|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
Pokaż wyniki sondy: co wybrac? | |||
RP |
![]() ![]() ![]() ![]() |
22 | 55.00% |
ED |
![]() ![]() ![]() ![]() |
18 | 45.00% |
Głosujących: 40. Nie możesz głosować w tej ankiecie |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 04 2008
Lokacja: Warszawa Praga
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Royal Paladin
Świat: Honera
|
![]() hello ;p
chciał bym wrucic do gry ![]()
|
![]() |
#2 |
Now or never
Data dołączenia: 15 04 2006
Lokacja: Chorzów
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Tytanowiec
Gildia: Masters of Dedaj
Świat: Refugia
Poziom: 87
Skille: 87/56
Poziom mag.: 18
|
![]() Graj ED. Dlaczego? Bo tak! Koniec, kropka.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 07 2008
Lokacja: Świdnica
Stan: Początkujący
Imię: Professional Rookstayer
Profesja: Rookstayer
Świat: Zanera
|
![]() Albo zakładasz tu:
http://forum.tibia.pl/forumdisplay.php?f=21 albo czytasz to: http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=17297 To pierwsze to link do działu bo zły dział. PS ja bym grał EDkiem
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2007
|
![]() @UP
Temat do którego dałeś link jest z 2004 roku, a od tego czasu wiele się zmieniło. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2007
Lokacja: Lublin
Stan: Niegrający
|
![]() Moim zdaniem pallek ma monotonne życie... Expi za darmo praktycznie i ciągle ma profity, a edem można się pobawić
![]()
![]() żółto-biało-niebiescy :> glory Motor Lublin To oni coś dla mnie znaczyli na Hibernie: Rothes, Haveders, Devilen, El Maverick, Cinek, Macieki i wielu innych, których już nie pamiętam... To oni sprawili, że wróciłem do gry tym razem na Harmonii: Sorceser of Darknes (dawniej Malakashi Knight), Thon Neen, Ashi Bubeika, Dadan the Knight, Chorazy Veston, Bufer, Thorow Varen i wielu wielu innych (oni wiedzą, że to ich też dotyczy) |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 02 01 2009
Lokacja: Co cię to ?
Profesja: Druid
Świat: Thais
Poziom: 12
|
![]() Najlepiej grać knightem lub druidem
![]() ( nie komentujcie tego i nie piszcie np. Nie lepiej grać magiem bo coś tam coś tam ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 08 2008
Profesja: Master Sorcerer
|
![]() pisząc "ed" rozumiem że planujesz kupno pacc'a, więc graj ed
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 11 2008
Lokacja: Venore
Profesja: Elite Knight
Świat: Candia
|
![]() Drut Rules
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
@temat Graj Palem. Nie, że masz właśną wole i ty masz się cieszczyć grą tylko że my ci każemy. Palek i kropka. <zal z dziecmi neo -.-> |
|
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik forum
Lokacja: Co cię to ?
Profesja: Druid
Świat: Thais
Poziom: 12
|
![]() mówiłem nie komentować
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 02 2008
Lokacja: Polska
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
![]() |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2007
Lokacja: Lublin
|
![]() Cytuj:
@Edit: Skoro już tak się rozkręciłem, to dopiszę coś od siebie jeszcze ![]() @Edit 2: I tak daję głowe, że zaraz posypią się na mnie gromy od osób, które uważają się za wspaniałych palladynów bo grają od letniego update roku 2007 na tej profesji ( wystarczy sprawdzić date stworzenia chara ). Kolejnym przykładem na to, że pallem łatwo expić jest fakt że kilka osób (mówię w tym momencie o serwerze Harmonia) potrafiło wbić 100 lvl w niecały miesiąc (co prawda w wakacje, ale i tak to dowodzi tego że pallkiem najłatwiej i najtaniej można expić), a jednej osobie udało się osiągnąć 200 w zaledwie 2-3 miech (?) jak coś jej nick to Maziajka.
![]() żółto-biało-niebiescy :> glory Motor Lublin To oni coś dla mnie znaczyli na Hibernie: Rothes, Haveders, Devilen, El Maverick, Cinek, Macieki i wielu innych, których już nie pamiętam... To oni sprawili, że wróciłem do gry tym razem na Harmonii: Sorceser of Darknes (dawniej Malakashi Knight), Thon Neen, Ashi Bubeika, Dadan the Knight, Chorazy Veston, Bufer, Thorow Varen i wielu wielu innych (oni wiedzą, że to ich też dotyczy) Ostatnio edytowany przez Farr - 02-01-2009 o 16:52. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik forum
Lokacja: gliwice
Imię: Alart Doli
Profesja: Knight
Świat: guardia
Poziom: 8
Skille: 22/17
|
![]() ja na twoim miejscu wybral bym knajta bo dobze bije z miecza na wysokich skilach i poziomie!!!1
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 02 2008
Lokacja: Polska
|
![]() Mówisz że same zyski?
HA HA i jeszcze raz ODEJDZ Jak ide na dragi swoim pallem to najczęściej wychodze na -, dlaczego? Ok speary tanie na 1 expa wydaje na nie 600gp, do tego 8k za duże leczące, i 3k na małe manaski, do tego 2,5k za softy. W sumie 14,1k a wynosze przy średni szczęściu z 6k zużywam all przy 2 gdzonkach - 25%. Lvl kosztuje mnie około 60k a połowe tego wynosze. Jezeli pallek jest taką kasodajną profą to chyba gadamy o otsie... A co do tematu, wybrałbym RP, grałbym do 40 lvl na faccu a później na Paccu. Dlaczego? Szybko się wbija skille, eq nie musi być dobre, na paccu na frostach itd. fajnie się zarabia. Ostatnio edytowany przez RailChris - 02-01-2009 o 23:05. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 01 2008
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 08 2007
Profesja: Sorcerer
Świat: Harmonia
|
![]() Moim zdaniem ED. Na paccu rlz
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 08 2007
Imię: Morderca Cienia
Gildia: -
Świat: Askara
Poziom: 104
Skille: 89/60
Poziom mag.: 19
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 09 2006
Profesja: Knight
Poziom: 115
|
![]() nie wiem co za baran palkiem na dragach wasci strong healthy...ja zawsze lece tylko na mana pots...wiadomo ze trzeba miec przy sobie ale w ogracych sytuacjach...od 37 zaczalem expic pallem na d lairze to zawsze wychdozilem na +, a od 50-55 chyba jak expilem na pohu na gsach samych i tam te dragi i scierwa z pod templa to mi sie z samej kasy zwracalo po sprzedaniu p armow itd
17:20 Crin Tamweasi [10]: ile masz ataku miecz ----------------------------------------------- 18:29 Krwiozerczy Kroliczek [15]: mam 56 lvl 18:29 Krwiozerczy Kroliczek [15]: i red czaha 18:30 Krwiozerczy Kroliczek [15]: mam 79 mlev 18:31 Krwiozerczy Kroliczek [15]: wszyscy sie mnie boja 00:32 Xemok [129]: mnie nie wychowuja rodzice tylko ulica wiec zamknij pizde i siedz cicho bo o zyciu nic nie wiesz . |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 01 2009
Lokacja: Białystok
Stan: Początkujący
Imię: Olicas Nimus
Gildia: Nie mam :D.
Świat: Refugia
Poziom: 6:P