|
Notki |
Gildie Szukasz gildi? A może szukasz członków do gildi? Tutaj możesz załatwiać takie sprawy. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 11 2006
Lokacja: Łódż
Stan: Na Emeryturze
Poziom: 348
|
![]() Odrazu na wstapie pisze ze narazie niema gildi zbieram osoby z pacc pozniej sie pomysli o gh
Ludzie sie zmieniają i odchodzą, ale Idea zostaje... Drinking Team znów się odrodziło! Z bronią przy boku, magią w duszy i odwagą w sercach, znów kroczymy po Świecie... Bycie członkiem tego bractwa to Zaszczyt i Honor, a nie łatwo zdobyte prawo... Honor, Lojalność, Uczciwość, Maniery, Braterstwo...!!! FOR THE LAND! FOR THE KING! FOR THE MOUNTAINS!!! NIGHT FAMILY FOREVER!!! Regulamin 1. Nie kradnij - dotyczy wszelkich prób oszustwa czy wyłudzenia mającego na celu korzyści materialne (w tym np."gra w zaufaj" czy dice - nie zamierzamy dociekać czy jesteś tym ostatnim uczciwym w tej kwestii). 2. Nie żebraj - nie proś nikogo o "free items" albo pieniądze - miej honor i sam zdobądź swoje uzbrojenie etc. w trudzie i znoju jak inni (wyjątek - jeśli miałeś na prawdę katastrofalną sytuację np Hack czy Dead - możesz spytać czy ktoś z Gildii Cię nie poratuje pożyczką lub darowizną, ale nie bądź namolny). 3. Bądź lojalny - pomagaj członkom gildii wedle swoich możliwości i bądź z nimi solidarny (1 za wszystkich, wszyscy za jednego). 4. Szanuj innych i zachowuj się godnie - stosuj się do zwyczajowego kodeksu Tibii (np. Jeśli ktoś expi na tzw. priv expo i zostawił list to mu nie przeszkadzaj i nie wchodź na jego tereny łowieckie. Nie obrzucaj się obelgami z innymi graczami; Nie bądź chamski czy arogancki etc.). 5. Dbaj o kulturę swoich wypowiedzi - tak na kanałach oficjalnych, guild channel, jak i w rozmowach z graczami spoza Gildii. 6. Nie kłam - nawet jeśli nas oszukasz co do różnych faktów w końcu się zorientujemy, że nie jesteś godny zaufania. 7. Szanuj Tibia Rules - lubimy uczciwych graczy. 8. Nie przeszkadzaj - jeśli nie interesują Cię porady innych graczy lub i tak się nigdy do nich nie stosujesz to po prostu nie pytaj, bo marnujesz czyjś czas. 9. Angażuj się - exp, udzielaj się na gc, pomagaj ludziom z Gildii - po prostu bądź aktywny. Bycie członkiem tej gildii ma być dla Ciebie zaszczytem a nie łatwo zdobytym prawem. Bycie członkiem Night Family to Honor. Cenimy Lojalność, Honor, Dumę, Odwagę i inne cnoty rycerskie. Jeśli masz z nimi problem nie zgłaszaj sie bowiem możemy wykluczyć Cię z gildii bez ostrzeżenia i zrobimy to jeśli nie sprostasz wymogom. Rekrutację prowadzi: Night Azatar Te osoby oceniają członków cały czas i w wypadku stwierdzenia, że ktoś się jednak nie nadaje - USUWAJĄ GO BEZ OSTRZEŻENIA. Rzadko dajemy II szansę, więc na nią nie licz. Pozdrawiam czekam na zgloszenia ![]() Nick nie jest wymagany ale milo by mi bylo jak byscie robili poczatek nicku Night oczywiscie zakladajac ze dopiero robicie postac
![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Azatar90 - 03-02-2009 o 01:50. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 07 2008
Lokacja: Yalahar
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elder Druid
Świat: Isara
Poziom: 145
Poziom mag.: 94
![]() |
![]() Jestem chetny
omnie juz wszystko wiesz ?? ale na no-pvp ?? jestes pewny ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
TAK TAK Rob postac ![]()
![]() |
![]() |
#4 |
Zbanowany
Data dołączenia: 07 01 2009
Świat: Antica
|
![]() Ja już mam postać 17 knight nick uliczny zebrak ale jestem pr0 evul zlodziejem
wlasnie 2 lootbagi zarypalem |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 10 2008
Lokacja: Manchester
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elder Druid
Świat: Keltera Ofc
|
![]() Zglaszam sie,gralem na ots ale tam juz nudno Xd
Chce wejsc,nick "Mumin From Night" profa:knight Kupuje pacc jak wbije skille jakies i lvl i jak pomysl wypadli Imie : Filip Wiek : 13 Miasto : Warszawa/Manchester Zrobie wszystko co w mojej mocy !!!
[IMG] ![]() [IMG] ![]() Keltera FOR^^EVER !!! Elder Druids Fan ; ddd Ots fan tez xD Ostatnio edytowany przez Skullgetter - 04-02-2009 o 22:30. Powód: idk |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
|
![]() Rekrutacja trwa do 6 lutego