|
Notki |
Profesje Rycerz, paladyn, czarodziej czy może druid? Wszelkie wywody na temat profesji znajdziesz w tym dziale. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 12 2008
|
![]() Mam taki problem otóż mam 2 postacie na tym samym koncie 39lvl druid z 38mlvlem i prawie 30 knighta skille prawie 66/66. Otóż cały czas nie mogę wybrać profesji... wypisywałem sobie ich + i - ale to nic nie pomaga... Skilliować mógłbym knightem, druidem zaś mam zrobionego postmana po ostatnim paccu co trochę ułatwia życie. Jedyne co mnie trochę odstrasza w knighcie to jego ilość na serwerach a w drucie jego "mityczne" waste. Prosiłbym o jakąś poradę osób, które trochę grały tymi profesjami może być na PM. Z góry dzięki... Aha w styczniu chcę zakupić pacca...
Ostatnio edytowany przez Dominik38 - 03-12-2008 o 16:27. Powód: dopisanie |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 07 2008
Lokacja: Jastrzębie Zdrój :)
Stan: Aktywny Gracz
Świat: Luminera
|
![]() Skoro chcesz kupić pacc to zdecydowanie Drut
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 08 2006
Imię: Royal Destu
Profesja: Royal Paladin
Świat: Nerana
Poziom: 56
|
![]() Takich dylematow jest pelno... spojrz nawet nizej masz tam temat "ED czy EK" wejdz tam i poczytaj... Czy to naprawde jest takie trudne?
Pozdrawiam
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 04 2008
Lokacja: Pila
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Knight
Świat: Harmonia
Poziom: 15
Skille: 51/50
Poziom mag.: 3
![]() |
![]() Ja się nie wypowiem bezpośrednio do tematu, ale około
![]() Mattin: Myślę, że go ta odpowiedz nie zadowoli, skoro twierdzisz, że drut, podaj dlaczego, wypowiedź wymaga argumentów.
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
|
![]() @MatiCFC Dokładnie o to mi chodzi, żeby mnie przekonać
![]() @Wasil rozumiem ze takich tematów było już dużo, ale przeczytałem temat, który mi podałeś i niestety nie jestem szczęśliwym posiadaczem 2kk w banku oraz Soft Boots co diametralnie zmienia postać rzeczy... Ostatnio edytowany przez Dominik38 - 03-12-2008 o 20:30. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 10 2008
Lokacja: Gdańsk
Stan: Na Emeryturze
|
![]() jeżeli, masz zamiar kupić pacc i masz dość dobre eq (którego tutaj nie podałeś) i jeśli masz dosyć funduszy na początkowe hunty (później jakoś sobie zarobisz) to zacznij grac druidem. mlvl masz nawet przyzwoity, później raczej nie będziesz żałował i gra szybko Ci się nie znudzi... jednak i tak wszystko zależy od Twojej decyzji graj tą postacią która Ci bardziej odpowiada
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]() Jakbym ja miał takie "dylematy" byłbym najszczęśliwszym człowiekiem na Ziemi...
|
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
|
![]() EQ nie mam szałowego, ale nie jest źle. Mam Spirit Cloak, Knight Legsy,Tortoise Shield, dark helmet, leather boots, magma boots, magma monocle, Hailstorm rod, Springsprout Rod i 70k w banku.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 05 2008
Stan: Niegrający
Profesja: Knight
Świat: Iridia
Poziom: 47
Skille: 8+/8+
|
![]() Cytuj:
Co do autora... jak kupisz pacc to druid, eq możesz olać, kase na hunty masz.
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 06 2008
Lokacja: Bydgoszcz
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Royal Paladin
Świat: Nebula
|
![]() Według mnie powinieneś grać druidem.
Dlaczego? - ~40 lvl, czyli najgorsze masz już za sobą, - mając PACC szybko znajdziesz team do huntu na silniejszych monsterach - możliwość ciekawego i szybkiego expienia solo Dopóki nie masz PACC możesz jeszcze wbić kilka mlvl robiąc Avalanche, które później będziesz mógł używać na dragonach, scarabach, djinach, wyrmach, bog raiderach, malpach oraz piratach i oczywiście wszystkich innych monsterach, które nie za wrażliwe ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 04 2007
Lokacja: exiva pls
Imię: kuba warriror
Profesja: Elite Knight
Świat: vinera
Poziom: 18
Skille: wysokie
Poziom mag.: 4?
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Inquisition Hero
Data dołączenia: 11 12 2005
Stan: Niegrający
|
![]() @up
Knight ciekawego i szybkiego expa hahahaha "rzulfie 23,5/7" Pallek, to jest najciekawsza profesja wg mnie. Co do tematu nie mam zdania bo jebia mnie takie dylematy.
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
|
![]() Palka mam 24lvl 64/51 skille ale on jednak z nim już jest zbyt duża różnica lvl żeby nim grać
![]() Chyba jednak będę grał druidem chyba, że ktoś poda mi takie argumenty że mnie przekona do paladina/knighta ;p Ostatnio edytowany przez Dominik38 - 04-12-2008 o 18:30. |
![]() |
![]() |