|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Guest
|
![]() Witam!
Mam 150+ ek na PVP. Nie grałem w Tibie ponad rok i nie wiem co i jak teraz jest. Na moim świecie są ciągle wary i chciałbym się przygotować do niego jakoś. Jeżeli ktoś może proszę o opisanie mi jak teraz grać najtem na pvp i jakie eq wziąźć itp. Z góry wielkie dzięki. |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 12 2007
Lokacja: Olecko
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() Wiesz, przez rok tibia aż tak się nie zmieniła.
Eq weź : dobre. Gra się : tak jak kiedyś, strzałkami, hotkeyami i myszką. I nie zapomnij wziąść potionów. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]() Nom powiem, że dla najta jest teraz lepiej
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 12 2008
Lokacja: W Yalahar
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Peka Har
Profesja: Elder Druid
Gildia: Destroy Imitures Enemies
Świat: Morgana
Poziom: 149
Skille: 13/26
Poziom mag.: 80
|
![]() A poradnika na allegro nie dorzucili ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]() ahahha.... dzieciak to, że Ty kupujesz chary na allegro to nie znaczy, że każdy kupuje.
|
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 12 2008
Lokacja: Katowice
![]() |
![]() @up
Nie rob se jaj. Przez rok nie zmienilo sie az tyle, zeby gosc ktory wbil (manualnie) 150 lvl nie wiedzial jak grac. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]() To tak:
Eq: Warrior Helmet | Skullcracker Armor | Knight Legs | BoH | Giant Sword/Dragon Lance/ War hammer ( ewentualnie Avenger\ Arcane Staff - na furorze 30-40k to wiesz). Wyposażenie plecaka: 20BPx Mana potiony,15+BPx UHP, 10x Stone Skin, 2x Stealth ring, 4x Time Ring, 3x Death Ring, 1x BP DFów, kilka Fire Bomb, 1+BP GFB/Avalanche. (Jeżeli masz 9mlvl zakup BP Magic Walli). Takich żeczy jak; lina czy macheta, albo oil czy blood i kasa na podróż nie będe wypisywał. Co do PVP hmmmm..... ......spróbuj nie dać się strapować i nie walić e gran w swoich i bedzie git. No i jesteś tankiem, co nie znaczy, że masz się pchać pierwszy (Choć głównie tak ![]() No i skoro wbiłeś 150 lvl to chyba wiesz, że jak masz trapa to CTRL nic nie pomoże. Nie przeskoczysz typa ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
|
![]() ten co wypomina błędy i pisze wziąśc.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
CS Tibia.pl Team
|
![]() ;]
Kup sobie dobre eq: http://tibia.wikia.com/wiki/High_Level_Knight_Basic_Set Yakky dał dobre wyposażenie plecaka, tylko nie wiem po co 3x Death ring. Nie zapomnij o aolu. @Emcess Nie kocham cię.
Ostatnio edytowany przez Shivek - 18-02-2009 o 19:43. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 02 2009
Stan: Zbanowany
|
![]() ahahahah po co mu 3 death ringi? leze
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 06 2007
Lokacja: Gdynia
Imię: Patrov
Profesja: Knight
Świat: Jamera
Poziom: 72
Skille: 82/80
Poziom mag.: 6
|
![]()
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 07 2007
|
![]() Obnizanie 10 Shielda to tylko jedna opcja death ringa, a jest jeszcze druga strona medalu ; >
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 01 2007
Lokacja: Gdańsk
Imię: Dabek the Fighter
Świat: Candia
|
![]() @3up
zmniejsza shielding, ale takze dmg otrzymywane z sd btw. lez dalej |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 02 2009
Stan: Zbanowany
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 12 2007
Lokacja: Olecko
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Guest
|
![]() Po pierwsze kup sobie dobre eq http://allegro.pl/item558237471_item...erasz_bcm.html
A po drugie będziesz również potrzebował poradnika. http://allegro.pl/item549808999_najn...nik_tibia.html |
![]() |
![]() |
#17 | ||
Guest
|
![]() Cytuj:
Jak tam, wbiłeś 9 lvl na trollach carlin? Cytuj:
![]() A taki 150+ ek raczej się nie oddziela od reszty ekipy (chyba, że ucieka, ale wtedy T ring). Po drugie widze, że sugerujecie, że 190+ Ek i Rp na Furorze to naby, że biegają z DRingami, no ale cuż wy się znacie lepiej. (n/c) ![]() |
||
![]() |
![]() |
#19 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
No nie zawsze się wygrywa OB. A niekiedy są rozgrywane pomiedzy thais a veno. Albo jak się robi mass loga na typa co expi na DL'ach POI. Juz kojażysz? Nie? Jeszcze nie? No widać, że na PoI nie byłeś, ale to bez urazy. Oil i Blood sie przydaje uwierz. Tibia nie jest już taka prosta. To nie kupienie SD, MF i heja. Dzisiaj trzeba myśleć ![]() No ale cuż, może dlatego tak mam, że ja nie gram na non-pvp Furora rox |
|
![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 05 2008
|
![]() @autor
Dlatego się nie kupuje postaci na allegro ![]() @up - piszemy "cóż" ![]() @topic- przydałyby sie jeszcze orichalcum pearls i holy tible (bylo?) yalahari armor / emerald sword - AOL xd chyba ze rs.... |
![]() |
![]() |