|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 08 2003
Lokacja: Elblag
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Brzozqs
Profesja: Paladin
Świat: Secura
Poziom: 23+
Skille: 65/50
Poziom mag.: 8+
![]() |
![]() ejj moze mi ktos powiedziec jak powiedziec starym zeby dali sie namowic na pacca bo nie wiem jak im to powiedziec!!!;[
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 09 2003
![]() |
![]() Kochana mamusiu i tatusiu. Wiem co chce na mikolaja. Jest taka pewna gra gdzie mozna sie uczyc angielskiego ,niemieckiego i wloskiego grajac z innymi ludzmi. Chce na moje urodziny i mikolaja pacc
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 05 11 2003
|
![]() jak znam zycie i rodzicow to predzej aol ci na rooku wypadne
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 10 2003
![]() |
![]() Nie jest trudne namówic, po prostu podlizuj się cały rok, bądź uczynny itd. jak się zapytaja: "byłeś taki dobry przez ten rok, więc co chcesz na urodziny/mikołaja?" no to ty, ze chce PACCa w takim porgramie do nauki języków obcych
![]() ![]() ![]() -- U mnie to nie możliwe bo moi nie nawidza tej gry, za to, że jest "beznadziejna" i uzależnia :[ Głupi rodzice ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 11 2003
![]() |
![]() Sorki za offtopic. czy moglby mi ktos wyjasnic pewna rzecz. Czy po wyczerpaniu sie pacca moge grac jakos facc czy musze od nowa kupowac pacca?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 08 2003
|
![]() @re up
tak musisz @temat Mamo mamo wiessz jak cie kocham. wiesz jest taki prog. co sie jezykow uczy jest niestety platny moze zaplacila bys mi? |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 20 10 2003
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 08 2003
|
![]() Cytuj:
ee sry ze zle powiedzialem dpiero sie tera skapnelem ze faac = free account |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 10 2003
Lokacja: Na wakacjach od forum ;p
|
![]() Ja o pacca żebrzę u rodziów od miesiąca. Mam dobre stopnie, wzorowe zachowanie i nic. Mówią żebym sam sobie kupił.
@temat Najlepiej kup za własne pieniądzie. Mój kumpel oszczędzał i teraz ma PACCa.
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 11 2003
Lokacja: Lublin
Stan: Aktywny Gracz
Świat: Isara
|
![]() A jak wyśle pieniądze za pacc pocztą to kiedy będe miał pacca mniej więcej?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 10 2003
|
![]() Moi rodzice nienawidza tej fry przeze mnie! Ciagle siedze przy kompe nie odrabiam lekcji i wogle dra sie na mnie ze ciagle gram w to samo! Nazbieraj se tibiańskiego sina i kup sobie w gdzie
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 09 2003
![]() |
![]() heh... mi starszy powiedział ze "nie kupi mi nigdy pacca a gre wykasuje z komputera i wszystkie sejvy pojda sie jebać więc nie bedzie mi sie chciało zaczynaćwszystkiego od nowa".... BUEHEHEHHE!
![]() Ja zbieram na pacca i kupuje go na wakacje- bede szpilał całymi dniami POZdrawIAm |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Guest
|
![]() Re UP:
Właśnie na wkaacje najlepiej... tylko nie wiem czy sie troszke serwer bedzie przeciążał, bo to bedzie tak jak w eekendy... no ale zawsze nie ma durnej szkoł ![]() Zawsze rano gdy wychodze do budy wyżebram od mamy 1-2zł... a zamaist je wydawać chowam po tajniacku ... do kubka co stoi na pułce, przed tydzień tak nnazbierałem 26zł (+ nagrałem takiemu chłopakowi kilka CD) - no ale były urodziny mamy i kasa poszła się jeb... ale cóż, dalej stosuje ten sposób, mam 13 zł... i zbieram dalej ![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
eX Moderator
Data dołączenia: 26 09 2003
Lokacja: Fangorn Forest
Stan: Na Emeryturze
Gildia: Defenders of Fangorn
![]() |
![]() Cytuj:
A jak juz sie zgodzą to po upłynieciu czasu PACC'a powiesz: dzieki wam Kochani rodzice i waszemu zrozumieniu nauczylem sie w lepszym stopniu poslugiwac jezykiem angielskim a takze zdobylem umiejestnosc szybkiego i logicznego myslenia (cwiczysz ta umiejetnosc gdy Cie goni 3-4 PK a Ty masz szmat drogi do PZ i znaczne braki w manie lub runach leczacych). Mam nadzieje ze bylem pomocny. P.S. @ LUDZIE!! - nie zbaczajmy z tematu.
2. Moderator nie myli się - moderator ma inne zdanie 3. Moderator nie obraża innych - moderator dobitnie zwraca uwagę 4. Kto przychodzi ze swoimi przekonaniami - wychodzi z przekonaniami moderatora. 5. Szanuj moda swego - możesz mieć gorszego. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
eX Moderator
Data dołączenia: 13 10 2003
Lokacja: Tychy
Stan: Niegrający
|
![]() Piękne, piękne. Widzę, że Użytkownicy popisli się wyobraźnią. Ja już na szczęście jestem w takim wieku, że rodzice nie muszą wiedzieć co gram i na co wydaję kasę. Jakbym chciał, to mógłbym sobie już kupić tego pacca, ale na nic mi się nie przyda, bo nie mam czasu, żeby go dobrze wykorzystać. Najlepszy czas to rzeczywiście wakacje. 3-miesięczny pacc i do boju!!
![]()