|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 21 02 2009
|
![]() Możecie mnie wziąc za jakiegoś noobka z carlin co tam ;p
Od jakiegoś czasu nie mam nic fajnego do słuchania - chodzi mi o muzę. Sam nie wiem jaką muzykę lubię , podam wam kilka kawałków których słuchałem/lub nadał czasami słucham (wiem że są one że tak powiem pomieszane - ponieważ nie mogę się zdecydowac na rodzaj muzyki) są to dośc stare utwory ale myśle że zczaicie o co chodzi ;p : 1 Britney Spears - Break the Ice 2 Kate Perry - Hot and Cold 3 Kate Perry - I kissed a girl 4 Lady Gaga - Just Dance 5 Lady Gaga - Poker face 6 Billy Talent - Red Flag 7 Lordi - Hard Rock Hallelujah no to tylko takie przykłady. Teraz prosiłbym was abyście dali nazwy utworów które by mi się spodobały lub dacie do nich link , proszę nie mówic że każdy ma swój gust i mi się coś nie będzie podobało bo chcę znaleśc ,,muzykę dla siebie'' i czekam na propozycję. Z góry dziękuję A do moderatorów proszę o nie kasowanie tego tematu twierdząc że istnieje już przyklejony temat ,,szukanie nieznanych tytułów'' bo mi chodzi o coś innego - rodzaj muzyki. (tak trochę was nakierowójąc prosiłbym was o jakieś kawałki podobne do 2 ostatnich wymienionych przeze mnie utworów którę podałem wyżej) |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
|
![]() To są dość popularne kawałki, proponuję włączyć radio na jakiejkolwiek stacji. Ewentualnie www.last.fm i znaleźć sobie podobnym wykonawców.
|
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 10 2006
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Nebula
|
![]() Nie musisz się decydować na dany rodzaj, sluchaj tego co ci sie podoba
![]() www.peb.pl - myślę, że tutaj znajdziesz coś dla siebie. |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik forum
|
![]() Ja odpalam sobie radia interentowe tylko że : rmf fm/radio zet ale tam to same stare ,,przeboje'' w większosci
|
![]() |
![]() |
#5 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik forum
|
![]() Ten pierwszy mi nie przypadł ale ten drugi niezły kozak ;p
Czekam na dalsze propozycje a za udzielone do tego czasu dziękuje ;p |
![]() |
![]() |
#8 |
eX Moderator
Data dołączenia: 13 11 2004
Lokacja: Helsinki
![]() |
![]() Static-x "Bled for days".
#9 |
Użytkownik forum
|
![]() up
może i coś w tym stylu by mi się podobało ale raczej wolę szybszy niż ,,cięższy'' utwór ;p Ale coś typu tego utworu Lordiego myślę że by mi się spodobało - bo ten utwór co ty podałeś to powiem szczerze mi nie przypadł do gustu , ale i tak dzięki za odpowiedz ;p Lordi roxi ale niestety tylko tym jednym kawałkiem - przynajmniej dla mnie. Ostatnio edytowany przez LukibossKomboss - 25-02-2009 o 00:11. |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 02 2006
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Inferna
Poziom: 5x
Skille: nvm/nvm
Poziom mag.: 4x
|
![]() Zapytaj kolegów. Albo wyrób sobie własny gust. Albo słuchaj radia.
Jak chcesz coś szybkiego posłuchaj sobie jakiegoś speedcore. Albo grindcore... ale to już ciężkie. Btw, jak Static-X jest ciężkie, to... nie chce mi się wymyślać porównania nawet.
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 06 2004
Lokacja: 19°58'E 50°05'N
Imię: Komandor Tarkin
Świat: Secura
|
![]() Nie znam. Mnie na soczyste zespoły/kawałki naprowadza zawsze przyjaciel. Radzę spróbować.
|
![]() |
![]() |
#12 |
Dinozaur
Data dołączenia: 27 08 2003
Stan: Niegrający
|
![]() Jeśli lubisz Billy Talent to polecam Green Day, Panic! At The Disco, Fall Out Boy.
![]() Ale generalnie - odpal last.fm. |
![]() |
![]() |
#13 |
Zbanowany
Data dołączenia: 21 11 2005
Lokacja: Chrzanów
|
![]() Ogólnie to cała dyskografia Billy Talent <3 lovelove
|
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
|
![]() Winamp
wybierasz ML szukasz zakładki radio szukasz sobie radia pod względem jakie Cie interesuje itp. polecam wpisać "polskastacja" tam masz duży wybór stacji z różną muzą |
![]() |