|
Notki |
Mainland Wielki i tajemniczy kontynent... Tutaj odkrywamy jego tajemnice... |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 04 2005
|
![]() To było tak:
- Poszedłem w carlin w depo kupić paczkę - Po zakupie zaadresowałem i wysłałem do swojej II postaci - Po zalogowaniu tą II postacią odkryłem, że paczka nie doszła !!! ![]() Myślałem że po prostu przez laga nie wrzuciło mi paczki do skrzynki, więc zalogowałem się z powrotem. Niestety, po paczce ani śladu. DLACZEGO PACZKA NIE DOSZŁA ????? |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2004
Lokacja: Carlin
Stan: Aktywny gracz
Imię: Knight Simon Dark lord
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Evil Shadows
Świat: Harmonia
Poziom: 36
Skille: 20/24
Poziom mag.: 45
![]() |
![]() może skoro mówisz że miałeś laga to źle wpisałeś nick bądź hasło w czasie laga ktoś podszedł skroił paczke a ty myślałeś że doszło
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 04 2005
|
![]() Ale po "wrzuceniu" paczki (bo nie patrzyłem czy wpadła) jeszcze chwilke pochodziłem koło skrzynki pocztowej
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 12 2004
Lokacja: Rzeszów
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Norrin
Gildia: Legendary Phoenixs
Poziom: 171
![]() ![]() |
![]() Jak przekręciłeś imię to ktoś o takim dostnanie gratisa.
Jak przekręciłeś nazwę miasta to paczką nie została wysłana [rzuciłeś na skrzynkę] a wtedy ktoś mógł ją sobie wziąć. Nie ma mozliwości, że paczka nie doszła..to nie jest "Poczta Polska", w Tibii wszystko dochodzi.
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 12 2004
|
![]() A może pomyliłeś się i wpisałeś inne miasto np. zamiast Venore to Thais. Albo nie miałeś miejsca w szkrzynce i nie doszło (mało prawdopodobne chyba).
![]() |
#6 | |
Nikt ważny
|
![]() Cytuj:
Chuck Norris też gra w Tibię. On ją nawet przeszedł. /About my Retired/Order of The Dreamers/Dziedzictwo Przodków//W "Bukowej Gościenie"/Bitwa na Grunwaldzkiej/ I shall strike down upon thee with great vengence and furious anger,
those who attempt to poison and destroy my brothers. And you will know my name is the LAW when I lay my vengence upon thee! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 12 2004
Lokacja: Rzeszów
Imię: Norrin
Gildia: Legendary Phoenixs
Poziom: 171
![]() ![]() |
![]() Cytuj:
Nie ma mozliwości, żeby paczka/list nie doszedł do adresata.
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ja ostatnio tez tak mialem ale poprostu wpisalem zle miasto z Thais do Ab mialo a poszlo a thais do thais
![]() ![]()
"Nie każde złoto jasno błyszczy, nie każdy błądzi, kto wędruje, nie każdą siłę starość zniszczy, korzeni w głębi lód nie skuje, z popiołów strzelą znów ogniska, i mrok rozświetlą błyskawice. Złamany miecz swą moc odzyska, król tułacz wróci na stolicę..." J.R.R Tolkien
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 09 06 2005
Lokacja: Z 3 metrów
Stan: Aktywny gracz
Imię: Hardcorowy gosc
Profesja: Druid
Poziom: 16
Skille: 23/20
Poziom mag.: 23
![]() |
![]() Ja tesz tak miałem ale nie wiem co sie stało bo zawsze ze 4 razy sprawdze
nick i miasto na plakietce. WsZyStKo ByŁo DoBżE!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 04 03 2005
Lokacja: Szamotuły
![]() |
![]() hmmm....ciężki przypadek
mi nigdy coś takiego sie niezdażyło ![]() ale współczuje wszytkim co to sie przytrafiło PS. Co miałeś w tej paczce ?? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 09 2004
Lokacja: Iława
![]() |
![]() Muj kolega tesz tak mial ale odziwo paczka doszla po pewnym czasie jak
niewiem dobrze ze doszla bo kolega se zyly chcial podciac prawie stracil eq warte cos kolo 400k~ |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
eX Moderator
Data dołączenia: 29 07 2003
Lokacja: Castle Shop 1
Wpisy bloga: 1
Imię: Mighty Zaglada
Gildia: Dreamers
|
![]() Cytuj:
Gracze traca duzo wiecej i graja dalej. Wiec pomysl dwa razy zanim zaczniesz cos wymyslac.
