|
Notki |
tibia.pl - opinie, sugestie, błędy, itp. Tutaj możesz wyrazić swoją opinię na temat strony, wskazać błąd i zasugerować czego brakuje. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 12 2006
Lokacja: Po(rno)land
Stan: Na Emeryturze
Imię: sold.; )
Świat: Menera
![]() |
![]() Po co robicie nowy nabór?
Najpierw zajmijcie się moderatorami i supportem (poprawione) nieaktywnym, no i tymi typu 'wieszak'. Tibia.pl schodzi na psy, przez to, że obecni moderatorzy nie potrafią utrzymać tu porządku. Wybierzcie kilku, ale porządnych... Moderator/ support. Dla mnie rzecz jedna i ta sama. Nikt sie nie wyróżnia. btw. Torg rox.
' Idę za nimi bo oni idą za mną, wiesz jak to się nazywa? Lojalność! ' Ostatnio edytowany przez Wampireq - 05-01-2009 o 20:52. |
![]() |
|
![]() |
#2 | ||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 05 2008
Lokacja: Płock
Profesja: Elder Druid
Świat: Secura/Pacera
Poziom: 500
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ale poważnie, ja na tibia.pl nie dostrzegam pracy moderatorów, ale jeśli już to strasznie opóźnioną... |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 09 2005
Lokacja: Legnica
|
![]() Nie wiem jak to z moderatorami ale my w supporcie mamy dość dużo do roboty, a wiadomo że teraz się szkoła zaczęła i nie ma czasu.
Poza tym poprawiamy oceny itd. Święta były i ludzie powyjeżdżali. Poza tym Torg nie jest taki fajny. Nie raz widzę temat a tam zdjęcie jak jakieś gołe dziadki sobie lody robią. Ostatnio edytowany przez Zalgadis - 05-01-2009 o 20:56. |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
|
![]() Na Torgu moda ma cała rodzina admina, wszyscy sąsiedzi oraz koledzy, bany lecą za byle co, poza tym, nie wiem co wy userzy macie do Wieszoka, jest bardzo dobrym modem, głównie to on z Tompiorem usuwa spam na tym forum, który to wy powodujecie, że na tej stronie występują jeszcze jakieś zasady to jest zła? Nie pasuje Ci trollostwo? To nie odpisuj w prowokacyjnych tematach, tylko je raportuj.
|
![]() |
![]() |
#6 | |
UnlimitedWarnWorks
Data dołączenia: 14 01 2004
Lokacja: Warszawa
![]() |
![]() Tak to juz jest na tym forum. Srednia wieku uzytkownikow to okolo 13-14 lat - jest to niestety wiek buntowniczy. Wystarczy kogos takiego upomniec i juz mysli, ze sie na niego uwzielismy, albo, ze jestesmy niesprawiedliwi.
I kolejny raz przytocze cytat Droma: Cytuj:
![]() Ostatnio edytowany przez Tompior - 05-01-2009 o 22:28. |
|
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
|
![]() Up
Po prostu, jak by człowiek chciał im dogodzić, to i tak nie da rady ;-) |
![]() |
![]() |
#8 | ||
eX Moderator
Data dołączenia: 24 09 2006
|
![]() Zapewne po to, aby było więcej rąk do pracy, której jest sporo.
Cytuj:
Przepraszam jaki to typ? Chuck Norris? Cytuj:
Były wybory modków, niedawno supporterów, a możliwy jest jeszcze nabór uzupełniający. Patrz odp. nr. 2. Ja się wyróżnię i odpiszę na każde Twoje słowo. btw. pudelek.pl rox. |
||
![]() |
![]() |
#9 |
Administrator
Data dołączenia: 05 01 2004
Lokacja: Happyland :)
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 104
|
![]() Tompior - na hotkeyu masz ten cytat czy jak?
![]() @autor: Nie podoba się? To zamknij przeglądarkę. A i coś to schodzenie na psy tibii.pl nie wychodzi, bo słyszę to od 5 lat non stop, co by się nie działo. Takie gadanie już chyba wyszło z mody, to już nie jest "elo" więc po co się lansujesz? ;-) |
![]() |