swoimi przekonaniami - wychodzi z przekonaniami moderatora. 5. Szanuj moda swego - możesz mieć gorszego. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 09 2003
Lokacja: Dębica
![]() |
![]() heh spox wam sie udalo a mi nie
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 09 2003
Lokacja: Wroclaw
![]() |
![]() Uciekajac przed PK do swiatyni zostalo mi 3 hp a mialem lagi!!
![]() |
#11 |
Buuuuu
|
![]() Przezylem moje pierwszes (przypadkowe) spotkanie z DL poniewaz chwile wczesniej rzucilem sobie przez pomylke mana shield zamiast light
![]()
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Lokacja: Poznań
![]() |
![]() kiedys robilem porzadek w depo bo mi sie odziedziczyl spadek po komplu ktory skonczyl gre (a potem zacza od nowa grac :rolleyes: )no i polozylem wszystko w bp na depo a pech chcial ze akurat musialem kliknac i mi wyszedl z depo Bobercjusz no i moj biedny bp z calym lupem na dpocie
zaraz potem wszedl jakis newbie i mi go zabral (w nim bylo ponad 10k i ogrom sprzetu). wiec napisalem ze jest thiefem no i jak wiara looknela to zaczela go op******ac no i z wielka laska mi go oddal naszczescie nic mi z niego niezabral
![]() |
#13 |
Guest
|
![]() ja tez raz mialem farta... goscie trenowali z rotami i lezaly se p legsy wiec ja je w kieszen i poszedlem... i goni mnie typ mowiac zabrales a ja nie :> ide dalej jakis typ idzie i do niego mowi "do you take my legs?" a typ no no i mu fire bombe walal i dobil... i z goscia wypadly p legsy... i gosc mowi ha you have my legs... a ja zadowolony poszedlem se z p legsami ;]
|
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 10 2003
Lokacja: Pokoj
![]() |
![]() Wszyscy tu pisza o fartach, ze cos znalezli, albo zabili jakiegos potwora. A ja z innej beczki. Wczoraj o 21 udalo mi sie zalogowac za pierwszym razem
![]()
*&&&**********&&&&&&**&&& &***&********&&****&&&***& *&***&******&&******&&&***& **&***&***&&&***&&***&&&***&***&&& ***&***&&&*&&***&&***&&*&***&&&***& ****&*******&&******&&***&*******& *****&*****& &&****&&*****&*****& ******&&&&&***&&&&&&*******&&&&& |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Lokacja: Poznań
![]() |
![]() no to faktycznie miales chyba najwiekszego farta z naszych wszystkich
pozdrawiam
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 10 2003
|
![]() ja mialem 2 razy ide se patrze worek a tam zeczy o wartosci 3.2k
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 10 2003
|
![]() o jeszcze przypomnial mi sie 1 tez ide pozyczylem koledze 500 gp i mial mi oddac ale zginal ja znalazlem calom kase 2.3 i jeszcze mi oddal
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 27 11 2003
![]() |
![]() kolesie przyszli i zaczeli mnie tluc. Zostalo mi 1 hp i blagam ich o litosc. Dalej dialogiem:
-BŁAGAM PRZESTAŃCIE! -Polak? -Kurde on jest z Polski. -Polak, a co? -Polaków nie bijemy I dali mi mięso. |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 10 2003
![]() |
![]() A Ja mam znajomego który ma takiego farta ze ho ho ...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ja tez mialem niezlego farta.
Na calmerze jakis koles zlurowal GSa do thais. Po chwili typ (30+ pally) wybiega z depo i zaczyna go bic. Już prawie zabil Gsa a tam dwoch kolesi wyszlo z depo, zblokowalo go i ten pall padl. Ja szybko wyszlem, sprawdzam cialo a tam K armor ![]()