Serce człowieka to cmentarz pogrzebanych nadziei. Ostatnio edytowany przez Zaglada - 04-07-2005 o 16:32. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 05 2005
Stan: Usunięty
|
![]() 1 obcja.
Po wrzuceniu miałeś freeza i ktoś ci zabrał paczke (była źle zaadresowana) 2 obcja. Paczka doszła do innego miasta, bo poprostu z rozpędu źle napisałeś. 3 obcja. Pomylił ci się nick i zamiast wpisać swojego, wpisałeś nick jakiejś osoby, która ma podobny nick do ciebie (literówk naprzykład) 4 obcja. Przyśniło ci się, że wrzucasz paczke. 5 obcja. Był tam ktoś z Matrix (np. Morfeusz) i w momencie gdy wrzucałeś, zatrzymał czas (tak jak to było gdy uczył Neo) i sobie wziął i się wylogował. 6 obcja. Kara jakaś od GMów^^ |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
|
![]() Też takie coś miałem , kiedyś jak jeszcze grałem na Azurze wysyłałem Vampire shielda i 70K z ankrahmun do kazordoon ...
Kopiowałem swojego nicka i wpisywałem Kazordoon (mieszkam tam od początku tibii i wiem jak sie pisze i nigdy nie popelniam błędów) wysłałem. I ? Nic ![]() Vamp shield który był wart wtedy 45K i 70K poszło się J**** |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 05 2004
Lokacja: New Jersey
Stan: Niegrający
|
![]() Wyslalem 140k na druga postac a byla to prosta nazaw chara i miatsa chyaba carlin a jak wysylam paczke zawsze patrze do napisu ze 3 razy zanim wysle i bylo odbrze podeszedlem do skrzenki i nikogo nie bylo a to daleko bylo od schodow i wyslalem a jak sie zalogowalem na 2 postac ( a to troche czasu uplynelo) to nic nie bylo a lagow ani troche nie bylo plynie nie wiem ja mysle ze to jakis bug w tibi bo przeciez tyle paczek jest dzienie wysylanych moze cos sie z nia satolo moze przepadal ale nicku ani miasta nie pomylilem
![]() Ostatnio edytowany przez Skrzat - 05-07-2005 o 07:08. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Manga & Anime
Data dołączenia: 25 01 2005
![]() |
![]() ja widzalem jak koles byl w ab i chcial wyslac paczke to thais i napisal tak :
XXXXX* Thais'dendriel myslalem ze nie wyrobie ze smiechu ![]() ![]() * - imie postaci
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
|
![]() ja kilka razy mialem takiego wała: np. wysylalem do kolegi k-arma i taz nie doszedl...
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 06 2005
Lokacja: Pod stołem
Profesja: Elder Druid
Gildia: Gildia-poszla-sie-jebac
Świat: Pandoria
![]() |
![]() Są rozwiązania.
1. Ktoś się pobawił w fasthanda i od razu zwinął źle zaadresowaną paczkę. 2. Jakiś kick (?) i paczka po wylogowywaniu została u ciebie (ale to jest niemożliwe bo sprawdziłeś chyba swą postać) 3. Zaadresowana do złej postaci (suprise ![]() 4. Nie to miasto. Czyli wszystko, co już powiedzieliście ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 10 2008
Lokacja: Habbite a thais...
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Knight
Świat: Celesta
|
![]() @up
ROLTF ! Nie ma jak odkopywać 5 letnie tematy ! Jak już zakładasz konto (dziś założyłeś z tego co widzę) i chcesz się wypowiedzieć to patrz na DATĘ ost. posta. -.-
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 05 2010
Lokacja: Bełchatów
|
![]() W 2005 roku odnotowywano dosyć dużo przypadków noobostwa -a autor postu zapewne wrzucił paczkę do kosza zamiast do skrzynki...
|
![]() |
![]() |