|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 08 2004
Lokacja: Nazril - Wieża Ciemności
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() poszedlem se pod depo i moj qumpel zaprosił mnie do party potem koles wyszedł z party nikogo innego w party nie było! a mnie został green skull
jak wziołem leave party to zrobilo mi logga i wyskoczył komunikat a teraz w pliku tibia moim jest plik tekstowy :error: i w nim cos jest dziwnego napisane czego nie moge zrozumiec jak to Bug to poinformuje Gm'a i dostane coś ---------------------------------------- Debug Assertion time: Fri Nov 12 20:06:44 2004 line: 247 module: Container position: x=32363 y=32216 z=7 ---------------------------------------- to było w pliku "error" gram na aldora jakby ktos chcial pogadac w grze to mam na imie zwiastun niebios lub balrogios Ostatnio edytowany przez zwiastun ciemnosci - 27-11-2004 o 22:42. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 10 2004
Lokacja: ze Sremu
|
![]() sciemniasz nie ludzko koles.. ;]
nie mysl ze dostaniesz Magic Long Sword albo co jeszcze ![]()
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 08 2004
Lokacja: Nazril - Wieża Ciemności
![]() |
![]() ja nie ściemniam to sie stało naprawde nie wiem co sie dzieje a poaztym po co mi MLS jak chce thunder hammer ;P
co do komunikatu nie pamietam ![]() Ostatnio edytowany przez zwiastun ciemnosci - 27-11-2004 o 22:44. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 10 2004
Lokacja: Sieradz
![]() |
![]() Cytuj:
BTW szkoda, że nie pamiętasz tego komunikatu(skleroza nie boli) ![]()
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 05 2004
Świat: Aurea
|
![]() Boze wywalilo ci blad w kliencie w jakims pliku, mi sie to kilka razy zdarzylo. Zaden bug tylko cos ci sie w kliencie z***alo, jak zglosisz to i tak nic nie dostaniesz.....
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 05 2004
Lokacja: Kołobrzeg
Stan: Niegrający
Imię: Eternal Baal
Profesja: Druid
Świat: Celesta
Poziom mag.: 46
![]() |
![]() Ja mam takich wiadomosci w Error.txt ponad 20 i nowych tematow z tego powodu nie zakladam....
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 11 2004
|
![]() ![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
![]() ![]() ![]() Dobra, koniec zartow, teraz na serio- odinstaluj i zainstaluj ponownie Tibie, i po klopocie ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 08 2004
Lokacja: Olsztyn
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Royal Paladin
Świat: amera
Poziom: 134
Skille: 103/90
Poziom mag.: 19
![]() |
![]() Cytuj:
O MOJ BOSHE....JAKI TY JESTES DZIWNY... ZWRACASZ INNYM UWAGE Z JAKIS BLEDNOW L00000000LLL TY WEZ KOLES WYCHODZ Z TEGO FORUM WOGULE ZAMKNIJ SIE W POKOJU I NIE WYCHOC Z TAMTAT PRZEZ 5 LAT ![]() uspokuj sie człowieku.... apropo tego buga...jest prawdopodobienstwo do 50% ze nie dostaniesz th (tunther hammera) ale sproboj moze ci sie uda... zycie szczescia ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Nikt ważny
|
![]() phiii ja mam 432 błędy w pliku error.txt i jak dotąd nic nie dostałem
![]() poza tym aby otrzymać nagrodę musisz wskazać jakiś błąd gry, który pozwala np nielegalnie się bogacić lub jakaś luka w queście umożliwiająca zrobić go bez najmniejszych problemów lub coś w tym stylu.
Chuck Norris też gra w Tibię. On ją nawet przeszedł. /About my Retired/Order of The Dreamers/Dziedzictwo Przodków//W "Bukowej Gościenie"/Bitwa na Grunwaldzkiej/ I shall strike down upon thee with great vengence and furious anger,
those who attempt to poison and destroy my brothers. And you will know my name is the LAW when I lay my vengence upon thee! |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2004
Lokacja: Carlin
Stan: Aktywny gracz
Imię: Knight Simon Dark lord
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Evil Shadows
Świat: Harmonia
Poziom: 36
Skille: 20/24
Poziom mag.: 45
![]() |
![]() zgadzam się z hegemmonem(już wiem jak się pisz twój nick) bugi w klientcie to często stanadard to musi być bug w grze np:idzesz na rata a z niego wypada mpa albo idziesz w jakieś miejsce a w tym miejscu th to som bugi ale do mls gB i innych raruw to trzeba znaleść buga w systemie płatności za pacca to tyle
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 10 2003
|
![]() Cytuj:
Pozatym spojrz na swoja ortografie. 2 bledy w jednym wyrazie (pisze sie "w ogole" a nie "wogule"). Rzadzisz stary pod kazdym wzgledem, szacuken.
![]() |
![]() |
#12 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 23 11 2004
|
![]() Cytuj:
To że ktoś sra na zasady nie znaczy że inni też mają to robić. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 10 2004
Lokacja: Sieradz
![]() |
![]() Cytuj:
PS. Trochę humoru jeszcze nikomu nie zaszkodziło. ![]()
![]() |
![]() |
#14 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 05 2004
Lokacja: Kołobrzeg
Stan: Niegrający
Imię: Eternal Baal
Profesja: Druid
Świat: Celesta
Poziom mag.: 46
![]() |
![]() Cytuj:
Ja tam bym sobie "wykupił' PACC`a gdzies na 2 lata a potem bym sie zastanawiał czy już mi sie opłaca o tym mówić CIPom czy jeszcze troche z tym poczekac. ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 11 2004
Lokacja: Siedlce
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Niat Luza
Profesja: Elite Knight
Świat: Harmonia
Poziom: 89
Skille: 78/76
Poziom mag.: 7
|
![]() Cytuj:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 25 12 2004
|
![]() A ja znalazlem buga, ale nie dostalem nic. A mianowicie to ten bug jest teleportem
![]() jak każdy chyba wie teleport...... teleport Jest nielegalny ![]() Mówilem juz o nim gm ale on nie odpowiada. Spróbójcie sami (moze jakiegos plate armorka dostaniecie ![]() A zeby nie byl off topic, to to nie jest bug. To jest blond w twoim pliku tibia***** |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 26 08 2004
Lokacja: Um-Kasrr
![]() |
![]() Cytuj:
Szkoda ze przez takich ludzi jak ty to forum ma taka opinie (chyba wszyscy wiemy jaka). Pomijajac ta kwestie, to jak sie wypowiadasz jest twoja wizytowka intelektualna, zawsze tak bylo i miejmy nadzieje bedzie. Mysle ze twoj post jest tego dobrym przykladem. Btw. Fajny nick- taki nietypowy. @topic: Jak widac pragnienie otrzymania czegos za darmo jest wystarczajacym powodem do zalozenia tak glupiego tematu. Ostatnio edytowany przez Niuniek - 04-01-2005 o 17:27. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
eX Moderator
Data dołączenia: 10 09 2003
Lokacja: Fotel przed monitorem
![]() |
![]() Cytuj:
|
|