|
Notki |
Handel Sprzedajesz? Kupujesz? Czy szukasz ekipy na hunt/quest? Swoje oferty umieszczaj tutaj. |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Guest
|
![]() Witam,
chciałbym zamienić swoje na konto na świecie Unitera na konto na Celeście. Troche info. o postaciach: Posiadam dwa konta (oba moje), które chciałbym wymienić na jedno na Celeście. Postacie znajdują się na osobnych kontach. Knight ma lvl 47 i skille 75/75 dodatkowo bardzo dobre eq (rh,dsm,mms,k legi,bohy) oraz 105K w banku. Postać posiada również pare śmieci w depo do sprzedania (dragon shield, 2 woce, time ring, sniper gloves). Konto zrobiłem dawno temu i niestety r-key gdzieś sie zapodział. Sorcerer ma lvl 44lvl oraz 39mlvl, postać nie ma żadnego eq oraz pieniędzy. To konto nie ma wyrobionego r-keya. Postać jaką chciałbym za nie otrzymać to Knight lub Paladyn ![]() !!! ALLEGRO !!! Jeśli ktoś potrzebuję więcej info. oraz screeny, proszę pisać na GG: 10654782 Pozdrawiam ![]() Ostatnio edytowany przez luxo.S - 05-07-2010 o 11:11. |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 08 06 2008
Lokacja: Kalisz
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Royal from harmonia
Profesja: Paladin
Gildia: Demoty
Świat: harmonia
Poziom: 60
Skille: 78/62
Poziom mag.: 13
|
![]() Witam mam na serwerze celesta prawie 38 pala z 50k i blue legami moge wymienic z kasą ale bez eq albo srednie eq + troche kasy jesli kolega jest zainteresowany to prosze pisac na gg 468717
Ostatnio edytowany przez malolepa94 - 12-07-2010 o 12:55. |
![]() |