|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 09 2004
Lokacja: Warszawa
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Elite Knight
Świat: Azura
Poziom: 85
Skille: 88/85
Poziom mag.: 6
|
![]() jakby sorc wzial sd to moze byscie se poradzili ale pojdzie od hu*a uhow!
Na co mozecie chodzic ?moze na draga z sd i uhami |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 06 01 2005
|
![]() Na dragu jusz byliśmy dzięki za rade chyba nei pujdzemy na Dwarf Geo
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 12 2004
Lokacja: Memoria
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Faxes
Profesja: Elite Knight
Gildia: Rulers of dark
Świat: Astera
Poziom: 161
Skille: 99/97
Poziom mag.: 8
|
![]() MI sie wydaje,że najlepjej byście się dopakowli i dopiero.Ja aktualnie na 29 lvl (sorc)chodze z kumplem 27 lvl(knight 64/63)na mass hunty dragow(w Ank) i jest luz.A na waszych levelach hmm...może troche vampirów?
07.05.2006 01:22 You advanced from Level 99 to Level 100. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 06 2004
Lokacja: Opole
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2004
Lokacja: Warszawa
Stan: Na Emeryturze
Imię: Cors Ent // Tegax
Profesja: Royal Paladin
Gildia: DoF - always in our memory
Świat: Azura
Poziom: 111
![]() |
![]() Moze nie bede zbyt oryginalny ale proponuje zakasac rekawy i isc na roty / dwarf soldiery / hg
w 4-5 dni dobijecie sobie cos koło 30-35 lvl i jak chcecie to potem mozecie cos motac ze smokami czy dwarf geo. bedzie to nieoplacalne ale pobowic sie mozna a tak to sens tego jest zerowy - duza szansa na zgon, a kozysci z takiej wyprawy zero
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 06 2004
Lokacja: Łuków
![]() |
![]() Huhu, jak jestescie harcore to mozecie isc na PoH ]:> Mozecie nawet GSy lac, ale bloker powinien miec ladny secik i kupe UHow. Oczywiscie nie polecam tego do regularnego expienia, ale tak raz na jakis czas coby sie tibia nie znudzila
![]()
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 07 2004
Lokacja: Bełchatów
Stan: Niegrający
Imię: Pacek man
Profesja: Brak (Rookgaard)
Świat: Julera
|
![]() borsuk to max na co mozecie iść a tak na serio walenie sorca z sd jest nieoplacalne ale jak by sie wam poszczęscieoto pojedyncze hunciki na dragach by wypaliło proponuje resp kolo kazo i w tej dziuze obok.ostrzegam jednak ze pujdzie kupa uh
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 11 2004
Stan: Na emeryturze
|
![]() Proponuje ci isc na Cave Rat Hunt, możesz ewentualnie iść na Bugi ale to już bardziej ryzykowne przedsięwzięcie a więc radze uzbroić się w UHy
![]() ![]() ![]() @topic jush nie moge k***a smagnąć takich tematów "mam plate seta skille 43/28 jestem knightem i moge juz sie uhac bo moj kolega zrobil mi 4mlvl ale wogole to czy zabije Ghoula???" Tibia polega tez na tym aby odkrywacnowe horyzonty ![]()
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 01 2005
![]() |
![]() Możesz sobie nie poradzić, bo on się szybko leczy. Kumpel miał**\50 to dopiero wtedy zabijał, ale też dużo tracił. Tyle, że on miał scimitar, scale armor, studded legs, ancient shield. Tyle, a reszte sam zdecyduj. Mocno bije(ghoul)
Za błędy ortograficzne, interpunkcyjne i literówki przepraszam ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Retroniq - 09-01-2005 o 06:48. Powód: błąd |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 09 2004
|
![]() @Evul Tibian
Kurde chłopak chce się dowiedzieć czy da rade. Ja też nie raz pytałem czy dam bloknąć/ pokonać to czy to. Odpowiedz mu albo nie bo to świadczy tylko o twojej inteligencji... @topic Wogóle to chyba jedyny "mocniejszy" potwór na którego hunt możecie iść to drag. Tylko odrazu mówie, że skoro sorcek ma 19 level nie polecam uderzania smoka z sdków ponieważ bedzie walił słabe hity i dużo sd mu pójdzie więc lepiej niech bije z hmmów ewentualnie na początku może go raz ****nąć sdkiem. Jeśli byś podał skile i eq to bym stwierdził czy dasz rade bloknąć gsa ale raczej tak tylko, że pójdzie ci duuużo uhów (okolo 10) ponieważ ekipa jest z deka cieńka. Po głębszym przemyśleniu jednak ci to odradza. A co do geomancera. Sam ostatnio chce się na niego wybrać. Jeśli idziecie na pojedyńczy respawn to powinniście dać rade ale... 1. Pójdzie ci dość dużo uh (nie wiem ile dokładnie). 2. Z uwagi na słaby lot nie polecam ci geo chyba, że chcesz sie pochwalić ![]() To moje zdanie na ten temat. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 08 01 2005
![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |