|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 03 10 2008
|
![]() Witajcie.
Jest taka sprawa, że wróciłem po 2 latach do Tibii żeby trochę sobie znowu pograć. Mam chara na prastarym świecie NOVA (knight, 52). Sporo się zmieniło od kiedy grałem, więc parę pytań: - czy na tym świecie ma sens jeszcze grać? jaka jest przewaga w miarę "świeżych" światów względem takiej antycznej NOVEJ? - czy nadal można kupować BP of UHs oraz BP of HMMs? jakoś nie widać takich ofert, przestało się opłacać? - czym teraz rycerz może się leczyć zamiast UHów? - co rycerz na moim poziomie może polepszyć w swoim equipmencie (i co można realnie kupić na novej) - obecnie mam: BOH, Giant Sword, Crown Armor, Knight Legs, Warrior Helmet - na czym przy moim poziomie rycerza najlepiej zarabiać? (kiedyś były to tunele kazordoon i loot stamtąd) Dzięki! ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 05 2007
Lokacja: Toruń
Wpisy bloga: 7
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elder Druid
Świat: Secura
![]() |
![]() Przez 2 lata się zmieniło tyle że ho ho...
Opowiadania a opowiadania o tym jaki bajzer się porobił. -Nova jest jak nova gra się tak jak się grało ![]() -Uhów się nie opłaca, są poty które są gorsze niż uhy w tibii 7.81. -Terazniejszy Rycerz to tylko leczyc sie moze potami bo exura da max 40 hp a uhy tez nie żądzą w healu dla knighta. -Zamiast GSa kup sword dostosowany do Twojego lvla. Podaj lvl tego Twojego knighta.
Ostatnio edytowany przez Mallice - 05-10-2008 o 19:38. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik forum
|
![]() Malice - dzięki za odpowiedzi - o to mi chodziło.
![]() >> Nova jest jak nova gra się tak jak się grało. Hehe, chyba już zapomniałem jak się grało. Przed depo w Kazordoon dopadło mnie trzech PKów, a ja niechcący zacząłem się bronić (oddałem cios), przez co nie mogłem się schować w protected zone i mnie ubili. ![]() >> Uhów się nie opłaca, są poty które są gorsze niż uhy w tibii 7.81. No właśnie - koleś chce mi sprzedać UHy za 3k - trochę drogo... Sorry za lamerskie pytanie, ale od czego ten skrót POT? >> Zamiast GSa kup sword dostosowany do Twojego lvla. >> Podaj lvl tego Twojego knighta Mój level to 52 (oupss.... znaczy od wczoraj 51). ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 06 2006
Lokacja: skuntowni
Wpisy bloga: 23
![]() |
![]() Cytuj:
Health potion - bez progu lvl-owego Strong health potion - tylko knight z 50 lvl-em Great health potion - tylko knight z 80 lvl-em Ultimate health potion - tylko knight ze 130 lvl-em Cytuj:
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 06 2006
Lokacja: skuntowni
Wpisy bloga: 23
![]() |
![]() @up
Tak jak napisane jest w profilu jestem na emeryturze. Nie znam średnich cen przedmiotów. Nie chciałbym skłamać. Niech napisze może ktoś kto jest na bieżąco z cenami.
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2007
Lokacja: Gdańsk
Poziom: Wi
Skille: Ndsurfi
Poziom mag.: ng
|
![]() tibia.org.pl----->Targowisko
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 05 2007
Lokacja: Toruń
Wpisy bloga: 7
Profesja: Elder Druid
Świat: Secura
![]() |
![]() Djinn Blade- w sam raz.
O cene to zapytaj na helpie pisząc ,,Please link to Nova Price List". Jak nie pomogłem jeszcze wystarczająco to pytaj dalej.
Ostatnio edytowany przez Mallice - 07-10-2008 o 19:36. |
![]() |
![]() |