| 
 | |||||||
| Notki | 
| Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. | 
|  | 
|  | Opcje tematu | 
|  07-03-2009, 15:23 | #1 | 
| Użytkownik Forum |  Yalahar dla rp. Mam pytanko. Co trzeba zrobic żeby dostac sie na Yalahar i jakie trzeba zrobic questy żeby odblokowac wszystkie quartery? I czy udaloby mi sie to na takim charze : 38rp, skill 70, walilbym z rs, mam bohy ; ) I czy mógłbym tam dla siebie znaleźc jakis dobry exp? | 
|   |   | 
|  | 
|  07-03-2009, 15:57 | #2 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 03 02 2009 Lokacja: Zabrze Posty: 67 Stan: Aktywny Gracz   |   Musisz mieć rangę novice w explorer society. Co do expa, tam normalnie nie można sobie czegoś nie znaleźć xD Jeśli chodzi o quartery, to wpisz sobie w google "In service of yalahar quest" w miarę przechodzenia kolejnych misji będziesz mial otwarte all bramy ale nie musisz tego robić , można chodzić naokoło. Co do expa dla rp polecam : -mino w foreign quarter (w 6 godzin tam wbiłem lvle 47-50 i wyszedłem na +) -elfy w foreign quarter -piraty w foreign quarter -mistrock (cyce) -culty,necro,hero w magician quarter -bog raidery w alchemist quarter -worker golemy w factory quarter ale ogółem to zawsze wszystko zajęte ;/ | 
|   |   | 
|  07-03-2009, 16:05 | #3 | |
| Użytkownik Forum |   Cytuj: 
 | |
|   |   | 
|  07-03-2009, 16:07 | #4 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 06 12 2008 Posty: 204 Stan: Na Emeryturze Imię: Smerf pallek Profesja: Royal Paladin Świat: Secura Poziom: 152 |   @up Nie trzeba wszystkich questów explorera. Na range 'novice' potrzeba jedną czy dwie misje tak więc nie martw się, na pewno Ci się uda  | 
|   |   | 
|  07-03-2009, 16:30 | #5 | |
| Użytkownik Forum |   Cytuj: 
 a w ogole, to co z cementary quarter? gosc w tibii mi mowil ze moge tam miec dobry exp na cryptach i ghoulach. a moglby mi ktos dac mapke jak tam go tego wszystkiego dojsc? bo nie chce sie na jakies necro czy cos wpierdzielic ; p | |
|   |   | 
|  07-03-2009, 17:03 | #6 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 12 09 2008 Lokacja: @ Wiek: 33 Posty: 325 Stan: Niegrający Imię: Crystal Parrot Profesja: Elder Druid Gildia: Wild On Świat: Saphira Poziom: 56 Skille: n/a Poziom mag.: 49   |   tak, musisz wykonać misję w dwarf jail   wbrew pozorom to jest bardzo łatwa misja  | 
|   |   | 
|  07-03-2009, 19:11 | #7 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 18 06 2007 Lokacja: Gdynia Posty: 302 Stan: Na Emeryturze Imię: Patrov Profesja: Knight Świat: Jamera Poziom: 72 Skille: 82/80 Poziom mag.: 6 |   czyli nie wystarczy zrobic dostepu na yalahar by moc wszedzie biegac na tych quarterach ? 
				__________________ nie jestem bardziej posłuszny beliarowi niż ty innosowi.  Bóg kocha idiotów, tylu ich stworzył. ""   | 
|   |   | 
|  07-03-2009, 19:28 | #8 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 24 03 2007 Lokacja: Rzeszów Posty: 1,000 Stan: Niegrający   |   | 
|   |   | 
|  07-03-2009, 19:50 | #9 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 17 06 2007 Lokacja: Ziemia/Polska/Bydgoszcz Posty: 335 Stan: Niegrający Profesja: Royal Paladin Świat: Galana |   expy... worker golemy pojedynczo max po 2 ZOMBIE cudny exp dragi w elf fortes(jak uda ci wejsc zpisz w kalendarzu) itp zeby poplynac na yalahar zrob misjie z dwarfami a zadnych misji niemusisz robic by miec dostep do all dzielnic idizesz do straznika hi pass wpisujesz nazwe dizelnicy 
				__________________ (\_/) (O.o) (> <) To jest króliczek. Skopiuj go do swojej sygnaturki aby pomóc mu w zawładnieciu światem!!! 100% tego forum to ludzie. Jeżeli nie należysz do tych 0 % nie wklejaj tego podpisu. Powybijam ci wszystkie oczy kijem, a jak zabraknie ci oczu dokleje ci nowe kropelką. A mój kij przewędruje twoją źrenice w akompaniamencie krzyku "This is Sparta"!!!!!!!!!! | 
|   |   | 
|  07-03-2009, 21:31 | #10 | |||
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 06 02 2004 Lokacja: WWA Posty: 479 Stan: Na Emeryturze Imię: -- Profesja: Elite Knight Świat: Chimera Poziom: - Skille: - Poziom mag.: - |   Cytuj: 
 Cytuj: 
 Ten po lewej jest banalny bo w całych podziemiach respi się chyba 1 albo 2 crypty, tak to same ghoule i szkielety. Ten po prawej już jest trochę cięższy, ale myślę że sobie poradzisz. Cytuj: 
 Tak więc robienie tych dalszych questów jedynie zwiększa ci wygodę - np. żeby dojść do trade quarteru to idziesz tam od razu zamiast biegać dookoła przez 3 inne. | |||
|   |   |