|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 11 2003
|
![]() Witam wszystkich, moze komus sie to wyda smieszne, a moze wqrzy to wladykow forum (mam nadzieje, ze nie), ale raz na jakis czas pokazuje sie okienko (przy probie wejscia na tibie) ze sprawdza cos tam w opci network. Chodzi o to ze jak nawet zaznaczam ta opcje "test server login" czy tez odznaczam, to i tak wyskakuje te same okienki, zeby sprawdzic.. ktos moze mi pomoc?!
<B>Rampah</B> - lvl16 - Danubia! |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 10 2003
Lokacja: Swinoujscie :)
Imię: XXX
Profesja: Elite Knight
Gildia: Ancient Kingdom
Świat: Nova
Poziom: 73
Skille: 103/102
Poziom mag.: 8
|
![]() `zrtestartuj kompa i wlacz tibie albo
zaloguj sie jak pojawi sie to okienko zamknij je "x" krzyzykiem i wlacz na nowo i spróbuj zalogowac powinno pomóc
103/102 23:00 You advanced in sword fighting. (103) 19:33 You advanced in shielding. (102) !!!! 12:59 You advanced to magic level 8. Myslisz ze wiesz co to jest zycie ? -.-' Spróbuj tego... http://www.gangstawar.com/index.php?act=speclink&speclink=f6pm690047 |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 11 2003
|
![]() szczerze to nie pomaga, bo nawet okienko z moiaj pstacia (rampah (danubia) mi nie wsyakuje, tylko od razu te okienko TEsT SERVER LOGIN, wiem ze dla niektorych moze to blacha sprawa, al pomozci mi prosze kto mial podobnie i rozwiazal problem , bo pierwszy raz mi sie tak zdarzylo...
PS: restart nie pomaga PS2: pzeinstalowalem tibie i pierwszy raz bylo dobrze, nawet weszlem, a potem znowu to samo! PLZ - HELP!!! Rampah - 16lv - sorc - Danubia (masz jakis klopot, wal smialo) |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 10 2003
Lokacja: Swinoujscie :)
Imię: XXX
Profesja: Elite Knight
Gildia: Ancient Kingdom
Świat: Nova
Poziom: 73
Skille: 103/102
Poziom mag.: 8
|
![]() hmm serio to ja juz nie wiem moze wejdz w options/network/ i odznacz TEST SERVER LOGIN
jezeli to nie zadziala to ja juz nie wiem
103/102 23:00 You advanced in sword fighting. (103) 19:33 You advanced in shielding. (102) !!!! 12:59 You advanced to magic level 8. Myslisz ze wiesz co to jest zycie ? -.-' Spróbuj tego... http://www.gangstawar.com/index.php?act=speclink&speclink=f6pm690047 |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 09 2003
![]() |
![]() mnie terz to sie robi!!!
ja próbuje do skótku ,włączam ,wyłączam i sie udaje |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]() Mi tez to nie dziala i mojemu koledze tez nie. Trzeba czekac bo zaden sposob nie jest tu skuteczny
|
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]() mam pytanie... czy wszyscy z was uzywali kiedykolwiek TibiaCAM ??? pytanie mi sie nasuwa tylko dlatego ze te problemy pojawily sie u mnie wlasnie po uruchomieniu TibiaCAM (nie odrazu, na nastepny dzien)
|
![]() |
![]() |
#8 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
ja ten problem mam wyłoncz t wloncz tibie i zadziała! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 10 2003
Lokacja: Szczecin
|
![]() Cytuj:
![]()
Nick: ******|*******|*******|Wunaku World: Aldora|Aurea|Aldora|Aurea Prof: RP|EK|MS|EK Level: 52|50|42|23 Skills: 81/62|74/73|50mlvl|65/65 <-- rosna Stan: Wymieniona|Sprzedana|Sprzedana|Aktywna ![]() Ale i tak w oczekiwaniu na new world i update ^.^ ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 10 10 2003
![]() |
![]() to chyba zamienne okienko dla "too many players".......raz mam "test serwer" raz to dugie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Guest
|
![]() http://www.tibia.pl/thread.php?threa...2485e11edc8740
Tu wałkowany jest temat o test login server - też to mam |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 10 2003
![]() |
![]() ja mam to coraz czesciej wiec wlaczam i wylaczam i spox
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Guest
|
![]() @Derdek:
Pomysl logicznie - okienko "Too many players" wyswietla sie po wybraniu postaci, "No host running [...]" przed.. To raczej nie ma zwiazku. |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 11 2003
![]() |
![]() Mam na to dwie koncepcje:
1. Albo serwer jest tak przeładowany, że nawet nie można sie zalogować do okienka. 2. No albo Cip-team coś robi na serwerze. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Guest
|
![]() RE UP:
1. O 9:10 kiedy jest restart też jest przeładowany nie? Wchodził o każdej porze nawet jak było 112 osób |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 10 10 2003
![]() |
![]() .............dziękuję Badzadza .....chyba nie zauważyłeś przymrużonego oka .........
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 09 2003
|
![]() ja mam tak samo od kilku dni wkurza mnie to cholernie ...przychodze ze szkoly by pogra c ...a tu .......wrrrrrrrrrrrrr
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Guest
|
![]() trzeba czekac i tyle
EDIT POST Tibia mi już działa. Cipowie tłumaczą te złe połączenia tym, że tymczasowa wydajność Tibii nie jest maksymalna z p[owodu wprowadzania Grudniowego updatu Mam nadzieję, że wam działa |
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 16 11 2003
![]() |
![]() Mi tez to wyskakuje
Ale mam juz na to sposob. Troche nudny ale zawsze cos. Po prostu robie resa kompa, jak nie pomaga to znowu i tak w kolko. Zazwyczaj po 3 resach zadziala ![]() ![]() Kusiak--->Rubera---->Thais---->Palladyn----->13lvl |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 01 12 2003
![]() |
![]() Ja zamykam tibie i znowu otwieram i działa ^^
a jeżeli chodzi o tibia cam to ja mam ale na starym kompie bo na XP mi nie działą ;/ |
![]() |
![]() |