| 
 | |||||||
| Notki | 
| Profesje Rycerz, paladyn, czarodziej czy może druid? Wszelkie wywody na temat profesji znajdziesz w tym dziale. | 
|  | 
|  | Opcje tematu | 
|  07-10-2010, 22:17 | #1 | 
| Użytkownik forum Data dołączenia: 07 10 2010 Posty: 5 |  Profesja, pieniądze i wydatki Witam. Mam pare pytań odnoszących się do gry w Tibie. Pierwsze co chciałbym powiedzieć to, to że jestem amatorszczyzną jeśli chodzi o tibie. I moje pierwsze pytanie brzmi jaką postać polecacie na dość wygodny exp i ,żeby znów za dużo pieniędzy nie wynosiła, ponieważ będe tam grać bez żadnej zastawy pieniężnej. Drugie pytanie to , to czy można zamówić konto premium płatnością naprzykład PaySafeCard? Mam 13 lat i jeszcze nie jestem uprawniony do przelewów bankowych. Ostatnio to pytanie od którego lvla zamawiać daną postacią PACC? Z góry dziękuje i pozdrawiam | 
|   |   | 
|  | 
|  08-10-2010, 00:02 | #2 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 19 12 2007 Lokacja: Olecko Posty: 2,259 Stan: Na Emeryturze   |   Raz - graj kim chcesz, nie ma tak, że na jedną postać nie wydajesz praktycznie nic, a na drugą miliony. Wszystko jest zbalansowane. Dwa - Pacc im wcześniej tym lepiej Trzy - oczywiście, że możesz robić przelew bankowy, ale niestety nie z konta na konto  | 
|   |   | 
|  08-10-2010, 00:08 | #3 | 
| Użytkownik forum Data dołączenia: 07 10 2010 Posty: 5 |   Czyli rozumiem, że w grę wchodzi tylko przelew pocztowy? | 
|   |   | 
|  08-10-2010, 19:15 | #4 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 19 12 2007 Lokacja: Olecko Posty: 2,259 Stan: Na Emeryturze   |   Nie, możesz zrobić przelew na konto. Idziesz do banku, wypełniasz kwitek, dajesz pieniądze dla pani w okienku a ona robi przelew, ale o ile się nie mylę tym sposobem pacc bezpośrednio od tibia.com nie kupisz. | 
|   |   |