Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Inne > tibia.pl - opinie, sugestie, błędy, itp.

Notki

tibia.pl - opinie, sugestie, błędy, itp. Tutaj możesz wyrazić swoją opinię na temat strony, wskazać błąd i zasugerować czego brakuje.

Zamkniety temat.

Opcje tematu
stary 06-09-2009, 11:56   #1
Konto_Zastepcze
Guest

Domyślny Genialny EX-Moderator.

Dostałem bana, na koncie Hakuje_palte_sety, z genialnego powodu.
Dałem linki do speedy_share które pokazywały rozszerzenie.

Cytuje regulamin
Cytuj:
DOBRZE: http://rapidshare.com/files/123456/plik.rec.html - widać rozszerzenie pliku
ŹLE: http://***********.com/1234567.html - NIE widać rozszerzenia pliku. Takie linki bedą autocenzurowane przez forum.
Regulamin nie zabrania speedy_share tylko zabrania linków które nie pokazują nazwy pliku i rozszerzenia. A przecież mój link pokazywał rozszerzenie i pełną nazwę pliku więc wtf ? Proszę o zdjęcie bana.
Btw. Gratz dla rothesa. Zrezygnował z funkcji moda a nakłada bany bez powodu.

PS. To Rothesa też napisałem pw z tym związane ale że wchodzi na forum raz na ruski rok, napisałem temat też tutaj.

Przy okazji chce powiedzieć że Rothes dał bana z tego samego durnego powodu Jerrremu.. a linki były dobre więc ban niesprawiedliwy. W tej sprawie też do niego napisałem.

Ostatnio edytowany przez Konto_Zastepcze - 06-09-2009 o 13:46.

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 06-09-2009, 12:08   #2
Rybzor
CS Tibia.pl Team

Rybzor's Avatar

Data dołączenia: 06 09 1970
Lokacja: Gliwice
Wpisy bloga: 1

Stan: Początkujący
Adres Jabbera do Rybzor
Domyślny

Haha, zdanie w jego signie pwnt : D. No ale, od takich spraw należy odwoływać się do administratora, a nie na forum, jeżeli mod nie odpowiada/nie chce odpowiadać. Napisz do Droma PW, skopiuj to co napisałeś tu, a pewnie cie odbanuje, bo treść jest raczej wystarczająca.

@down
lolololololololololololololololololololol owned.

Ostatnio edytowany przez Rybzor - 06-09-2009 o 14:24.
Rybzor jest offline  
stary 06-09-2009, 14:17   #3
piternet
Frequenter

piternet's Avatar

Data dołączenia: 01 01 2007
Lokacja: Radom
Wpisy bloga: 9

Stan: Na Emeryturze
piternet ma numer GG 8247274
Domyślny

Zacytuję regulamin:
Cytuj:
Banowane będą osoby podające linki typu http://www.*****/123123/ lub omijające autocenzurę forum przez wstawianie w linku dodatkowej spacji, kropki itp...
Ciebie tyczy się ten drugi przypadek i imho za to masz bana. Speedy jest niedozwolony, a wy ludzie cały czas dajecie do niego linki, dziwiąc się później, że was zbanowali...
Wszystko o gildiach
Wszystko o staminie

piternet jest offline  
stary 06-09-2009, 14:19   #4
Konto_Zastepcze
Guest

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez piternet Pokaż post
Zacytuję regulamin:

Ciebie tyczy się ten drugi przypadek i imho za to masz bana. Speedy jest niedozwolony, a wy ludzie cały czas dajecie do niego linki, dziwiąc się później, że was zbanowali...
To wytłumacz dlaczego mod/admin przykleił ten temat ?
http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=210132

stary 06-09-2009, 14:39   #5
Edwardo
Amor Patriae Nostra Lex

Data dołączenia: 06 08 2005
Lokacja: Jaworzno

Profesja: Elite Knight
Świat: Secura
Poziom: 289
Poziom mag.: 10
Domyślny

A Ty mi wytłumacz dlaczego łamiesz regulamin...

Cytuj:
WAŻNE!
Ban dotyczy nie konta, ale osoby. Jeśli stwierdzimy, że zbanowany user założył nowe konto, będzie ono również zbanowane. W skrajnych przypadkach uporu i trwania w głupocie, można spodziewać się bana na IP.

Pomogłem? Notka mile widziana .

Hail Edward
Hail Sanatio
Hail Secura
xD

Ciach!
Edwardo jest offline  
stary 06-09-2009, 14:42   #6
Rothes
Książe Cieni

Rothes's Avatar

Data dołączenia: 03 06 2004
Lokacja: Suwałki / Wrocław

Profesja: Master Sorcerer
Świat: Guardia
Poziom: 130
Skille: 22/29
Poziom mag.: 73
Rothes ma numer GG 8040057 Adres Jabbera do Rothes
Domyślny

Treść raportów, jakie zostały wysłane, dotyczyła próby ominięcia cenzury poprzez dodawanie kropek, co rzeczywiście miało miejsce w obu postach. Po głębszym namyśle stwierdziłem jednak, że wykroczenie jest nieszkodliwe jeśli omija się cenzurę podając jednocześnie link z widocznym rozszerzeniem, toteż cofnąłem obydwa bany.

Chciałbym jedynie dodać, że skoro już gratuluje mi się tylu rzeczy, to ja również chciałbym pogratulować autorowi tematu niebywałej umiejętności czytania ze zrozumieniem (cytuję: „Jeśli masz jakieś wątpliwości odpisz na tą prywatną wiadomość.”, a nie „stwórz nowy temat”) oraz niezwykle wysokiego poziomu kultury.

Informacja w podpisie odnosi się do przysyłanych przez użytkowników PW typu „Przejrzyj temat xxx thread, bo są tam same kłótnie, a zero zdjęć”. Sądzę, że nikomu nic złego się nie stanie (oczywiście poza jerrrym i hakerem palte setów ), jeśli od czasu do czasu wykorzystam moje uprawnienia do wyrywkowej moderacji.

Pozdrawiam i życzę miłego dnia

Proszę do mnie nie pisać w sprawach związanych z moderacją forum. Zrezygnowałem z pełnienia tej funkcji.

Ostatnio edytowany przez Rothes - 06-09-2009 o 14:47.
Rothes jest offline  
Zamkniety temat.

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania