Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Wydarzenia ze światów > Arcania

Notki

Arcania Wydarzenia ze świata Arcania

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 09-06-2009, 12:17   #1
koksymoron
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 20 05 2009

Domyślny Czy uważasz że Arcania jest tolerancyjnym światem ?

Witam! Dzisiaj chciałbym poruszyć bardzo ważny temat a dokładniej odpowiedzieć na pytanie- Czy Arcania jest tolerancyjnym światem? Ostatnie wojny ukazały że raczej tolerancyjnym światem nie jesteśmy, codziennie wiele osób wyzywanych było dlatego iż są żydami, mają czarną skórę, chodzą na solarium a także że pochodzą z Afryki. Na Arcanii jak wiadomo gra około 50 homoseksualistów którzy także są gnębieni i codziennie słyszą teksty typu "ciota, pedał" Gra także wiele osób jak już wcześniej napisałem z czarnego kontynentu czyli z Afryki. Osoby z państw afrykańskich praktycznie codziennie wysłuchują wyzwiska typu "asfalt, brudas, czarnuch oraz camel" W aktualnej wojnie objawy rasizmu przeżywają także Hiszpanie. Od tak, nagle zostali wyzwani od brudasów, czarnuchów. Moim zdaniem jest to ogromny problem dlatego założyłem ten temat. Czekam na wasze wypowiedzi na ten temat

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 09-06-2009, 13:36   #2
LoluU$
Użytkownik Forum

LoluU$'s Avatar

Data dołączenia: 24 03 2007
Lokacja: Rzeszów

Stan: Niegrający
LoluU$ ma numer GG 8018677
Domyślny

Jak Sua wygra wybory bedzie lepiej ! :O
Felix 19:39:59
to co
Felix 19:40:02
cicho
Felix 19:40:16
spamuje juz prawie 3 lata znam sie

// //
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Xevez Pokaż post
ale fjuta mi nie pozwalają używać:
LoluU$ jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 09-06-2009, 14:32   #3
Notopeczek
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 04 07 2008

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez koksymoron Pokaż post
Witam! Dzisiaj chciałbym poruszyć bardzo ważny temat a dokładniej odpowiedzieć na pytanie- Czy Arcania jest tolerancyjnym światem? Ostatnie wojny ukazały że raczej tolerancyjnym światem nie jesteśmy, codziennie wiele osób wyzywanych było dlatego iż są żydami, mają czarną skórę, chodzą na solarium a także że pochodzą z Afryki. Na Arcanii jak wiadomo gra około 50 homoseksualistów którzy także są gnębieni i codziennie słyszą teksty typu "ciota, pedał" Gra także wiele osób jak już wcześniej napisałem z czarnego kontynentu czyli z Afryki. Osoby z państw afrykańskich praktycznie codziennie wysłuchują wyzwiska typu "asfalt, brudas, czarnuch oraz camel" W aktualnej wojnie objawy rasizmu przeżywają także Hiszpanie. Od tak, nagle zostali wyzwani od brudasów, czarnuchów. Moim zdaniem jest to ogromny problem dlatego założyłem ten temat. Czekam na wasze wypowiedzi na ten temat
jest tolerancyjna i bedzie zawsze gdy tylko wyjebia z serwa murzynow czarnych czerwonych zoltkow zielonych i wszystkich gejow pederastow itp..
ja tam rasista niejestem ale murzyni powinni znac swoje miejsce przy budzie
Notopeczek jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 09-06-2009, 15:04   #4
Istna
Użytkownik Forum

Istna's Avatar

Data dołączenia: 14 01 2009
Lokacja: Grudziądz

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elder Druid
Gildia: Echo
Świat: Arcania
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Notopeczek Pokaż post
jest tolerancyjna i bedzie zawsze gdy tylko wyjebia z serwa murzynow czarnych czerwonych zoltkow zielonych i wszystkich gejow pederastow itp..
ja tam rasista niejestem ale murzyni powinni znac swoje miejsce przy budzie
Do tego grona dodałbym jeszcze rudych kolejarzy bez szkoły.

Pozdrawiam :*
Istna jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 09-06-2009, 15:09   #5
Kamandir
Guest

Domyślny

i znów nasz kolejarz ma racje! wyjebac kolorowych z arcanii i bedzie spokoj, tez rasista nie jestem ale murzynów sie brzydze
  Odpowiedz z Cytatem
stary 09-06-2009, 15:30   #6
Virlan
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 16 01 2008

Stan: Niegrający
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Kamandir Pokaż post
i znów nasz kolejarz ma racje! wyjebac kolorowych z arcanii i bedzie spokoj, tez rasista nie jestem ale murzynów sie brzydze
I nie widzisz w tym sprzeczności? ok... oczywiście Ciebie też szanujemy
Virlan jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 09-06-2009, 15:56   #7
Notopeczek
Użytkownik Forum

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Istna Pokaż post
Do tego grona dodałbym jeszcze rudych kolejarzy bez szkoły.

Pozdrawiam :*
jak dla ciebie to wyjebalbym daltonistow o ile do mnie pijesz

ofc tych bez szkoly tez bym wyjebal a szczegolnie tych zle poinformowanych myslacych ze sa mONdrymi czlowiekami
stary 09-06-2009, 15:59   #8
Istna
Użytkownik Forum

Istna's Avatar

Data dołączenia: 14 01 2009
Lokacja: Grudziądz

Profesja: Elder Druid
Gildia: Echo
Domyślny

Uderz w stół a nożyce się odezwą
Istna jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 09-06-2009, 20:38   #9
Notopeczek
Użytkownik Forum

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Istna Pokaż post
Uderz w stół a nożyce się odezwą
znaczy sie czekasz na wypowiedz szavenisa ?
stary 26-06-2009, 17:23   #10
Ugarid
Użytkownik Forum

Ugarid's Avatar

Data dołączenia: 02 05 2009
Lokacja: Grudziadz

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elite Knight
Gildia: CHzM 0'5
Poziom: 250
Skille: 90/90
Poziom mag.: 9
Domyślny

moze nie nazwe sie homofobem ale pedalow nie szanuje
stary 26-06-2009, 20:01   #11
Notopeczek
Użytkownik Forum

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ugarid Pokaż post
moze nie nazwe sie homofobem ale pedalow nie szanuje
ja rasista niejestem ale zoltki i malpy niepowinny miec prawa chodzenia po ulicy bez kaganca
stary 26-06-2009, 21:01   #12
Mlodzieniaszek
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 23 05 2006
Lokacja: Gdańsk

Imię: Mlody
Świat: Ziemia
Domyślny

Cytuj:
ja rasista niejestem ale zoltki i malpy niepowinny miec prawa chodzenia po ulicy bez kaganca
Wlasnie dzieki takiemu nastawieniu w Stanach przecietny nastolatek ma calkiem dobry samochod, wlasne mieszkanie a w Polsce miesza z rodzicami do 40 roku zycia.:>
Mlodzieniaszek jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 26-06-2009, 22:31   #13
Faytah
Użytkownik Forum

Faytah's Avatar

Data dołączenia: 09 04 2008
Lokacja: Kalisz

Imię: Pan Fayter
Gildia: GoB~!~
Faytah ma numer GG 9161169
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Mlodzieniaszek Pokaż post
Wlasnie dzieki takiemu nastawieniu w Stanach przecietny nastolatek ma calkiem dobry samochod, wlasne mieszkanie a w Polsce miesza z rodzicami do 40 roku zycia.:>
Oj podawanie Stanow za przyklad dobrobytu i tolerancji to przezytek troche juz bardziej pasowaliby Niemcy,Holendia czy Skandynawia. Bo w stanach zyje tak tolerancyjna mlodziez ze w szkolach sa bramki z wykrywaczem metalow jak na lotniskach,na poludniu powszechny jest rasizm a Ku Klux Klan nie jest nie jest demonem przeszlosci(i to tylko przyklady pierwsze z brzegu ).

