|
Notki |
Profesje Rycerz, paladyn, czarodziej czy może druid? Wszelkie wywody na temat profesji znajdziesz w tym dziale. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 09 2009
Lokacja: ŁDZ - Capital of DNB
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Royal Paladin
|
![]() Witam serdecznie , otóż mam dylemat . W sumie to tak na prawdę nie wiem gdzie expić moim 70 lvlowm royal palladynem.
Skill Dist = 86 Magic lvl = 15 Broń - Royalki / Enchaty EQ - B set , Crown Helmet , Platinuim Amulet , Demonka , Bohy . Ponawiam pytanie , gdzie mogę expić (samodzielnie bez żadnych blokerów etc) , żeby zdobywać dużo doświadczenia ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
|
![]() a przyklejony temat ukradli
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
|
![]() jeden temat zamknięty apropo Palladyna. z resztą nie mam zamirau czyta parunastu stron , gdzie sporą część stanowią jakieś głupie wywody
![]() edit: z resztą przeczytałem ten "poradnik" i moje zdanie na temat palladyna jest nieco inne , a do tego podane są tam miejscówki tylko na facc a to mnie na prawdę nie interesuje. Ostatnio edytowany przez QuestionMan - 26-09-2009 o 10:56. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 06 2005
Lokacja: Wawa
Profesja: Elder Druid
Świat: obsidia
Poziom: 9x
![]() |
![]() Weź composite hornbow + onyx arrows, niech ktoś Ci wyczyści necro quest room i idź na wyrmy na darashię. Dobry exp i raczej nie powinieneś mieć waste (niech Ci pomoże też wejście do samego wyrm lair wyczyścic).
Fajnie też się expi na lb mount na nightstalkerach i bb, bb island, różne d lair. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
|
![]() dzięki za informację , czekam na więcej opinii .
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 08 2007
Lokacja: Wrocław
Imię: Visc
Profesja: Elite Knight
Świat: Astera
Poziom: 182
|
![]() Malpy na banucie sredni exp waste prawie 0 a kasa jest
Dobry exp dla ciebie to np yala dragi lub dragi na edron. Dobrym pomyslem na zbieranie kasy byloby pojscie na hero yala/edron z RS/Enchow warto wziac troszke grzybkow. Worker golemy tez dobry exp tylko troche musisz uwazac. Wiecej pomyslow na ten czas nie mam moze pozniej cos mi przyjdzie do glowy Pozdrawiam, Visc
21:09 Jark Celia [103]: 39.5 i pol ![]() 20:02 Pablo'De La Pall [149]: tez mam kiku takich kumpli co jara codziennie 20:02 Pablo'De La Pall [149]: kumpel mial fajne jazdy 20:02 Pablo'De La Pall [149]: co chwile byl kims innym 20:02 Pablo'De La Pall [149]: na poczatku politykiem 20:02 Pablo'De La Pall [149]: puzniej mafiozem xD 20:03 Pablo'De La Pall [149]: a na koncu sorcererem |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
|
![]() do tej pory bardzo ładny exp wychodził mi na dragach na darshia czasami nawet do 140k/h .
na banucie latałem , tak sobie jest , wole barby jeśli już większa kasa lepszy profit . |
![]() |
![]() |