|
Notki |
Profesje Rycerz, paladyn, czarodziej czy może druid? Wszelkie wywody na temat profesji znajdziesz w tym dziale. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 07 10 2010
|
![]() Witam. Mam pare pytań odnoszących się do gry w Tibie. Pierwsze co chciałbym powiedzieć to, to że jestem amatorszczyzną jeśli chodzi o tibie. I moje pierwsze pytanie brzmi jaką postać polecacie na dość wygodny exp i ,żeby znów za dużo pieniędzy nie wynosiła, ponieważ będe tam grać bez żadnej zastawy pieniężnej. Drugie pytanie to , to czy można zamówić konto premium płatnością naprzykład PaySafeCard? Mam 13 lat i jeszcze nie jestem uprawniony do przelewów bankowych. Ostatnio to pytanie od którego lvla zamawiać daną postacią PACC?
Z góry dziękuje i pozdrawiam |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 12 2007
Lokacja: Olecko
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() Raz - graj kim chcesz, nie ma tak, że na jedną postać nie wydajesz praktycznie nic, a na drugą miliony. Wszystko jest zbalansowane.
Dwa - Pacc im wcześniej tym lepiej Trzy - oczywiście, że możesz robić przelew bankowy, ale niestety nie z konta na konto ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 07 10 2010
|
![]() Czyli rozumiem, że w grę wchodzi tylko przelew pocztowy?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 12 2007
Lokacja: Olecko
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() Nie, możesz zrobić przelew na konto. Idziesz do banku, wypełniasz kwitek, dajesz pieniądze dla pani w okienku a ona robi przelew, ale o ile się nie mylę tym sposobem pacc bezpośrednio od tibia.com nie kupisz.
|
![]() |
![]() |