|
|||||||
| Notki |
| Profesje Rycerz, paladyn, czarodziej czy może druid? Wszelkie wywody na temat profesji znajdziesz w tym dziale. |
![]() |
|
|
Opcje tematu |
|
|
#2 |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 13 12 2008
|
odpisujcie szybk0o
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 12 2006
Lokacja: Wolsztyn
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Sir Zata Valf
Profesja: Elite Knight
Gildia: Equeliberum
Świat: Harmonia
Poziom: 83
Skille: 7x/7x
Poziom mag.: 6
|
Jak bez PACC to Paladyn
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Użytkownik forum
|
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 01 2008
|
palladin-subiektywnie najlepsza profa teraz
pozatym granie sorcem/druidem bez pacca mija się z celem |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 08 2008
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Sorcerer
Gildia: bloodlusterz
Świat: Arcania
Poziom: 223
Skille: 10/24
Poziom mag.: 81
|
na dluzsza mete pallkiem bez pacca tez sobie nie pogra
![]()
11:50 [128]: Ide na demki jak myslisz co poleci? 11:51 [67]: a co aola nie masz xD ? 11:51 [128]: ale smieszne ;/
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Użytkownik forum
|
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 04 2008
Lokacja: Kalisz
Stan: Na Emeryturze
|
Pallek
![]() A i tak posypią się warny za kamienie tego trolla ![]() takich tematów 1000000 było mam dość nupkuf ![]() O i opcja edytuj nie gryzie spamerze ![]() zaczynam uważać że to prowokacja -.- @up kolejny spamer =.= o i poproś Mikołaja o słownik przyda ci sie Ostatnio edytowany przez Maciekxd - 18-12-2008 o 19:03. |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 03 2008
Stan: Usunięty
|
Jak bez PACC to paladyn z tego względu iż sorc nie ma praktycznie żadnych czarów na FACC. A palkiem możesz coś tam ogarnąc. Ale tak czy inaczej Sorc Rox
![]()
|
|
|
#10 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 12 2008
|
Aż strach odpisywać w tym wątku, bo zostane posądzony o kontynuowanie prowokacji, jednak nie taki mój cel
Zaintrygowała mnie powyższa wypowiedź, wróciłem do tibii po ponad półtora roku i jestem niezmiernie ciekaw dlaczego uważasz że pal jest teraz najlepszą profą? Możesz to uzasadnić? I proszę tylko, żeby ludzie którzy chcą napisać tylko, że 'nie ma najlepszej profy, graj tą którą najlepiej Ci się expi' chwilo się nie wypowiadali, ponieważ chciałbym poznać fakty przemawiające za palem. |
|
|
|
|
|
#11 |
|
Użytkownik Forum
|
Raczej pallek jest ;epszym rozwiazaniem, wiecej epxpowisk jest szybciej lvl wbije... sorek malo czarow na fac a jesli jest poczatkujocy mozesz sobie nie dac rady sorem ;/
|
|
|
#12 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 06 2007
Lokacja: Poznań
Wpisy bloga: 3
Imię: Bordolinio
Profesja: Paladin
Świat: Guardia
Poziom: 84
|
Paladyn zdecydowanie.
Pamiętam jak skończył mi się PACC na 78 levelu i musiałem grać kilka dni na FACCu. Uwierz, że na -2 Dark Catedry nie wyciągałem wiele mniej niż na niektórych expowiskach dla PACC. Poza tym, dobrze wyskillowanym Paladynem na FACC gra się prawie równie przyjemnie jak na PACCu, z tym wyjątkiem, że nie ma możliwości solowania trudniejszych potworów, oraz zabawy czarami. Sorcerera bez PACC absolutnie odradzam. Taki mag nie ma dostępu do znacznej większości czarów, które czynią go silną i przyjemną w prowadzeniu profesją, dlatego wybór sorcerera/druida bez zamiaru kupna PACC mija się z celem. Pozdrawiam.
|