|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 08 2003
Lokacja: Elblag
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Brzozqs
Profesja: Paladin
Świat: Secura
Poziom: 23+
Skille: 65/50
Poziom mag.: 8+
![]() |
![]() srednio to z 4 h raz bylem 10 h
![]() |
#3 |
Tibiaspy.com
Data dołączenia: 10 11 2003
Lokacja: Wrocław
|
![]() Hmm temat dziwny... ale do rzeczy. Od 2 do 4.5 h dziennie w nocy od 8 do 10h.
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ja siedze średnioo w od poniedziałku do czwartku (szkola
![]() ![]() W weekendy różnie bywa więc średniej nie podam bo czasem wogóle nie ma mnie ![]() Dzisiaj jest sobota i siedze juz od 8.00 (godzina 13:16 ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 10 2003
|
![]() A ja czasami w ogole nie siedze np. wczoraj wlaczylem pierwszy raz Tibie od trzech dni.
A czasami siedze kolo 3-4 godzin. To zalezy czy tata jest w domu czy go niema ![]()
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 11 2003
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Na to ile czasu gram w tibie składa się wiele czynnkiów, np. ilość zadania
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 10 2003
Lokacja: Pokoj
![]() |
![]() U mnie tez zalezy od wielu czynnikow. Od poniedzialku do piatku, to zalezy czy jest siostra w domu, jak nie to ze 3 godziny, jak jest, to na tyle ile sie uda, chyba, ze mam jakas klasowke, czy cos (to wtedy runy robie jako pol afk). W soboty i niedziele, to wchodze rano o 9, gram do 12, save serva (serw w USA, wiec save w poludnie), potem gram do konkursu skokow narciarskich
![]()
*&&&**********&&&&&&**&&& &***&********&&****&&&***& *&***&******&&******&&&***& **&***&***&&&***&&***&&&***&***&&& ***&***&&&*&&***&&***&&*&***&&&***& ****&*******&&******&&***&*******& *****&*****& &&****&&*****&*****& ******&&&&&***&&&&&&*******&&&&& |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Dobo Srobo
Data dołączenia: 23 07 2003
|
![]() 0-15 minut dziennie ;D
|
![]() |
![]() |