|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 01 2005
Lokacja: Gliwice
![]() |
![]() Witam... Chcialem sie dowiedziec paru rzeczy na temat Neostrady (wersja128 ), chodzi mi oto jak dziala ona w tibii, czy sa lagi czy nie oraz jakie sa z nia problemy
![]() ![]()
|
![]() |
#2 | |
Master Alucard
|
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 08 2004
Lokacja: Knurów k/Gliwic
![]() |
![]() Ja mam neostrade (160kB/s) i lagow nie ma w ogole, dodam tez ze mam sam, i z eMule sie sciagaja pliki, stronki pootwierane, i nadal nic.
Nie konfigurowalem nic, moj brat tez nie, tylko zainstalowac ten smieszny program od TP i starczy ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 19 01 2005
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 12 2004
Lokacja: Wawa
Imię: Necro the bimbrownik
Profesja: Sorcerer
Świat: Morgana
Poziom: 37+
Poziom mag.: 46
|
![]() ja dzialam na takiej neostradce i jak sie stronki otwieraja to ladzy czasem troche (mam predkosc 160 kbps)
normalnie to lagow raczej nie mam |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 11 2004
|
![]() Ja osobiście także posiadam wyżej wspomnianą Neostradę TP i szczerze mówiąc nie narzekam....
Z lagami raczej nie mam problemów, chociaż gdy np. włącze sobie dział "Zdjęcia" i otworzę jakiś temat to troche tnie... Cytuj:
Cytuj:
![]() |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 10 2004
Lokacja: Destabilizacja
Stan: Na emeryturze
|
![]() Cytuj:
Ontopic: Ja mam 128kb i lagów NIE MAM. Tylko lekkie przycięcia spowodowane słabym procesorem. Jednak na razie nie zmienie zdania o tym "doskonałym produkcie TP". Z technicznego punktu widzenia to KASZANA.
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 08 2004
Lokacja: Knurów k/Gliwic
![]() |
![]() [quote=xemmoe]Zacznijmy od tego że nie ma neostrady 160kB/s
Lol, z kads Ty sie urwal? 2 czy 3 osoby pisaly ze tez maja 160 kB/s ale to i tak nie ma znaczenia nie? Uwierz [czy uwiez jak to sie pisze? ![]() Pozdrowionka T. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Nieobecny.
|
![]() Pokażcie mi usługę Neostrada 160KB/s plx?
neo+= kaszana (bo drogie i limit jest) koniec EOT, itd . |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 10 2004
Lokacja: Destabilizacja
|
![]() [quote=sir Tifejo]
Cytuj:
LOL Na początku zanim coś powiesz zastanów się, to może Ci coś pomoże ![]() Potem naucz się cytować. Na końcu możesz ze mą rozmawiać. Screena nie musisz zamieszczać, bo to że Ci pisze tak jak mi :"Neostrada plus została blablabla... 160kb/s" to nie znaczy że istnieje nesotrada 160 kb/s!!! Widać że byłeś podczas podpisywania umowy z TEPSĄ. Najpierw myśl potem pisz - TO JEST MYŚL ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 11 2004
Stan: Na Emeryturze
|
![]() ja mam neostrade 640 (znaczy 768 moge dac screena) i lagow nie mam. ale ogolnie neo+ to szajs, czest sie "zacina net". to znaczy wszystko sie wylącza na jakies 2 minuty, a potem wszystko wraca do normy.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Dzieki za opinie, ale chciałbym ich troszczke wiecej, bo narazie nie dochodze do zadnego wniosku. Chcialem dodac tez ze to nie jest temat do klucenia sie tylko do wypowiedzi, opini. W moim przypadku zastanawiam sie nad kupnem neostrady ale slyszalem rozne opinie... i sie wacham. W sieci w ktorej jestem place 60 zł i mam takiego laga ze to poezja
![]() w dzien globalne obciazenie jest wieksze, ( w nocy tez mam laga czasem )lub "przesilenie sieci jest globalne" wydaje mi sie ze sa to bzdury poniewaz jak gram np u kumpla on nie ma wogole laga a ja mam a za placenie 60 zł moge chyba wymagac bo jak za neta to jest duzo ![]() ![]()
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2004
Lokacja: Carlin
Stan: Aktywny gracz
Imię: Knight Simon Dark lord
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Evil Shadows
Świat: Harmonia
Poziom: 36
Skille: 20/24
Poziom mag.: 45
![]() |
![]() ja mam neo i gra mi sie fajnie 0 laguw i fajny transfer przy sciąganiu plikuw (okolo 40kb/s) jak chcesz neo to ja ci jom polecam
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Na emeryturze.
Data dołączenia: 24 10 2003
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Wiecej opini plx
![]()
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 08 2004
Lokacja: Zgorzelec
Imię: Wez Nie Kozacz
Profesja: Knight
Świat: solera
Poziom: 8
Skille: zmienne
|
![]() JEST neo 160kb/s. Ci co niedawno zawarli nowa umowe maja 128 a ci co dawno maja 160 bo byly niedawno [odwyzki u starych klientow
![]() ![]() $orc: nie ma uslugi 160 ale faktyczna predkosc przy 128 zawarciu to 160 kiedys bylo teraz jest chyab normalnie, a co do ograniczenia, jezeli sciagasz bardzo duzo to rzeczywiscie kicha, mnie to ograniczenie denerwuje ale dla ludzi ktorzy nie sciagaja za duzo jest wporzadku. edit: co do wypowiedzi tego ze sie tnie, byc moze ale wtedy kiedy instaluejsz ten program od TP, jezeli pobawisz sie przy konfigurowaniu samemu to bardoz ladnie dziala ![]() ![]()
WWW.RZALIBUL.PRV.PL - macie niepowtarzalna mozliwosc wyrzalenia sie i wyrazenia swoich buluw xD Ostatnio edytowany przez ciemne dropsy - 26-01-2005 o 19:03. |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 10 2004
Lokacja: Kościan
Stan: Na Emeryturze
Imię: Topork
Profesja: Elite Knight
Świat: Nerana
Poziom: 87
Skille: 84/83
Poziom mag.: 7
![]() |
![]() ![]() Wcześniej miałem SDI z tej TP, teraz neo 512, jest ok, przynajmniej narazie ![]() @up Jeżeli masz windows to skonfigurowanie internetu jest bardzo proste. Wystarczy wejść w połaczenia sieciowe tam jest utwórz połączenie sieciowe itd, zresztą microsyf cię poprowadzi za rączke jak to zrobic.
![]() Ostatnio edytowany przez slimaczek - 26-01-2005 o 19:16. |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Guest
|
![]() *******icie cos o hackerowaniu ??
a tak wogole przyznam racje dla kolesia ktory powiedzial ze neo to kicha ![]() ale nie zgodze sie z nim w tym co powiedzial o pakiecie 160kb/s otoz od wakacji roku 2004 weszla zmiana wszystkie pakiety sa szybse o 1/4 swojej predkosci 128=160 256=320 512=600 |
![]() |
![]() |
#19 |
Guest
|
![]() ludzie ktorzy nie wiedzia nic a *******a nie zostaja hackerami
racja windows to najbardziejj z***any system ale twoja gadka jest smieszna pfffffffff a poza tym jak grasz tylko w tibie to nie polecam ci innego systemu jak windows NAJLEPSZA PRZEGlĄrka mozilla firefox ![]() ![]() ![]() slammer odpowiedz na twoje pytanie jest prosta sa to zmiany ip dlatego moze sie rozlaczac ale swoja droga wez w meny start uruchom CMD potem wpisz komende netstat zobacz ilosc polaczen jesli jest ich bardzo duzo to ***nij sobie formata^^ ![]() Ostatnio edytowany przez mucha123 - 26-01-2005 o 21:18. |
![]() |
![]() |
#20 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 12 2004
|
![]() Cytuj:
Nie kazdy ma ten limit. Posiadam akurat wersje nieolimitowana ;P Ale w Polsce nie mamy takich luksusow, jak naprzyklad w Szwecji, gdzie na jedno mieszkanie przypada srednio 5Mbit?
![]() |