|
Notki |
Mainland Wielki i tajemniczy kontynent... Tutaj odkrywamy jego tajemnice... |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
|
![]() Chciałbym dowiedzieć się czegoś o tym miejscu, a dokładnie gdzie i jakie tam wystepuja potwory. Prosiłbym o numer piętra i nazwę potwora.
Paladyn Heniek Harmonia Ostatnio edytowany przez Najt of Destrukszyn - 02-11-2004 o 17:20. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2004
Lokacja: Carlin
Stan: Aktywny gracz
Imię: Knight Simon Dark lord
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Evil Shadows
Świat: Harmonia
Poziom: 36
Skille: 20/24
Poziom mag.: 45
![]() |
![]() zobacz se temat hegemmona w bodajże artkułach"mapa respwanu by hegemmon"
![]() Ostatnio edytowany przez Knight Simon Dark lord - 02-11-2004 o 12:09. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Nikt ważny
|
![]() UP:
w dziób chcesz za heggemmona? ^.- Topic: jak powiedizał poprzednik, spis potworków znajdziesz na mapce respawnu, która jest przyklejona w dziale "potwory". Odnośnie prośby co i gdzie dokładnie... ta góra jest na tyle bezpiecznie zrobiona ze łatwo zwiać no i gdzie chęć przygody? P.S. najgorsze co do ciebie może wyskoczy od tak to cyklopy w jednym miejscu i hunter w drugim. Przed nimi łatwo zwiać a ds jest w dziórze ale łatwo go wypatrzeć więc trzeba być tempym, żeby wpasć do niego niechcący ^.-
Chuck Norris też gra w Tibię. On ją nawet przeszedł. /About my Retired/Order of The Dreamers/Dziedzictwo Przodków//W "Bukowej Gościenie"/Bitwa na Grunwaldzkiej/ I shall strike down upon thee with great vengence and furious anger,
those who attempt to poison and destroy my brothers. And you will know my name is the LAW when I lay my vengence upon thee! |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 10 2003
Lokacja: Warszawa
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#5 |
Michail Fradkow
Data dołączenia: 05 06 2004
Lokacja: Kawal drogi, nikomu nie radze isć piechotą.
Stan: Na Emeryturze
Imię: Bysiu
Profesja: Elite Knight
Gildia: Death Assassins
|
![]() @Majen
Jest tam resp 2 ds'ów. Trzeba się wkopać kilofem w jedno miejsce. Gs też blisko geomancer'a i 2 guardów.
![]() |
#6 |
Nikt ważny
|
![]() oops
![]() ![]() a jeżeli chodzi o górę, o którą pytasz to jeśli nie zejdziesz głęboko w podziemia to najwyrzej cyklopy lubo ds-y jerzeli się wpakujesz ![]() ![]() w niektórych miejscach low lvl niech się tam nie zapuszcza. Jeżeli chcesz dokładnego rozkładu spawnu to... cóż. Komu by się chciało opisywać coś co beznadziejnie trudno dokładnie opisać. Najlepiej poszukaj film z tągórą w roli głównej lub złuż zamówienie w dziale "Filmy" o takowy tylko zaznacz, że chcesz zobaczyć wszystko a nie samotne perypetie 15lvl palka, który w podziemiach nie oddala się od drabinki na więcej niż ~10 kratek O.o
Chuck Norris też gra w Tibię. On ją nawet przeszedł. /About my Retired/Order of The Dreamers/Dziedzictwo Przodków//W "Bukowej Gościenie"/Bitwa na Grunwaldzkiej/ I shall strike down upon thee with great vengence and furious anger,
those who attempt to poison and destroy my brothers. And you will know my name is the LAW when I lay my vengence upon thee! |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2004
Lokacja: Carlin
Stan: Aktywny gracz
Imię: Knight Simon Dark lord
Gildia: Evil Shadows
Poziom: 36
Skille: 20/24
Poziom mag.: 45
![]() |
![]() hegemmon sorry za nick ale wtedy wypisywałem z pamięci i własnie nie wiedziałem że czy masz 2 g czy 2 m teraz zapamiętam naprawie ten błąd jeszcze raz sorry
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
|
![]() Dziękuję za informacje. Teraz już wiem czemu mój kolega, który wszedł na mont sternum wrócił z red hp.
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
|
![]() erghh... ale ze mnie n00b... Chciałęm się dowiedzieć czegoś o FEMOR HILLS, a pomyliłem to z mont sternum... Ale dzięki za informacje. A jak możecie napiszcie coś o Femor Hills na pn od Kazo.
Z góry dzięki.
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 10 2004
Stan: Niegrający
|
![]() o femour hills wiem tyle, że jest tam resp 2 cyców a na najwyższym miejscu, kawałku ziemi jest hunter i kilka owieczek, no i gdzieś w podziemiach kręci się ds, nie wiem gdzie, bo go nie spotkałem tylko widziałem, a tak to tam są jakieś wolfy, beary i goblinki
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 01 2004
|
![]() Ej , a ten demon skeleton jest sam , czy z obstawą ...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 10 2004
Lokacja: Węgorzewo
Stan: Na Emeryturze
Imię: Thorthy
Profesja: Elite Knight
Poziom: 106
Skille: 85/84
Poziom mag.: 7
![]() |
![]() Jest tam 1 ds w pomieszczeniu. Aby do niego dojsc trzeba sciac trawe kolo respu cycow
![]() A ja od dzisiaj chodze tam na huntery i powiem ze jast fanie ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 10 2004
Lokacja: Wrocław ;)
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Vesh
Gildia: Do Dupy :(
Świat: Iridia
|
![]() @up: Żeby dojść do dziury wcale nie trzeba ścinać trawy, ścinasz trawe, jesli sie chcesz dostać do domku, poza tym tam jest quest.
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 12 2004
Lokacja: Mahakam
|
![]() no coz... ja tam przy domku probowalem na kilka sposobow trawe scinac i nic... tzn sciac owszem da sie, ale pierona zaraz odrasta...
|
![]() |
![]() |