|
Notki |
tibia.pl - opinie, sugestie, błędy, itp. Tutaj możesz wyrazić swoją opinię na temat strony, wskazać błąd i zasugerować czego brakuje. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 | |
Guest
|
![]() Dostałem bana, na koncie Hakuje_palte_sety, z genialnego powodu.
Dałem linki do speedy_share które pokazywały rozszerzenie. ![]() Cytuje regulamin Cytuj:
Btw. Gratz dla rothesa. Zrezygnował z funkcji moda a nakłada bany bez powodu. PS. To Rothesa też napisałem pw z tym związane ale że wchodzi na forum raz na ruski rok, napisałem temat też tutaj. Przy okazji chce powiedzieć że Rothes dał bana z tego samego durnego powodu Jerrremu.. a linki były dobre więc ban niesprawiedliwy. W tej sprawie też do niego napisałem. Ostatnio edytowany przez Konto_Zastepcze - 06-09-2009 o 13:46. |
|
|
![]() |
#2 |
CS Tibia.pl Team
Data dołączenia: 06 09 1970
Lokacja: Gliwice
Wpisy bloga: 1
Stan: Początkujący
|
![]() Haha, zdanie w jego signie pwnt : D. No ale, od takich spraw należy odwoływać się do administratora, a nie na forum, jeżeli mod nie odpowiada/nie chce odpowiadać. Napisz do Droma PW, skopiuj to co napisałeś tu, a pewnie cie odbanuje, bo treść jest raczej wystarczająca.
@down lolololololololololololololololololololol owned. Ostatnio edytowany przez Rybzor - 06-09-2009 o 14:24. |
![]() |
![]() |
#3 | |
Frequenter
|
![]() Zacytuję regulamin:
Cytuj:
Masz kartę kredytową/debetową lub konto na Paypalu? Chcesz za darmo dostać iPhona, Xboxa, PS 3 czy najnowszą Nokię? KLIKNIJ TUTAJ! To nic nie kosztuje, a działa! Strona jest wypłacalna! Wszystko o gildiach Wszystko o staminie |
|
![]() |
![]() |
#4 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=210132 |
|
![]() |
#5 | |
Amor Patriae Nostra Lex
Data dołączenia: 06 08 2005
Lokacja: Jaworzno
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
Gildia: Almighty Friends
Świat: Secura
Poziom: 289
Poziom mag.: 10
|
![]() A Ty mi wytłumacz dlaczego łamiesz regulamin...
Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#6 |
Książe Cieni
Data dołączenia: 03 06 2004
Lokacja: Suwałki / Wrocław
Stan: Na Emeryturze
Imię: Rothes Tavelon
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Tranquilibrium
Świat: Guardia
Poziom: 130
Skille: 22/29
Poziom mag.: 73
|
![]() Treść raportów, jakie zostały wysłane, dotyczyła próby ominięcia cenzury poprzez dodawanie kropek, co rzeczywiście miało miejsce w obu postach. Po głębszym namyśle stwierdziłem jednak, że wykroczenie jest nieszkodliwe jeśli omija się cenzurę podając jednocześnie link z widocznym rozszerzeniem, toteż cofnąłem obydwa bany.
Chciałbym jedynie dodać, że skoro już gratuluje mi się tylu rzeczy, to ja również chciałbym pogratulować autorowi tematu niebywałej umiejętności czytania ze zrozumieniem (cytuję: „Jeśli masz jakieś wątpliwości odpisz na tą prywatną wiadomość.”, a nie „stwórz nowy temat”) oraz niezwykle wysokiego poziomu kultury. Informacja w podpisie odnosi się do przysyłanych przez użytkowników PW typu „Przejrzyj temat xxx thread, bo są tam same kłótnie, a zero zdjęć”. Sądzę, że nikomu nic złego się nie stanie (oczywiście poza jerrrym i hakerem palte setów ![]() Pozdrawiam i życzę miłego dnia
~~~ Proud to be bestowed the honorary title of Senator by CipSoft ~~~ Proszę do mnie nie pisać w sprawach związanych z moderacją forum. Zrezygnowałem z pełnienia tej funkcji. Ostatnio edytowany przez Rothes - 06-09-2009 o 14:47. |
![]() |