|
Notki |
tibia.pl - opinie, sugestie, błędy, itp. Tutaj możesz wyrazić swoją opinię na temat strony, wskazać błąd i zasugerować czego brakuje. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 08 2007
Lokacja: Piła
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
Świat: Celesta
Poziom: 135
Skille: 90+/90+
Poziom mag.: 8+
![]() |
![]() Jestem za zamknięciem tematów, w których jest tylko i wyłącznie spam są to m.in.:
"Kogo najlepszego pokonaliście?", "Wymyślamy Nowe Bronie!!!, "Najzabawniejszy opis czaru (...)", "Wymyślamy nowe czary!". No i tak z grubsza na tyle. Dlaczego akurat te tematy? Ponieważ ludzie wpisują tam posty w większości dla spamu. Nic sensownego z tych tematów również nie możemy wyciągnąć, a z tego co mi się wydaje to forum jest do pomagania innym graczom. Z góry dziękuje za poparcie i proszę o rozpatrzenie mojej prośby. ![]() |
![]() |
|
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 04 2006
Wpisy bloga: 4
Imię: Ameriov Rookstayer
Profesja: Rookstayer
Gildia: Vampires
Świat: Isara
Poziom: 70
Skille: 96 Fish
|
![]() @up
Agreed. A poza tym, zaraz ten temat zamieni się w pole bitwy flamewarowców. Taka już natura forum, w szczególności tego. Lepiej szybko załatw zamknięcie swojego tematu :< |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 07 2009
Lokacja: Białystok
Imię: Ciocia
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Raz Dwa Trzy
Świat: Berylia
|
![]() a ja tak, nara
Seereek aka Leeawe ----->http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=225194 15:06 Gengla [35]: czemu nie dziala komenda !pacc ?? przeciez mam 1 cc |
![]() |
![]() |
#5 |
Zbanowany
Data dołączenia: 01 08 2009
Lokacja: siedziba gangsteruw krakowskih zabijajonyh policjantuw marhewa muj bro elo pozdro jp ziomy 39% joł
Stan: Zbanowany
Profesja: Royal Paladin
Gildia: ziomale hardkoru hwdp
Świat: aureara jp
Poziom: 997
Skille: 997/997
Poziom mag.: jp
|
![]() Usunac w cholere. Za zakladanie takich tematow powinny byc warny/bany bo to jest tylko spamowisko dla dzieci neo, ktore probuja sie dowartosciowac wstawiajac tam swoje pseudo-smieszne teksty.
|
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 06 2006
Lokacja: skuntowni
Wpisy bloga: 23
![]() |
![]() Co komu przeszkadza spam w specjalnie wyznaczonych do tego tematach. Nie podoba się - nie wchodzić. Czy to takie trudne?
![]() |
#7 |
Administrator
Data dołączenia: 05 01 2004
Lokacja: Happyland :)
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 104
|
![]() Zamkniesz te tematy to spam z nich wylęgnie na forum i rozdrobni się na jeszcze zakładanie takich tematów. Nie ma sensu.
|
![]() |