Lipka Felix
Ukryty tekst:

temat roku
http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=212441
Faytah jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 27-06-2009, 02:19   #14
Mlodzieniaszek
Użytkownik Forum

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Faytah Pokaż post
Oj podawanie Stanow za przyklad dobrobytu i tolerancji to przezytek troche juz bardziej pasowaliby Niemcy,Holendia czy Skandynawia. Bo w stanach zyje tak tolerancyjna mlodziez ze w szkolach sa bramki z wykrywaczem metalow jak na lotniskach,na poludniu powszechny jest rasizm a Ku Klux Klan nie jest nie jest demonem przeszlosci(i to tylko przyklady pierwsze z brzegu ).
Mimo to nadal jezeli chodzi o % spoleczenstwa i tolerancje jest nadal duzo wyzszy niz w innych krajach, przyklad Obama wyobraz sobie ze w Polsce Rom zostaje prezydentem, niemozliwe, moze taki KKK jest liczebny ale % jaki stanowia w calym spoleczenstwie jest znikomy.
stary 27-06-2009, 02:26   #15
Leon-Adin
Użytkownik forum

Data dołączenia: 23 06 2009

Domyślny

Cytuj:
jak dla ciebie to wyjebalbym daltonistow o ile do mnie pijesz

ofc tych bez szkoly tez bym wyjebal a szczegolnie tych zle poinformowanych myslacych ze sa mONdrymi czlowiekami

heh no ja rasista tez nie jestem naszczescie, ale swinski blond nie powinien chodzic po ulicy .
Leon-Adin jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 27-06-2009, 03:23   #16
Faytah
Użytkownik Forum

Faytah's Avatar

Data dołączenia: 09 04 2008
Lokacja: Kalisz

Imię: Pan Fayter
Gildia: GoB~!~
Faytah ma numer GG 9161169
Domyślny

Cytuj:
Mimo to nadal jezeli chodzi o % spoleczenstwa i tolerancje jest nadal duzo wyzszy niz w innych krajach, przyklad Obama wyobraz sobie ze w Polsce Rom zostaje prezydentem, niemozliwe, moze taki KKK jest liczebny ale % jaki stanowia w calym spoleczenstwie jest znikomy.
Oczywiscie masz racje w tym co mowisz i nie chcialem powiedziec i nie powiedzialem ze jestes w bledzie ;p tylko ze sa lepsze,znaczniej blizej przyklady ,ktorym nie mozna zarzucic tego co Stanom W Islandii chociazby Lesbijka jest premirem,to dopiero hardcore ;d troszke nie na miejscu porownywanie Stanow,ktore przebywaly droge do tolerancji poprzez czystke Indian,segregacje rasowa...dopiero po przemowienia Martina Luthera Kinga i powstaniu juz śp. gwiazdy Michaela Jacksona korzystniejszym okiem zaczeto patrzec na afroamerykanow oczywiscie sa jeszcze Meksykanie,no i u nas ci bardziej konserwatywni patrza na nich jak u nas nietolerancyjni ludzie na Romow ;p co do Polski to z brakiem tolerancji mozna sie spotkac glownie od ludzi reprezentujaca skrajna prawice(od mlodziez wszechpolskiej dalej) no i sluchaczami jedynego slusznego radia. Sa jeszcze srodowiska dresowe,ale oni nakrecaja spirale nienawisci do wszystkiego co nie glupie i co nie w dresie.

