|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#2 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 08 2005
Lokacja: Śrem
|
![]() kól!
Po przesłuchaniu drugiego coś mi to przypominało. Pierwsze mnie oświeciło. Imo podobne do RHCP. Ale musze przynać fajne. Btw. Masz akordy Do Peggy Brown? Nie chce mi się szukać ![]()
Ostatnio edytowany przez Dark Sven - 08-02-2007 o 18:49. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 08 2004
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Pierwszy utwór:
- monotonny podkład, w ogóle się nie zmienia; - niepotrzebnie użyty delay w jednym motywie (a raczej źle użyty, za dużo zamieszania wprowadza); - nic ciekawego w solówkach się nie dzieje, praktycznie wszystko oparte o kilka motywów, raczej wiele zachodu to nie wymagało; Drugi utwór: - monotonny podkład; - dźwiękowi brakuje ostrości, wypadałoby więcej tłumić, albo inaczej dobrać przester - końcy się "ni w pipe ni w oko", po prostu się urywa Ogólnie: COŚ tam umiesz i masz JAKIŚ pomysł na muzykę, ale zdecydowanie musisz położyć większy nacisk na podkład (bo de facto podkład ma ogromne znaczenie w odbiorze solówek) i doprowadzić do większej klarowności. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zbanowany
|
![]() @up,
Jest muzyka, którą się włącza żeby jej posłuchać i się na tym skupić i jest muzyka, która sobie może spokojnie lecieć w tle, podświadomie umilając czas spędzony przed komputerem. Ja słuchałem sobie tego czytając forum i powiem, że mi takie coś odpowiada. Problem w tym, że jak już wspomniałeś, faktycznie niemile się kończy. Autor musi dopracować zakończenie. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 08 2004
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |