|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
|
![]() Wypiscie tu błędy, które uwazacie ze poprostu psują tibie.Ja mam przyklad np po co jest thundert hammer skoro jest niedostepny albo magic long sword tez jest podobno niedostepny silver mace . Te rzeczy mają tylko wybrani ludzie.Po co mam na przyklad patrzyc na tibia pl na np magic long sword
na dobra to na tyle odpowiadajcie jakie so wedlug was błędy które niszczą tibie. jesli macie usuwac ten temat to go nie usuwajcie chce zapoznać opinie innych.Jezeli był taki temat juz to przepraszam O BOSZE JAKI ZE MNIE ZJE... nie ten dzial ![]() Ostatnio edytowany przez Tomciu - 19-11-2004 o 21:51. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 19 11 2004
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 09 08 2004
|
![]() Co by tu dodać??
Może to że jest niezgodność fabuły z tym co można spotkac w świecie. Chodzi mi o minosowego generała Pelkara, tak jest w księgach, gdzieś na kolumnie pisze Palkar, a mino rzeszcza Kaplar. Inne: poison dagger nie truje. Nie ma fire mace/staffa. Fire axe/sword nie podpala. I wiele, wiele innych..... Jak coś sobie jeszcze przypomne to napisze. I jeszcze jedno: nie ma to jak wiecznie się czepiać o błędy ortograficze. W końcu my jesteśmy ludzmi - popełniamy błędy. Jakby co msg me: Browar Crusher; Solera, Ankrahmun lvl: 30, magic lvl: 43, skille: 20/25, fishing: 54 ![]() ps. Sorry za błąd i dzięki za zwrócenie uwagi. Ostatnio edytowany przez Piwko Wielkie - 19-11-2004 o 21:59. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 07 2004
|
![]() Cytuj:
najpierw nażeka że nie ma fire maca a potem mówi coś o fireclubie ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
psujo -> psują majo -> mają naprzyklad -> na przyklad patrzyc -> patrzeć so -> są niszczo -> niszczą Poza tym przed 'który' stawiamy przecinek. Tak czy siak, dobrze ze się starasz. Kto inny by mnie zbluzgal ze sie czepiam ![]() @Topic Dla mnie najwiekszy błąd to profesja palladyna. Zgodnie z niepisana RPGowa zasada powinien to byc szlachetny rycerz w lśniącej zbroi, wywijający wielkim dwuręcznym mieczem i dodatkowo znający podstawy białej/świetej magii. A CIPowie zrobili z niego typowego łowcę. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 08 2004
Lokacja: skąd? Z dużego pokoju
![]() |
![]() Cytuj:
Według mnie, że jest longsword i inne rary polepszają tibię, ale to tylko moja opinia. @topic Największy błąd? Może nie, ale na pewno błąd, trzymając klimat RPG troll jest wielkości cyklopa, a nie wielkości orca, ale widać, że CipSoft powiększył w ten sposób swoisty klima "fantasty" ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
|
![]() Błędem Cipisoft jest też skill bar. Każdy oczekuje wymarzonego napisuj You advenced sword fighting/club/axe/distance/shielding a tu będziesz wiedzial kiedy jest ten wymarzony skill
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik forum
|
![]() @Tomciu
Myślę ze dadzą funkcję by skillbar wyłączyc ale to nie to samo. Tez go nie pochwalam. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 07 2004
Lokacja: Bełchatów
Stan: Niegrający
Imię: Pacek man
Profesja: Brak (Rookgaard)
Świat: Julera
|
![]() Ależ oczywiście że są przedmioty takie jak MLS czy TH czy też golden bots ale jest to nagroda dla kogoś ktośie w jakimś znacznym stopniu przysłużył tibi i według mnie ma sens istnienie takich przedmiotow bo niby cipowie co by ci dali jak byś wykryl jakiś błąd a tak masz nagrode
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 10 2003
Lokacja: Swinoujscie :)
Imię: XXX
Profesja: Elite Knight
Gildia: Ancient Kingdom
Świat: Nova
Poziom: 73
Skille: 103/102
Poziom mag.: 8
|
![]() najwiekszy blad to ip blocked
![]()
103/102 23:00 You advanced in sword fighting. (103) 19:33 You advanced in shielding. (102) !!!! 12:59 You advanced to magic level 8. Myslisz ze wiesz co to jest zycie ? -.-' Spróbuj tego... http://www.gangstawar.com/index.php?act=speclink&speclink=f6pm690047 |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 03 2004
Lokacja: Hiberna
![]() |
![]() Jak dla mnie największy błąd to czas potrzebny na skillowanie u Knighta. To jest aż niedorzeczne, żeby przedstawiciele profesji walczącej "w zwarciu" musiaeli poświęcić tyle czasu na trening. Przecież Pallkom skill ataku rośnie 2x szybciej, nie wspominając już o pozomach magicznych u Druidów i Sorców.
To, że Pallek biega z bronią dystansową to już inna bajka (czyt. absurd). A Knightom, mimo wszystko, dałbym (gdybym mógł) możliwość robienia przynajmniej jednego rodzaju run, np Fire/Poison/Energy Fieldów, LMM albo tym podobnego czegoś. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
huh, to se pograj palkiem, przy skillu 85 to max hit jest jakies 150-155 przy knighcie przy skillu 75 i dwurecznej broni siadaja hity za 200+ juz nic nie mowie ze w annihilatorze mozna dostac za***ista jednoreczna bron dla knighta ![]() jezeli wprowadza SkillBary, to beda one najwiekszym bugiem ;-) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Lokacja: skąd? Z dużego pokoju
![]() |
![]() Zgadzam się z tymmi co pisali, że najwększy błąd to IP blocked. Wczoraj cały dzień miałem i myślałem, że chyba pi*****ne komputer ze złości...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Użytkownik Forum
Lokacja: Nowa Sarzyna
![]() |
![]() Cytuj:
@re Up Yep. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 04 2004
Lokacja: białystok
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Cytuj:
To ze cie wywalaja to jest zapewne wina twego lacza internetowego albo po prostu jakies zwiechy masz Najwiekszy blad? System logowania mam nadzieje ze wprowadza system kolejkowy |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 03 05 2004
|
![]() Cytuj:
![]() Co do "Polakow analfabetow": zgadzam sie w 100%. Na tym forum nie bywam czesto, bo nie daje rady czytac tych wszystkich bledow. Taa sa ludzie, ktorzy pisza poprawnie, ale jak widze zdanie typu "pomurzcie polakofi bo njie wiem co mam robidz" to mysle tylko "o muj Borze" :E Nie uczono dzieci ortografii w podstawowce?I nie wmawiajcie mi, ze 90% ludzi w Polsce w przedziale wiekowym od 10 do 19 ma dysortografie :F |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Co do tematu...
To największym błędem CIPSoftu jest zrzucenie odgrywania postaci na drugi plan. Tutaj się liczy siła pięści, i "kuna jaki levelec masz i skille, fri itans plx!"... Cytuj:
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 08 2004
|
![]() Najwiekszy blad w tibii to:
Mass kicki! |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 05 2004
Świat: Aurea
|
![]() IP
Mass Kicki Lagi Gdyby to wyeliminowano to Tibia była by najpiękniejszą grą na świecie...
![]() |