|
Notki |
RPG Wszystko o grach RPG i cRPG, czy może MMORPG. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 16 05 2008
|
![]() gangsters.pl
To polska gra kryminalna w przeglądarce internetowej. Wciel się w postać początkującego gangstera i rozpocznij swoją karierę w przestępczym półświatku, żeby z czasem zostać królem podziemia. Poznaj świat pełen przemocy, przekrętów oraz pięknych kobiet i hazardu. Co miesiąc rozdawane są ciekawe nagrody. Dzisiaj jest premiera tej nowej gry. Myślę że wielu z wam się ona spodoba. Dla mnie przynajmniej grywalność stoi na wysokim poziomie ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Now or never
Data dołączenia: 15 04 2006
Lokacja: Chorzów
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Tytanowiec
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Masters of Dedaj
Świat: Refugia
Poziom: 87
Skille: 87/56
Poziom mag.: 18
|
![]() Yyy.... podróba The Crims?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 03 2006
|
![]() Boże po co wy gracie w gry przez przeglądarki?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 07 2006
Lokacja: Mikołów, niedaleko zamtuzu :)
Imię: Majk
Profesja: Elite Knight
Gildia: Great Heroes of Secura
Świat: Secura
Poziom: 146
|
![]() Mi wystarczy ta gangsta co w klatkach siedzi...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 06 2005
Lokacja: Poznań - Rataje
![]() |
![]() Pustych ścier, szmacących sie za kase, lecacych na bmw - przedluzenie meskosci i wyzelowanych pseudopedałków, co ich tatusiowie maja za duzo kasy i w ogole patologia, kazirodcze dzieci brata i siostry to sa etcetcetcetc...
Gra, ogolnie kiepska, zreszta jak kazda przegladarkowa chyba mnie nie wciagla...
<Take a look inside my head, do you see how I feel, 'cos I'm a freak dirty rocker with sex appeal, 'cos I will take your drugs, and I'll get you high, 'cos I'm a freak dirty rocker, and i'll make you fly>
-- Mitsubishi Eclipse Klub Polska -- www.eclipse.net.pl |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 13 02 2009
|
![]() Co wy gadacie, fajna jest.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 02 2006
Lokacja: Żory
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Wiecie kto gra w takie gierki? Frajerzy.
Taka gra to nic więcej jak pogarszanie inteligencji nas młodych ludzi w Polsce. Ludzie zamiast myśleć o życiu, wchodzą w wirtualny świat przestępców i utożsamiają się ze swoją postacią, a myśląc, że w grze jest dobry, uważa, że w świecie realnym, będzie tak samo. Druga kwestia, piękne kobiety? Szmaty, zdziry, to są piękne kobiety? Dają dupy, byle zarobić parę groszy. Porażka. Grałem w GTA, ale w tej grze jest jedna zasadnicza różnica, tam nie ma okrucieństwa, w takim stopniu jak pokazują to media i filmy w internecie. To nie gra jest zła, tylko ludzie, którzy w nią grają i jestem za tym, aby ową grę mogli nabywać tylko ludzie, którzy wiedzą, że to tylko gra, a nie świat rzeczywisty. Pozdrawiam. BaxCrow.
Jeżeli nie wiesz co przedstawia ten obrazek. To znaczy, że nie wiesz co to prawdziwy futbol. Jeżeli nigdy ich nie widziałeś. To znaczy, że nie wiele w życiu widziałeś. Jeżeli nie znasz ich przydomku. To znaczy, że nie rozumiesz mnie. Jeżeli mnie nie rozumiesz. To znaczy, że... CZERWONE DIABŁY! NA ZAWSZE WIERNY! OD 1997 ROKU! You see dead Game. You recognized Tibia. It was killed by CipSoft. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | ||
Now or never
|
![]() Cytuj:
Co do GTA, nie mogę się zgodzić z tym, że nie jest to gra z masą okrucieństwa . Jest grą brutalną i zawsze budziła kontrowersje. Nigdy nie kręciło mnie bezlitosne krzywdzenie wirtualnych ludzi, aczkolwiek trzeba przyznać, że cała seria GTA to klasyka. W jedynkę grałem już w wieku 10~ lat, przerzucając się na coraz to nowsze wersje. Nie jestem ścigany listem gończym, moje papiery są czyste, nigdy nie zostałem spisany, nie wyznaję zasady "JP 100%!!111" i nie potrafiłbym z premedytacją skrzywdzić drugiego człowieka. Czy coś ze mną nie tak...? Cytuj:
-Dzień dobry. Tylko ta gra? -Taa... -Ale zdaje pan sobie sprawę, że to co zawarte jest w tej grze to nie świat realny? -<Myśli>... Taa, zdaję sobie sprawę -Ok. <kasuje towar> |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik forum
|
![]() bez przesady, gry nie wpływają tak na psychikę człowieka czy dziecka o co tak martwią się media. Czy to GTA, CS, Gangsters, Thecrims czy inne gry to nie wierze, że ktoś pod wpływem takich gierek wychodzi z nożem na ulicę
![]() wychowują rodzice i osiedle a nie gry. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Now or never
|
![]() Zgadzam się w 100%!
Co do wychodzenia na ulicę z nożem.. niestety bywały już takie przypadki i sprawcy przyznawali się, że na ich czyn wpłynęła właśnie gra, mianowicie wszystkim znane i wyżej wymieniane GTA. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 11 2008
|
![]() @Grue
Doskonale to ująłeś. Nic dodać, nic ująć. @topic Nie gram, nie grałem i nie będę grać.
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 10 2008
Lokacja: Gdańsk
Stan: Na Emeryturze
|
![]() @Aroonia
Mam małe ale ![]() Pozdro ![]() @Edit kiedyś będziesz z nimi miał ten zatarg i szczerze ich znienawidzisz ![]() Pozdrro Ostatnio edytowany przez Ze'To - 15-02-2009 o 15:55. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Now or never
|
![]() @Ze'To
No tak, masz rację. Użyłem nieodpowiedniego słowa, po prostu zawsze kojarzyło mi ono z czymś negatywnym ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik forum
|
![]() dobra, pograłem trochę, biorę nóż i idę do sąsiada
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik forum
|
![]() zostaw sąsiada... lepiej już zagraj w CS czy GTA, tam masz większe możliwości
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik forum
|
![]() jak mnie nie przestanie wkurzać to
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik forum
|
![]() na jakim serwerze grasz w Tibie?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Now or never
|
![]() Jak chcesz sobie z nim porozmawiać to używaj PW/GG albo innych komunikatorów, forum to nie czat.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik forum
|
![]() Forum jest do dyskusji, no ale ok, nie będę tutaj pytał się o Tibię:/
|
![]() |
![]() |