|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 02 2004
Lokacja: Kraków
Stan: Niegrający
![]() |
![]() No właśnie, mam do was pytanie, co trzeba zrobić żeby dotsać Namelocka?
Bardzo was prosze o pomoc, bo musze Namelocka zrobić. Z góry Dzięki! ![]()
do you think it was you who decided to come here ? do you think it is you who makes the choises in your life ? do you really think it matters what you think ? it was destiny's path which brought you here... without knowing it you have been chosen to witness this gathering of 25 thousands infected souls... tonight you will learn about the ways of destiny's path... after this your life will never be the same... WWW.OVERBIZZ.INFO |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 11 2003
![]() |
![]() Udowodnic, że Twoje imie łamie regulamin.
@Down 1. Names a) Names which contain insulting (e.g. "Bastard"), racist (e.g. "Nigger"), extremely right-wing (e.g. "Hitler"), sexist (e.g. "Bitch") or offensive (e.g. "Copkiller") language. b) Names containing parts of sentences (e.g. "Mike returns"), nonsensical combinations of letters (e.g. "Fgfshdsfg") or invalid formattings (e.g. "Thegreatknight"). c) Names that obviously do not describe a person (e.g. "Christmastree", "Matrix"), names of real life celebrities (e.g. "Britney Spears"), names that refer to real countries (e.g. "Swedish Druid"), names which were created to fake other players' identities (e.g. "Arieswer" instead of "Arieswar") or official positions (e.g. "System Admin"). Ostatnio edytowany przez Oxygane - 09-04-2005 o 16:40. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
Albo napisz co ty byś zrobił jagbyś chciał Namelocka. P.S I jak napisać o Namelocka?, bo GM'a cały czas niema On-Line ![]()
do you think it was you who decided to come here ? do you think it is you who makes the choises in your life ? do you really think it matters what you think ? it was destiny's path which brought you here... without knowing it you have been chosen to witness this gathering of 25 thousands infected souls... tonight you will learn about the ways of destiny's path... after this your life will never be the same... WWW.OVERBIZZ.INFO |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
eX Moderator
Data dołączenia: 31 01 2004
Imię: Dabeek
Profesja: Elite Knight
Świat: Calmera
Poziom: 100
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 08 2004
Lokacja: Neverwinter
![]() ![]() |
![]() Cytuj:
Cytuj:
![]()
![]() |
![]() |
#7 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zbanowany
Data dołączenia: 20 02 2005
|
![]() Widziałem gostka z nickiem Andrzej Lepper i jednego takiego co miał na imie Jan Pawel ... :/ I namelocka nie dostali (ale te jaja z politykow mi sie podobaja niekiedy xD ) . Nie wiem, to jak dam imie Henryk Sienkiewicz to mi dadza bana, ale jak dam jakas osobe, ktora byla/jest w tych czasach (H.S. był 100 lat temu ;P ) to dostane bana, taa? Inni se robia jaja z papieza, a ktos se da Chester to mu dzadza namelocka za imie z Linkin Parka... -.-
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 09 2003
Lokacja: Szczecin
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 01 2005
Lokacja: Tam, gdzie ludzie widują smoki...
![]() |
![]() 1. Imiona których nie można stosować:
a) Imiona obraźliwe (np. "Bastard" [drań]), rasistowskie (np. "Nigger" [czarnuch]), strasznie przesadzone, kontrowersyjne (np. "Hitler"), seksistowskiwe (np. "Bitch" [nie będę tłumaczył :/]) ofensywne, (np. "Copkiller" [zabójca policjantów]). b) Imoina zawierające wypowiedź, część zdania (np. "Mike returns" [Mike powróci]), bezsensowne kombinacje liter (np. "Fgfshdsfg") lub niewłaściwie podzielone słowa (np. "Thegreatknight" [Wielkirycerz]). c) Imiona nie opisujące osób (np. "Christmastree", "Matrix" [Choinka, Matrix [dla upartych: macierz ![]() Przetłumaczyłem i myślę, że to powinno wszystko wytłumaczyć. Za posiadanie takich imion dostaniesz namelocka. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 01 2005
|
![]() Nekro, ta Lucca fajna laska
![]()
![]() |
#12 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 29 06 2007
|
![]() A jak ma ktoś nick np. Janek dziki druid to dostanie namelocka??
Patrol ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 10 2004
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() Nie, ale z archeologią to idz na uniwerek.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Guest
|
![]() mam pytanie a czy mój nick "Przemusiekk" ma szanse na namelocka??
|
![]() |
![]() |
#15 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Temat został stworzony w 2005 r. pierwsze odkrycie archeologiczne zostało dokonane w 2007 r. , a teraz ty ; P Co do nicku , myślę, że nie.
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Guest
|
![]() aha dzieki a co do daty to nie zauwaylem kiedy byl pierwszy post
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 30 12 2009
Lokacja: PRO'cław
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Sknera Pogromca Demonow
Profesja: Knight
Gildia: Polish Elite
Świat: Unitera
Poziom: 41
Skille: 74/72
Poziom mag.: 5
|
![]() Czy mam szanse na namelock jezeli moj nick to Sknera Pogromca Demonow?
(sknera) jest to obrazliwe ;d proszę o odpowiedz ;d Ostatnio edytowany przez Jesion'ek - 03-01-2010 o 15:09. |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
CS Tibia.pl Team
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |