|
Notki |
Mainland Wielki i tajemniczy kontynent... Tutaj odkrywamy jego tajemnice... |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 10 2003
Lokacja: Kolacja
|
![]() Jak chcesz... najlepiej zrób sobie drugą postać knighta.Sam jestem w takiej sytuacji że mam knighta na 21 lvlu i maga na 13
![]() Jak lubisz stać przed depo i trenować skille,lubisz widzieć jak nad potworkami pojawiają się wysokie sumy(chodzi o obrażenia),chcesz być pakerkiem ![]() Jak lubisz stać nad wodą,łowić i robić runy,poczarować sobie czasem dla przyjemności,chcesz robić 2 bp runów po to żeby iść na coś lepszego,spędzać więcej czasu na gorszych stworkach to bierz MAGA
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 11 2003
Lokacja: Iława
![]() |
![]() Mag na wyższym levelu jest potężniejszy ale trzeba być na początku cierpiwym więc mag jest postacią dla cierpliwych.Knight jest łatwą postacia i szybko się rozwija ale potem staje się monotonny.
ETERNIA-przyszły sorcer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 02 2004
|
![]() Thx za odpowiedz.......
Ale nie oto mi chodziło.................. czy Opłaca się zrobić sobie jeszcze rycerzyka? Mam Maga i na 100% będe nim grał i mam postać na rooqu i nie wiem jaka postac.... Myśle o rycerzyku...... Skile kuszą ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
eX Moderator
Data dołączenia: 20 09 2003
|
![]() Jesli masz ochote i czas na trenowanie skili to mozesz sobie zrobic ryczerza. Taka postac mozesz wykorzystywac np do noszenia lootu.
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 02 2004
![]() |
![]() Ja mam dwie postacie na roku i jednom zostaje druidem a drugą paladynem. Jedna na 6 lv a druga na 3 lv.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |