|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 04 2008
Lokacja: Pionki
Stan: Początkujący
Profesja: Paladin
Świat: Pacera
|
![]() Jak w temacie, jaki lvl i skille starczają na OPŁACALNE expienie na Wyvernach? Chodzi mi żeby zawsze było na +. Proszę o odpowiedzi doświadczonych graczy
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 02 2008
Lokacja: Polska
Stan: Aktywny Gracz
|
![]() skill 60 lvl 20 minimum i możesz biegać dookoła.
A tak loz to 70, 30 lvl. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
|
![]() Dodam do tego oczywiste rzeczy typu dvarfen ring i te 30 many na antidote (exana pox).
![]() |
#4 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 21 01 2009
Świat: Arcania
|
![]() zależy od miejsca gdzie chcesz je bić, niedaleko bramy OF'a jest resp 2 wyv gdzie expilem palkiem od 13 lvla (ze strzałami, żeby nie było) tak to resp 2-3 na mniejszym terenie powinieneś na ~25 lvl i 65 skillem jeździć. A jakiś poważniejszy exp, jak w drodze do OF piętrowa skała z chyba 7 wyvernami to troszkę później (ja tam expilem od chyba 45 ze skillami 80/60, zawsze coś na + było).
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 04 2008
Lokacja: Pionki
Stan: Początkujący
Świat: Pacera
|
![]() Wielkie thx za odp.
![]() A tak żeby nie zaczynać nowego tematu to od którego lvl i skilli warto paladynem skakać na venore dragon lair? Bo niektórzy mówią że nawet na 35 można już próbować swoich sił, ale mnie sie zdaje, że waste jest duże |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 13 04 2009
Lokacja: Gliwice
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Druid
|
![]() To zależy od twojego stanu kieszeni
![]() No a na non pvp to tam jest dość dużo ludzi więc można dość wcześnie zacząć bo nie będzie dużego respa ![]() |
![]() |
![]() |