Lipka Felix
Ukryty tekst:

temat roku
http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=212441

Ostatnio edytowany przez Faytah - 27-06-2009 o 05:09.
Faytah jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 27-06-2009, 03:38   #17
Notopeczek
Użytkownik Forum

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Leon-Adin Pokaż post
heh no ja rasista tez nie jestem naszczescie, ale swinski blond nie powinien chodzic po ulicy .
swinski blad to 100% czlowieka szczegolnie z niebeiskimi oczami..tak mawial hitler
szkoda ze ja niejstem "swinskim bladynem"

wracajac do tolerancji
podawanie stanow za super dobrobyt to lipa bo tera tam kryzys a dlaczego,bo kurwa podawali prace murzynom,dali im zarabiac kase,jakim kurwa prawem murzyni biegaja po boisku za pilka i za to im placa,kurwa powinni biegac a menadzer powiedziec"stzrelisz gola dostaniesz miske ryzu i kromke chleba" a nie zbey takie cos po ulicy sie krecilo,
swiat schodzi na psy,dalismy wolnosc malpom,jeszcze troche a bedziemy za krowami stac w kolejce,
stary 27-06-2009, 17:01   #18
Ugarid
Użytkownik Forum

Ugarid's Avatar

Data dołączenia: 02 05 2009
Lokacja: Grudziadz

Stan: Aktywny Gracz
Gildia: CHzM 0'5
Poziom: 250
Skille: 90/90
Poziom mag.: 9
Domyślny

Cytuj:
gorszego przyklad nie mogles znalezc. Czarnych w Stanach jets okolo 20-30% nie wiem dokladnie a Romow w Polsce moze 2%?
stary 27-06-2009, 19:09   #19
Mlodzieniaszek
Użytkownik Forum

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ugarid Pokaż post
gorszego przyklad nie mogles znalezc. Czarnych w Stanach jets okolo 20-30% nie wiem dokladnie a Romow w Polsce moze 2%?
Latynosow w stanach masz duzo wiecej niz Afroamerykanow i jest ich kolo 10-13% a przyklad ten mial byc tylko porownaniem, ze w Polsce nie mozliwe byloby aby ktos z mniejszosci narodowej czy tam grupy etnicznej zostal prezydentem,

Co do Suy to naprawde jezeli to sa Twoje poglady to naprawde masz cos z glowa, co CI przeszkadza ze murzyn biega po boisku i zarabia duze siano, bo jest lepszy od innych dlatego go nienawidzisz? zys w stanach masz nie przez murzynow. Zastanow sie co piszesz bo to sa totalne glupoty. Nawet sobie nie zdajesz sprawy ale Hiszpanie nie maja karnacji ciemniejszej od nas tylko dlatego ze maja w huj slonca, tylko maja blizej do afryki i geny sie wymieszaly, Pozdro
stary 27-06-2009, 19:26   #20
Notopeczek
Użytkownik Forum

Domyślny

Cytuj:
Latynosow w stanach masz duzo wiecej niz Afroamerykanow i jest ich kolo 10-13% a przyklad ten mial byc tylko porownaniem, ze w Polsce nie mozliwe byloby aby ktos z mniejszosci narodowej czy tam grupy etnicznej zostal prezydentem,

Co do Suy to naprawde jezeli to sa Twoje poglady to naprawde masz cos z glowa, co CI przeszkadza ze murzyn biega po boisku i zarabia duze siano, bo jest lepszy od innych dlatego go nienawidzisz? zys w stanach masz nie przez murzynow. Zastanow sie co piszesz bo to sa totalne glupoty. Nawet sobie nie zdajesz sprawy ale Hiszpanie nie maja karnacji ciemniejszej od nas tylko dlatego ze maja w huj slonca, tylko maja blizej do afryki i geny sie wymieszaly, Pozdro
lol przeciesz wiem tutaj latynosow mieszancow i mutantow w huj,tylko takze chincow moronow periguakow br itp tez w huj.
poglady jakie mam to raczej moja sprawa,dla mnieludzie to ludzie a malpy to malpy,smierdzi od nich i baby maja wielkie dupy
Odpowiedz

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania