|
Notki |
tibia.pl - opinie, sugestie, błędy, itp. Tutaj możesz wyrazić swoją opinię na temat strony, wskazać błąd i zasugerować czego brakuje. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 22 12 2008
|
![]() Pierwsze co mnie ostatnio denerwuje to praca Gamemasterów. Grałem na wielu światach, m.in. Pacerze, Pytherze, Amerze oraz Guardii. Rzadko kiedy chciałem złożyć raport na kogoś, ale zdarzało się. Oczywiście, żaden z GM nie odpowiedział. Ostatnio niestety spotykam tylu nieuczciwych graczy, że mógłbym co minutę składać raport, ale czy to ma sens skoro i tak nikt nie odpowie? Skutkiem nieobecności GM-ów na światach jest (najczęściej) używanie botów. Najwięcej bociarzy spotkałem na kopalniach dwarfów koło Kazoordon. Spoko, ja bije level całymi dniami, a jakiś gość ustawia BOT'a na całą noc i już ma level następnego dnia
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Zbanowany
|
![]() 3/4 tekstu zamieściłeś w złym dziale. Nie z takimi rzeczami do administracji/moderacji Tibia.pl! Do zgłaszania reszty jest pozatym przyklejony temat.
W zasadzie to mi też nie pokazuje c):VP |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 02 2008
Lokacja: Szczecin
|
![]() Zły dział, a poza tym czy ty myślisz że GM, osoba wykonująca swoją pracę CAŁKOWICIE za darmo, będzie chciał całymi dniami siedzieć i czekać na raporty (i to jeszcze na kilku serwerach). GM też człowiek, ma życie.
A jak ci się nie podoba że ludzie botują, to też zacznij. Tego już się nie powstrzyma, to tak jakbyś chciał zakończyć działalność Radia Maryja albo MTV. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 01 2008
Lokacja: Y ten no.. niewiem
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Tuptus Pogromca
Profesja: Royal Paladin
Świat: Pacera
Poziom: 42
Skille: 68/45
Poziom mag.: 11
|
![]() Jak zobaczyłem nazwę tematu myślałem że się posikam...
![]() @Autor Nie tylko ciebie to denerwuje (pacz mój podpis) ale tych tematów było sporo i nic nie dały. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 09 2005
Lokacja: Legnica
|
![]() Spróbuje się tym zająć i dodać obrazki run do działu magia (Jeżeli ich tam nie ma). A na razie nic nie poradzę na to że GMowie tak rzadko są widywani w grze.
Ja jednego widziałem tylko raz, 5 lat temu w carlin. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 12 2006
Lokacja: www.tibiaspy.com
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Reportowac możesz również na forum tibia.com, czyż nie?
Ostatnio edytowany przez Nari - 23-12-2008 o 10:57. |
![]() |
![]() |