|
Notki |
Profesje Rycerz, paladyn, czarodziej czy może druid? Wszelkie wywody na temat profesji znajdziesz w tym dziale. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Guest
|
![]() mam zamiar grac albo msem albo ed niegralem jakies 4 miechy i mam zamiar grac z kumplami na swiecie pvp i tu pytanie co lepsze ms czy ed (oczywiscie z paccem) dobije tak 40 m lvl i kupie pacca i tu sie sprawa komplikuje bo ed ma sio parale i wali od lodu ale ma slabsze ue i hury niz ms a czesciej solo bede expil i tu takie pytanie co wybrac jakies +/- kto lepszy do solo bo do team huntow to druid jakos niemoge sie zdecydowac ;/ druidem troszk ciezko runki sellac teraz, a msem szybko m walle i sd schodza niewiem jak z paralami u ed jest?
prosze o wypowiedz ludzi majacych 60+ lvl tymi charami Ostatnio edytowany przez kubaboo - 27-04-2009 o 21:09. |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 04 2008
Lokacja: Kalisz
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Paralize prawie wcale nie chodzą
Grałem obydwiema profeskami Druidem do 52 Sorcem mam 61 i gram ciągle Sorc Fajniejszy Lepszy, szybkszy i z mniejszym waste (lub nawet na +) exp Bierz sorca i sie nie zastanawiaj Cya |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 11 2008
Lokacja: Siedlce
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elder Druid
Gildia: Polish Nobility
Świat: Pacera
Poziom: 121
|
![]() ms
czemu? ue vis hur i gran vis lux na hunty tez cie beda brac ale raczej na takie lepsze typu hellgorak gdzie sie bardzo przydasz a solo to se po*******asz na quarach/banucie/frostach itp
21:50 Rolf Pasterz [42]: margon's son 21:50 Rolf Pasterz [42]: ;d 21:51 Guilherminho de Pacera [158]: ^^ 11:17 Kamilosis of pacera [25]: KTO KURWA PUJDZIE NA DESERTA potrzebuje druta knighta i palka --------------- I need KNiGHT< PALADIN AND DRUID TO DESERT QUEST 22:29 You see Drom'ek (Level 135). He is an elite knight. He is General of the Polish Army (Tylko Pomiendzy Levelami). 22:30 Tufa Lufa Pall [51]: do budzy idziesz czy grasz? Ostatnio edytowany przez *Czarny* - 27-04-2009 o 17:03. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 09 2007
Lokacja: Szczecin
Stan: Niegrający
Imię: Royhav
Profesja: Elite Knight
Gildia: Dark Squad
Świat: Premia
Poziom: 102
Skille: 80/75
Poziom mag.: 7
![]() |
![]() ED najlepszy na wojnę <3
I najwięcej z nim zabawy ![]()
||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 08 2008
Profesja: Master Sorcerer
|
![]() chyba z punktu widzenia knighta...
najwięcej z nim zabawy bo co? bo masz darmowy heal? żal mi knightów i tego waszego podejścia... btw. niech wrócą knightci z przed 7.92 ;/ wtedy taki knight coś potrafił a nie to co teraz... 90% najtów to boty które skąpią kasy nawet na potiony bo zamiast cieczyć się grą wolą sprzedawać kase na allegro ![]() @topic MS power ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
|
![]() Nie ma to jak wypowiedzi fanbojów jednej i drugiej profki...
@ejtynadolezbijeszmnie/??//
Ostatnio edytowany przez qq2 - 28-04-2009 o 14:26. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]() nie offtopujcie trolle do qwy nedzy tr noobsy jakies z was czy co ?
|
![]() |
![]() |
#8 | |||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 09 2007
Lokacja: Szczecin
Stan: Niegrający
Imię: Royhav
Profesja: Elite Knight
Gildia: Dark Squad
Świat: Premia
Poziom: 102
Skille: 80/75
Poziom mag.: 7
![]() |
![]() Cytuj:
Nie, aktualnie mykam na ED bejbi <3 Za mało grałeś w inne MMO żeby docenić druida ![]()
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 09 2003
Lokacja: Płock
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 209
![]() |
![]() Zalezy od tego co chcesz robic. Najlepiej wybierz ta profesje ktora Ci sie lepiej gra. Nikt Ci tu nie doradzi na 100% Wybor i tak nalezy do Ciebie.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]() Problem w tym, ze gralem ms'em dopuki mi anty wir sie nie spie... i reszta chyba latwa do domyslenia sie. Dlatego teraz zastanawiam sie czym grac bo ms'em troszke lipka byla (63 lvl mialem ) bo jak chcialem gdzies poexpic to zajete przez wyzsze lvl ;/ (ancienty, frosty, o dziwo nawet czesc tombow na ktorych sie wogle nie zwraca kasa ;/ dragi edron ) i tu jest problem bo wiecej jako takich dobrych miejscowek niema,a na crystal spiderach przewaznie ktos siedzi ;/
|
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 02 2006
Lokacja: Żory
|
![]() Wszystko zależy od tego, czy chcesz grać tą postacią dla poziomu, czy dla wojenek. W tym momencie oby dwie profesje są bardzo podobne.
Elder Druid to typowa profesja do wojny. Siocher, paralizator. Do tego może używać Magic Walls i SD. Jeżeli chodzi o zdobywanie poziomu, różnica między ED a MS jest taka, że na poważniejszy respawn, czyli Frosty i itp. Potrzebne są SD, a co za tym idzie, druid musi je kupować, a MS może sobie sam je stwarzać.Jednakże, taki Druid jest dużo częściej brany pod uwagę na polowania z blokerami. Master Sorcerer lepsza profesja do zdobywania poziomów, jednak mało popularna wśród osób, które wybierają się na hunty, ponieważ Druid może leczyć blokerów, a MS nie. Jednak MS ma 2 zalety, którymi przewyższa druida, potężne UE, które powoduje, że mag to maszyna do zabijania w pojedynkę. Do tego mag, ma tą przewagę, że może sam wytwarzać sobie SD. Co do jednego postu pana, który uważa, że EK teraz w 90% to boty. Zgadzam się. Ale nie zgodzę się z tym, że dopiero od nie dawna rycerz brał na polowania druida, od zawsze było to popularne, ze względu na sio. Sam gram EK, ale uważam, że w tym momencie, bo wprowadzeniu wielu udogodnień w grze oraz dużych zmianach spowodowanych balansacją profesji, to druid jest tą lepszą. Pozdrawiam. BaxCrow.
Jeżeli nie wiesz co przedstawia ten obrazek. To znaczy, że nie wiesz co to prawdziwy futbol. Jeżeli nigdy ich nie widziałeś. To znaczy, że nie wiele w życiu widziałeś. Jeżeli nie znasz ich przydomku. To znaczy, że nie rozumiesz mnie. Jeżeli mnie nie rozumiesz. To znaczy, że... CZERWONE DIABŁY! NA ZAWSZE WIERNY! OD 1997 ROKU! You see dead Game. You recognized Tibia. It was killed by CipSoft. |
![]() |
![]() |