|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 12 2004
Lokacja: Memoria
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Faxes
Profesja: Elite Knight
Gildia: Rulers of dark
Świat: Astera
Poziom: 161
Skille: 99/97
Poziom mag.: 8
|
![]() Zdaje mi się czy znowu Tibia padła?
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 02 2004
Lokacja: WWA
Stan: Na Emeryturze
Imię: --
Profesja: Elite Knight
Świat: Chimera
Poziom: -
Skille: -
Poziom mag.: -
|
![]() nie padła tylko znowu coś im się z serwerami *******i..., możech chwilke pograć potem kick i znowu przez 20min serwer logowania niedziała, jak jush ci się uda zalogować to po 20-30min następny kick i tak w kółko...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 08 2004
Lokacja: Under dark skies
Stan: Tutor
Imię: Raven Cien Gomeza
Profesja: Knight
Gildia: Maggot Corps
Poziom: 100
Skille: 90/85
|
![]() Mi tez padla...
Moze ktos sprawdzic czy Raven Cien Gomeza jest online, bo tibia.com nei dziala? edit: wlogowalem sie po ktorejs probie, na szczescie zyje bo trenowalem ale z okolo 20 ludzi na vip list zrobilo sie 3 ![]()
Niezdarnie tańczyć na granicy zła I nawet stoczyć się na samo dno Czasami wolę to niż czułość waszych obcych rąk Posiadam wiarę w niemożliwą moc Potrafię, jeśli chcę rozświetlić mrok Mogę poruszyć was na kilka chwil Tylko zrozumcie, kiedy zechcę znowu sobą być Ostatnio edytowany przez Prawo Kruka - 17-12-2004 o 17:50. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 05 2004
Lokacja: Stalowa Wola
![]() |
![]() OMG! Aaaaa to straszne, jak do tego doszlo ? Czyzby ufo atakowalo nasz biedny CIPsoft? Chyba zaloze jeszce pare tematow i sie popytam co jest, napewno mi ktos madrze odpowie....-.-'
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 08 2004
Lokacja: Rybnik
![]() |
![]() Ja Pier**** mi też(zaś) tibia padła co oni ku*** robią pojade tam do tego cip softu i im michy oklupie.I jak już to niech cofke zrobią o 3 dni bo ja stracilem aola a kumpel rh,c set,demons hield i bright.(miał red skulla)
![]() ![]() ![]()
1)Tuhamid to nie moja postac byłe kiedys ale zachciało mi się red skulla teraz gram 61 palkiem.Nick zastrzeżony może kiedyś ujawnie i jest spoko gram na Novej. 2)Jak komuś się nie podoba skillbar to niech go wyłączy. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Tibiaspy.com
Data dołączenia: 10 11 2003
Lokacja: Wrocław
|
![]() Cytuj:
Boze, tibia padla, bo jest nowy update.Zdaza sie. Na eternii na przyklad nic takiego sie nie dzieje....Coz, takie zycie. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 04 2004
Lokacja: białystok
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Cytuj:
Na pewno czekaja z bukietem kwiatow, nikt wam nie kazal sie od razu pchac na server. Mozna bylo sie spodziewac lagow, mass-kickow itp. Zacznijmy od tego, ze nie padne i nie zalorze kolejnego debilnego tematu z serii "kicki, lagi" itd. Poza tym nigdzie nie napisalem, ze to twoja wina... "Za to kiedy ty padniesz bez szans na odzyskanie straconych umiejetnosci" Umiejetnosci to rzecz ktorej nigdy sie nie traci... Ostatnio edytowany przez Rankor - 22-12-2004 o 22:42. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 08 2004
Lokacja: Under dark skies
Stan: Tutor
Imię: Raven Cien Gomeza
Profesja: Knight
Gildia: Maggot Corps
Poziom: 100
Skille: 90/85
|
![]() Cytuj:
![]()
Niezdarnie tańczyć na granicy zła I nawet stoczyć się na samo dno Czasami wolę to niż czułość waszych obcych rąk Posiadam wiarę w niemożliwą moc Potrafię, jeśli chcę rozświetlić mrok Mogę poruszyć was na kilka chwil Tylko zrozumcie, kiedy zechcę znowu sobą być |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Born to Ban
Data dołączenia: 04 06 2004
Lokacja: inny wymiar
Wpisy bloga: 7
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Dwimeron de'qel
Profesja: Royal Paladin
Świat: Harmonia
Poziom: 88
Skille: 87/62
Poziom mag.: 18
![]() |
![]() Ja tam nic nie zauważyłem. Na wszystkich serverach liczaba osób w normie, a ja sam sobie spokojnie trenuje na Harmonii.
Edit:Nie przeczytałem edita w poście Pprawo Kruka. Już to skasowałem
Powyższe zdanie jest prawdziwe. Ostatnio edytowany przez Dwimenor - 17-12-2004 o 18:18. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 08 2004
Lokacja: Rybnik
![]() |
![]() @rankor.
A jak ty byś miał red skulla i byś takie eq stracił to byś sie cieszył???M lvl w dół z 66 na 65.Expo w dół zobaczymy jak ty kiedyś padniesz bo może sie tak zdarzyc przez te kicki i stracisz coś cennego wtedy ja się będe z ciebie śmial.
1)Tuhamid to nie moja postac byłe kiedys ale zachciało mi się red skulla teraz gram 61 palkiem.Nick zastrzeżony może kiedyś ujawnie i jest spoko gram na Novej. 2)Jak komuś się nie podoba skillbar to niech go wyłączy. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Nieobecny.
|
![]() Panowie, ryzyko zawodowe.
Kto nie gra, ten nic nie ma, ale też niczym nie ryzykuje. Pozatym jak sie nie podoba, to zabierać swoje zabawki i jazda stad do innej piaskownicy. |
![]() |
![]() |