|
|||||||
| Notki |
| Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
|
Opcje tematu |
|
|
#1 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 05 2008
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Royal Paladin
|
Witam. Mam 27lvl i chce se poexpić druidem na tombach -1.
Mam takie pytanie, co najlepiej sobie przysumonować? Monka? Będzie on dobre hity walił? Tak żeby mi potworek nie padł, ale baaardzo dużo pomagał. Mam tez drugie pytanie Czy potworki będą bić summony czy mnie? I czy jak zaznaczę potworka to mogę uciec na drugi koniec ekranu i summon będzie go bić czy muszę być przy potworku? |
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Manga & Anime
Data dołączenia: 25 01 2005
|
monki byly by najrozsadniejszym wyborem wg mnie
|
|
|
|
#3 |
|
Zbanowany
Data dołączenia: 18 12 2008
Imię: Exhado Leisua
Profesja: Elder Druid
Świat: Refugia
Poziom: 86+
|
po co ci monk na -1? tam sa skaraby najwyzej lol
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 08 2009
|
Ale tomby facc czy pacc?
Ostatnio edytowany przez Hugo-rek - 18-09-2009 o 14:19. |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Guest
|
Tomby czyli liczba mnoga, na facc jest chyba tylko jeden tomb.
Ostatnio edytowany przez Yunnanozoon - 18-09-2009 o 14:49. |
|
|
|
#6 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 01 2007
Lokacja: Gdańsk
Stan: Na Emeryturze
|
Tomby są dla pacca. A ten"free tomb" to nie jest tomb tylko jakaś jaskinia. Kto wymyślił tą nazwę , nie wiem, ale był idiotą bo nie znał znaczenia słowa tomb
![]() |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 07 2008
Lokacja: Poznań~
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Paladin
Gildia: Diamond Army
Świat: Candia
Poziom: 120
Skille: 100/83
Poziom mag.: 20
|
Monki stały się teraz tak żałosnym potworem pod względem leczenia, że nie wiem, czy ma sens summonowanie ich, 1 monk może spokojnie paść przy 2 mumiach(miałem taką sytuację trzykrotnie).
![]() Master! Apprentice! Heartborne, 7th Seeker Warrior! Disciple! In me the Wishmaster Pomogłem? Wkurzyłem? Chcesz się dowartościować? Napisz mi notkę!! Grey Havens my destiny. Ostatnio edytowany przez Gothanor - 18-09-2009 o 17:36. |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Użytkownik Forum
|
Po co mi summon creature na -1? Bo są tam ghoule i inne tego typu rzeczy i zanim zabije z wanda to trochę minie a tak to trochę mniej expa, ale za to milej będzie się expić.
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Użytkownik Forum
|
A poleciłbyś mi innego summona? tzn. takie aby sam się leczył i żeby nie padł na tombie -1.
@EDIT. Oczywiście aby zadawał DOBRE hity. Ostatnio edytowany przez Deletke - 18-09-2009 o 23:39. |
|
|
|
|
|
#12 | |
|
CS Tibia.pl Team
Data dołączenia: 06 09 1970
Lokacja: Gliwice
Wpisy bloga: 1
Stan: Początkujący
|
Cytuj:
Co do fdebili, to moim zdaniem głupi pomysł. Mają tak strasznie niskiego defa i mało hp, że nie opłaca się ich stawiać, zwłąszcza w Tombie, gdzie jest dużo syfu z różnych stron, a samo zachowanie fdevili bywa nieprzewidywalne. |
|
|
|
|