|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Guest
|
![]() Jak masz wzdęcia nie choć w środowiska mafijne... Mój God przekonał się o tym na własnej skórze
![]() Pewnego dnia spokojnie sobie szedł ![]() ![]() nagle zaczepi go jakiś miły pan i zapytał się czy nie chce wstąpić do mafii... God zgodził się ![]() Gdy Mężczyzna prowadził Goda nisz bohater miał ![]() ![]() ![]() ![]() Gdy doszli mężczyzna zawiadomił jego przyjście na trąbce ![]() jak God chciał wejść to Stróż zagrodził mu drogę ![]() lecz pijak wyjaśnił powód przybycia Goda więc Stróż odsunął sie i otworzył bramę ![]() God zobaczył mafiosa i jego poddanych ![]() Mafiozo przyjmie goda ja pokona osiłka. Wiec zaczyna się bój ![]() ![]() ![]() lecz nie zdążyli zacząć walczyć bo God nie wytrzymał i pierdoł zabijając chyba cala mafie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Tuż przy depo dorwali go wysłannicy (nieżyjącego już) mafiosa i zacięli go gonić ![]() ![]() ![]() ![]() jednak go dorwali ![]() ![]() Obstawiajcie czy przeżyje ![]() ![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Cwany mag off Hiberna - 13-11-2004 o 16:22. Powód: Wrrrrrr błędy ortograficzne |
|
![]() |
#2 |
Zbanowany
Data dołączenia: 15 10 2004
Lokacja: Ab'dendriel
Stan: Niegrający
Profesja: Knight
|
![]() Ha,aha,ha,aha. <cenzura> CO mnie obchodzi twoj god czy jak mu tam. To dział z fakemai anie z jakimis jednoznadniowymi postami lolu.Pomysl zanim cos napiszesz. O kur. DO Czarnobyla z nim
|
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 08 2004
Lokacja: Russia
|
![]() Eeee... chodzi o to że umiesz pisać po polsku? Czy jak?
|
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 08 2004
Lokacja: Ab'Dendriel/Lunara Strona mocy: Ciemna xD Liczba postów: Cóś tam ich jest
![]() |
![]() O co chodzi w tym temacie???
![]() Albo pomyliłeś działy, albo nie wstawiłeś fake ![]()
#5 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 06 2004
Lokacja: 19°58'E 50°05'N
Stan: Na Emeryturze
Imię: Komandor Tarkin
Świat: Secura
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
![]() |
||
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]() Sorry ale to muj pierwszy fake i zle mi sie ,, enter " wcisnoł
a tak apropo jak umiescc zdięcie???? ![]() ![]() ![]() |
![]() |
#7 |
Zbanowany
Data dołączenia: 25 09 2004
Lokacja: Xantera/venore
|
![]() dajesz zdjecie na www.imageshack.us i link podajesz o tak : [img]<link zdjecia>[/Img]
|
![]() |
![]() |
#8 | ||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
www.imageshack.us <edit> Cytuj:
Ostatnio edytowany przez Dr.Unknown - 12-11-2004 o 19:59. |
||
![]() |
![]() |
#9 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
#10 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
![]() ATAK APROPOS NIETISZCIE NIC NA TYM TEMACIE BO TO OSTATNI NIE WYPAŁ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Cwany mag off Hiberna - 12-11-2004 o 20:16. |
|
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
|
![]()
|
![]() |
![]() |
#12 |
Zbanowany
Data dołączenia: 29 07 2004
Lokacja: A czy to ważne ?
![]() |
![]() Jezus maria -,- lubię wklejać zdjęcia więc ci pokaże dziecko -,-
Manual dla prawdziwych nEwBie Napoczątku robisz zdjęcie/fake nie? klikasz na prt i otwierasz paint klikasz ctr+c i tam zaznaczasz i zapisz jako np. Fake.GIF Póżniej wchodzisz na serwis www.imageshack.us i klikasz na przeglądaj ![]() Wybierasz jakiś plik z GIF lub z JPG i klikasz na Otwórz ![]() Potem masz ten tzw plik docelowy i klikasz na HOST IT! Następnie kopiujesz ramkę którą zanzaczyłe m na zielony i zaznaczasz i ctr+c następnei wchodisz na forum i ctr+V -,- ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Guest
|
![]() No nareszcie doprowadzilem tem temat do ładu
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
|
![]() Żałosne, co to za fake? co przerobiłeś?? Zrobione w ots i tyle, niciekawa fabuła(w stylu 6 latka)i okropne błędy ortograficzne.
<edit> Skąd jesteś dokładnie w Krakowie?? Ostatnio edytowany przez Dr.Unknown - 13-11-2004 o 10:40. |
![]() |
![]() |
#15 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Cwany mag off Hiberna - 13-11-2004 o 16:23. |
|
![]() |
#16 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 08 2004
Lokacja: Uwiędły Las
![]() |
![]() Jak się uczysz to rób to na swoim kompie, a nie wysyłaj badziewnych fake'ów na forum! I mi nie wysuwaj mi tu, że jesteś dyzortografem! To się da wyleczyć. Albo siedź przed kompem ze słownikiem ortograficznym na nogach i pisz bezbłędnie!
Cytuj:
P.S. Czy ty na pewno masz 13 lat? Wszystko wskazuje na to, że masz około 9 lat... Np. Ilość używanych emotek. Co, chcesz się popisać jak dużo emotek wstawiłeś? Ostatnio edytowany przez Shanhaevel - 13-11-2004 o 15:47. |
|
![]() |
![]() |
#17 |
Guest
|
![]() K***a jak wam się nie podoba to mogę się pozwy tego pi*****nego tematu
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Mam z nim więcej zmartwień niż z czymkolwiek. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Wk******ą mnie te wasze docinki więcej już nie modyfikuje tego tematu . ![]() niepodobna się??? To wypad !!!! Mam dość tych zmian i napraw. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 09 2004
Lokacja: Poznań
![]() ![]() |
![]() OMFG
Fri itanz ? ![]() ![]() ![]() ---- Ok, wstałem. ---- Co to ma być ? OtServer, straznik mowi target god (e,7) czy jakos tak, błedy ortograficzne, denny pomysł i wykonanie do.... ekhm...
You see yourself. You are a sorcerer. You are Commander of the Royal Army (Servant of King Tibianus). ![]() Durico Amessius Arcania Ostatnio edytowany przez Skraps - 13-11-2004 o 16:54. |
![]() |
![]() |
#19 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
#20 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 11 2003
Lokacja: Gdańsk
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Elite Knight
Gildia: Hustler Squad
Świat: Eternia
Poziom: 100
Skille: 91/88
Poziom mag.: 7
![]() |
![]() LOLZ! A mnie się podoba, tylko te orty popraw!
Cytuj:
|
|
![]() |