|
Notki |
Profesje Rycerz, paladyn, czarodziej czy może druid? Wszelkie wywody na temat profesji znajdziesz w tym dziale. |
![]() |
|
Opcje tematu
![]() |
![]() |
#2 |
Rybzor to moja dzifka
|
![]() No jasne ze jest sens tylko ze bedziesz mial troche mniej czarow i troche dluzej bedziesz robic runki, ale jest bardzo duzo sorcow/druidow bez pacc i wcale nie sa najgorsi
![]()
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 04 02 2004
|
![]() Dzieki za odpowiedż. Bardzo mnie pocieszyleś
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Buuuuu
|
![]() Bo sorcerer bez PAc to ma przechlapane.
Nie chodzi tylko o ilosc czarow i predkosc odnawiania sie many, ale rowniez o miejsce do expienia. Niby mozna grac bez pac, ale w praktyce powyzej 30-40 lvl bedzie to bardzo utrudnione.
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
|
![]() Współczuje Ci z mlvlem...
ja siedze ponad tydzien żeby mi wskoczył o jeden wyżej... Ty się bedziesz męczył o 1/3 więcej... btw. gdzie sorc facc expuje? bo ja siedze dragi/edron dsy & stalkery/darama necro/darama i troszke DLe teraz zaczynam ciupać w venore (30 lvl - to nie wiem czy Ty dasz sobie rade, chyba z samymi sd, bo bloker dużo uh bedzie tracił jak Ty same hmmy będziesz używać) Ty chyba możesz tylko mino guardy z monkami (taki exp w miare z lootem dość ciekawym). Powiedz mi gdzie expujesz bo mnie ciekawość zżera
![]() |
#6 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 24 01 2004
![]() |
![]() Pacc mam wlasnie taki problem jak zamowic pacca gdy chce wyslac pieniadze przez poczte?
Co mam zrobic krok po kroku? ?( ------ Edit by Gremlin Krok pierwszy poszukac przyklejonego tematu na temat PAC. Krok drugi przeczytac przyklejony temat na temat PAc Krok trzeci dziekowac wszystkim swietym ze nie dostalo sie upomnienia. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 11 2003
Lokacja: Iława
![]() |
![]() Pacc się przydaje na 40 levelu magiczny bo robisz ultimate explosion robisz i puuuu ta powstał cmentarz.
ETERNIA-przyszły sorcer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 01 2004
Lokacja: Jeszcze nie znalazles?
![]() |
![]() Oczywiscie ze sie oplaca. Przeciez PACC ma troche wiecej czarow. Facc ma SD i HMM i to jest najwazniejsze.
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 02 2004
Lokacja: Jaworzno
![]() |
![]() nie przejmuj sie wypowiedziami innych i graj jak uwazasz. Ja tam wole grac sorcem bo robie sobie kase knihtem i kupuje mana fluidy i mam mane i szybko mlvl rosnie, w jeden dzien muj sorc zrobil z 18 na 27 mlvl
![]() (niepodam jakim kosztem finansowym) |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 02 2004
Lokacja: Kraków
Stan: Niegrający
![]() |
![]() dziwne pytanie ale...NAPISZ TO ROZUMNIE!!!
do you think it was you who decided to come here ? do you think it is you who makes the choises in your life ? do you really think it matters what you think ? it was destiny's path which brought you here... without knowing it you have been chosen to witness this gathering of 25 thousands infected souls... tonight you will learn about the ways of destiny's path... after this your life will never be the same... WWW.OVERBIZZ.INFO |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 02 2004
|
![]() pewnie ze sie oplaca na niskim lvl tylko bez pacca na retwornach siedziec bo jak masz pacca to tez na retach siedzisz ( szybciej exp tylko robisz ) ale potem jak masz juz 20 lvl to mozna kupic pacca bo szybciej runki robisz i w cyclopolis siedziec albo nawet na dwarf guardy pojsc
![]() |
#12 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 11 02 2004
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Guest
|
![]() Ja gram z czemu nie miało być sensu dostajesz pare czarów i tyle ale e-bomba by sie przydała :rolleyes:
|
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
|
![]() Tak, oczywiście, że można grać
![]() ![]() P.S.: To z tą drogą to takie prównanie dla niekumatych ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 01 2004
Lokacja: Wrocław
Stan: Aktywny gracz
Imię: Jagger the fourth
Gildia: Defenders of Ulthuan
Świat: Secura
![]() |
![]() No z tymi trzema tygodniami to rzeczywiscie sporo. Zalezy czy ciagle robiles runy, czy expiles tez czasem.
![]() Ja musialem grac bez pacca ok. 6 miesiecy i w tym czasie zrobilem tylko 1 m lvl, a juz z paccem to fiuuu.... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 04 2004
|
![]() W sumie to PACC sie oplaca tylko druidom i sorcom.
To zanczy kazdemu sie przydaje hehe ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 02 2004
![]() |
![]() sorc bez pacca to jak knight bez exury.....
Jest bardzo potrzebny dla dla sorca ale bez tez da sie jakos rzyc.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
|
![]() Osoby kture czarujom tz. sorc i druid mają przechlapane bez PACCa ale bez niego da sie przezć wszyscy psioczom że druid i sorc feeeeee i wogóle a kto by im UH i HMM robił jak nie wyżej wymienione postacie czyli jesteśmy poczebni ale nie lubiani;/
troszke oddaliłem się od tematu możesz przeżyć bez pacca ale bedziesz się ciągle borykałz problemami tak jak każdy wienc Kup se go albo nie wybur należy do ciebie ------------------------------------------------------------------------ Szczawik Druid 20lvl 33mlvl LUNARA IS MINE WORLD
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 10 2003
Lokacja: Venore
Stan: Na emeryturze
Imię: Eldian Do'Urdenn
Profesja: Paladin
Świat: Secura
Poziom: 36
Skille: 68/59
Poziom mag.: 15
![]() ![]() |
![]() Mi się zdaje że nie trzebo to prawda że są inne czary ale co z tego radze wynająć blokera w4-5 plecaki HHH 1Gfb
Kupić dla blokera 2-3 plecaki Uh i siekać guardy
![]() |
#20 | |
Buuuuu
|
![]() Cytuj:
Pozatym dolaczam sie do prozby Egg, niech jakis sorc z fac sie wypowie gdzie expi (prosze nie (cenzura) o rotach/trolach bo sie pogniewamy).
![]() |