|
Notki |
Tajemnice Rookgaardu Wyspa początkujacych. Każdy tutaj zaczyna... |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 | |
Redaktor
|
![]() Jak wszyscy wiemy, lub też i nie wszyscy, lada dzień ruszy pierwszy prywatny test serwer zimowej aktualizacji.
Cytuj:
Zatem czekamy na pierwsze informacji, zdjęcia jak i filmy mile widziane. |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#3 |
Redaktor
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Redaktor
|
![]() Cytuj:
Zamknięty TS nie przyda się do niczego innego jak testowanie czarów, sprawdzanie mapy i ewentualnie questów itp. Bo sami "wybrańcy" nie przetestują przecież tak jak to ostatnio miało miejsce obciążenie serwera. Ps. W najgorszym przypadku temat powstał minimalnie za szybko, nie przed tym TS co miał, ale to chyba i tak nieuniknione by powstał. Ostatnio edytowany przez Scobel - 17-11-2008 o 15:08. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zbanowany
|
![]() Tak btw, to na teście będą brane dane postaci z 31 października? Dokładnie to chodzi mi o premium, bo wolałbym go mieć na ts.. Czy może cipsoft pokusił się o to żeby na prywatnym ts dać premium każdemu, żeby móc tak w pełni testować? Jakoś przez tyle czasu tylko raz chciało mi się wbić na publiczny test, a na privie nigdy nie byłem ;F
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Redaktor
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zbanowany
|
![]() Spokojnie, też jestem wybrany. Tylko właśnie niby to oczywiste dla mnie było, że będą dane brane z 31.10, ale coś mi mówiło, że bez prem pogram. No cóż, teraz przynajmniej wiem, że nie powinienem ufać instynktowi : P
No i dzięki za odpowiedź. @edit Może to tak dziwnie, chaotycznie napisałem.. Chodziło o to, że dzisiaj mi się premium skończył. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zbanowany
Data dołączenia: 27 11 2008
Stan: Niegrający
Imię: Natt Teno
Profesja: Royal Paladin
Świat: Guardia
|
![]() A jednak dane kont chyba nie są brane z 31.10, bo wtedy miałem premium, a na teście nie mam + wtedy na pewno nie logałem się na veno d lair (robiłem to przy ostatnim wylogowaniu się z tibii kilka dni temu).
A co do rooka- nowy wygląd wolfów, ale to akurat paladinem zauważyłem. Zaraz na rookstayera wbiję. @edit Jak na razie widzę, że mamy kota(y) na rooku, zabrali trochę facc area na rzecz pacców, ale póki jestem facc to nie zobaczę co jest na pacc (After two days of testing, the Premium areas will be accessible for all tutors./ na niemieckim teście teraz jest save server więc chyba po nim będę miał pacca, ale rookstayer i tak ejst na amerykańskim, a nie wiem kiedy tu ss będzie). @edit Gdyby ktoś jakąś dziwną sprawę w związku z bankiem zauważył to nie mówcie o niej, tutaj, ani nikomu! Ostatnio edytowany przez Yrothu - 04-12-2008 o 09:30. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 08 2007
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 05 2008
Lokacja: Zielona Góra
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Druid-Joseph
Profesja: Elder Druid
Świat: Harmonia
Poziom: 95
Skille: 21/27
Poziom mag.: 62
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zbanowany
|
![]() Już nie będzie botterów, którzy robią rookstayerów tylko po to żeby kasę na maina wynosić ^^
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zbanowany
Data dołączenia: 22 11 2008
Lokacja: KrK
Imię: Kubica von Kyra
Profesja: Rookstayer
Gildia: Right and the Justice
Świat: Kyra
Poziom: 97
Skille: 24/31
|
![]() Do osob testujacych, oceniacie te zmiany na + czy na - ?
Bo mnie troche zmiany zniechęcają. O co został uszcuplony FAcc? |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 10 2008
Imię: Vossiek
Profesja: Elder Druid
Świat: Furora
Poziom: 157
Poziom mag.: 76
|
![]() Cytuj:
Dla graczy posiadających konta facc na (-) bo facc arena została uszczuplona ![]() ![]() Natomiast dla graczy pacc na (+) ponieważ zostało dodane nowe expowisko z pająkami i została zwiększona wyspa. ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zbanowany
Data dołączenia: 22 11 2008
Lokacja: KrK
Imię: Kubica von Kyra
Gildia: Right and the Justice
Świat: Kyra
Poziom: 97
Skille: 24/31
|
![]() Mam nadzieje ze dla Facc pozostaly wszelkiego rodzaju podstawowe expowiska - poison cave, wasp tower, orc tower trolle i inne badziewie?
Z tego co widzialem to tylko powyrzucali sheepy i inne smieci. Co dokladniej pousuwali? |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 04 01 2008
Lokacja: Myszków
Imię: Jigglypuff
Świat: Morgana
Poziom: 26
Skille: 20/23
![]() |
![]() Co do jaskini ze spiderami to tylko została trochę, powiększona i przeniesiona z bugów.
Usunięto również resp chickenów na FACC Area. |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 11 2008
Lokacja: Oln <3
Stan: Niegrający
Poziom: xx
|
![]() Już nawet kurczaka zabić nie można nie płacąc. =,='
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 12 2007
Lokacja: Olkusz
Stan: Na Emeryturze
Imię: Pethaf Rookstayer
Gildia: Nie jestem członkiem, ja go mam!
Świat: Titania
Poziom: 32
|
![]() Bo nikt ich nie zabijał bez botów... teraz tylko pacce będą mogły sobie w ten sposób dorabiać.
|
![]() |
![]() |