Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Inne

Notki

Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj.

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 12-12-2004, 09:58   #1
Zawias James
Użytkownik forum

Data dołączenia: 04 12 2004

Problem Pomocy !!

Witam was bardzo serdecznie. Moja przygoda z Tibia dopiero sie zaczela ... jednak mam jush pewien olbrzymi problem techniczny - z sama gra raczej nie mam problemow gdyz przed przystapieniem przeczytalem cale forum hehe ... no ale dobra, przejde do rzeczy mianowicie ... podczas gry w Tibie bardzo czesto zawiesza mi sie komputer. Jest to po prostu strasznie denerwujace i uniemozliwia normalna gre ... bo wyobrazcie sobie ze staracie sie wbic pol godziny ... uda wam sie a po 10 minutach i to jeszcze w trakcie walki zawiesi sie wam komputer ... od czego to moze byc spowodowane? Moj komputer to procesor Celeron 2.6, karta grafiki ATI Radeon 9600+ 128mb, pamiec RAM 256 ddr itd. Jak sami widzicie nie moze to byc wina "za slabych" parametrow komputera, pozatym dzieje mi sie tak tylko podczas gry w Tibie. Mam Windowsa XP Profesjonala ... PROSZE O POMOC gdyz to co sie dzieje uniemozliwia mi dalsze poznawanie tej wspanialej gry ...

Pozdrawiam wszystkich fanow Tibi z calego swiata
Zawias James jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 12-12-2004, 11:22   #2
wofosiw
Użytkownik Forum

wofosiw's Avatar

Data dołączenia: 30 10 2004
Lokacja: Łódź

Stan: Na emeryturze
wofosiw ma numer GG 1241527
Domyślny Porada

Wzlcy wsyzstkie programy(a szczegolnie p2p), zostwa tylko systemowe i oczywiście Tibie.
Jak to nie pomoże to format!!!
wofosiw jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Odpowiedz

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania