|
Notki |
Gildie Szukasz gildi? A może szukasz członków do gildi? Tutaj możesz załatwiać takie sprawy. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
|
![]() Poszukuje ludzi do nowej rodzinki...
![]() Podanie ma wyglądać tak: Najwyższy osiągnięty Level (??) Pacc/Facc (??) Proponowana Nazwa (??) Jaki chcesz server (PvP ?? Non-PvP ??) I na koniec ogólnie jaki server (tu już nazwę) I jeszcze to: Imię (??) Wiek (??) Sredni dzienny czas spędzony na grze (??) Dzięki za ewentualne zgłoszenia ! ![]() Pozdrawiam |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 14 12 2008
|
![]() Najwyższy osiągnięty lvl : 113
Facc/Pacc : Facc Nazwa Rodzinki : Obojętna Jaki chcesz server : PvP Ogólnie jaki server : Galana (Mam tam najta i właśnie skilluje, na servie gra mało osób) Imię : Szymon Lat : 14 A co do czasu jaki spędzam na tibii to zależ czasami godzina a czasami 5... |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 12 2007
Stan: Aktywny Gracz
Świat: Rerfugia||Azura
|
![]() Najwyższy osiągnięty Level 105 Refugia - (77- Azura)
Facc Proponowana Nazwa (obojetne) Jaki chcesz server (PvP) I na koniec ogólnie jaki server (Azura) poniewaz obecnie amm tu pk chara 27 level pozdrawiam I jeszcze to: Imię (Marcin) Wiek (17) Sredni dzienny czas spędzony na grze (3h)
```````````````\\\///// ´´´´´´´´´´´´ ````````` `````/`_``_`\ ´´´´´´´´´´ ```````` `````(|(.)`(.)`|) ´´´´´´´´´´ _________.OOOo_ (`)_ _oOOO._______ |"Ciagly treninG w drOdze do ChwalY, `| |Swiat jesT zbYt duzY aby byC Malym!"| |________oooO____________________| ``````` `(```)````````Oooo````````` `````````\`(`````````(```) |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 12 2007
Lokacja: Przemyśl
|
![]() Ja też chcę wstąpić, znów wracam do Tibii, ale z tego to akurat zadowolony nie jestem. Fakt faktem - jak wracać do tylko z rodziną, mam 15 lat osiągnąłem 53 knighta na dość starej Tibii. Dla mnie server jest obojętny podobnie jak nazwa, chcę się dobrze bawić i nie spędzać przy tym bardzo wiele godzin gdyż mam naukę i liczę na dobre liceum. Nie wiem co do PACC jeśli tak to tylko tibijska kasa. Tak w ogóle jestem Paweł.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 07 2008
Lokacja: Suwałki
Imię: Izzy Bolter
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Connection
Świat: Unitera
Poziom: 107
Skille: 93/74
Poziom mag.: 21
![]() |
![]() Witam.
Najwyższy osiągnięty lvl : 67 Facc/Pacc : Facc/Pacc ![]() Nazwa Rodzinki : Obojętna Jaki chcesz server : Non-pvp- na pvp polowa odejdzie, a tak zawsze można pograć ![]() Ogólnie jaki server : Candia/Celesta Imię : Adrian Lat : 16 3-5-8h - zależny czy mam coś do roboty ;-) @ventrilo/ts mam oczywiście @btw. A Twoja propozycja? :> Tez się opisz... Ostatnio edytowany przez Izzy_Bolter - 20-12-2008 o 10:44. Powód: @btw |
![]() |
![]() |