|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 09 2004
Lokacja: Układ słoneczny-Ziemia-Europa- Polska-Dom-Krzesło przed komputerem
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Mam problem... Chcę kupic domek i dzisiaj wchodzę na www.tibia.com, na domki i make a bid. Było że wystawiona cena to 200 gold- char to xxx (nie podam nicku). To ja se qlturalnie wchodze na make a bid, wypełniam - cena 500 gold, akceptuje- a tam jest cena 500 gold- char to xxx(ten sam) tylko ze inna cena, a to ja ją wystawiłem
![]() ![]() Co się dzieje, proszę o odpowiedz najlepiej kogoś, kogo to spotkało |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użyszkodnik
Data dołączenia: 05 02 2004
Lokacja: Festung Breslau
Stan: Początkujący
Imię: Vanhelsen
Profesja: Druid
Gildia: Inner Circle
Świat: Auchindoun
Poziom: 80
Skille: LW/Skin
Poziom mag.: 2k
![]() |
![]() kolo xxx postawil wiencej, dla przykładu:
ty stawiasz na samym początku 1000gp, na www pisze, że hatla jest na ciebie za 0gp ktoś xxx stawia 500gp czyli mniej niż ty, na www pojawia się, że ty zaplacisz 501gp ktoś płaci 1500 gp czyli więcej niż ty, na stronie zmiena się, że xxx płaci 1001gp (1000 bo to twoja stawka + 1gp do przebicia ![]() poprostu system nie podwyrza ceny jesli nie musi ![]()
Kłócenie się na forum jest jak uczestniczenie w paraolimpiadzie, może i wygrasz, ale nadal będziesz zacofanym -.-" Ostatnio edytowany przez Vanhelsen - 17-01-2005 o 12:53. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 11 2004
Stan: Tutor
|
![]() @up
sprostowanie: ty stawiasz na samym początku 1000gp, na www pisze, że chata jest na ciebie za 0gp ktoś xxx stawia 500gp czyli mniej niż ty, na www pojawia się, że ty zaplacisz 501gp ktoś płaci 1500 gp czyli więcej niż ty, na stronie zmiena się, że xxx płaci 1001gp (1000 bo to twoja stawka). przebija sie o 1 gp ![]()
![]() |
#4 | |
Użyszkodnik
Poziom: 80
Skille: LW/Skin
Poziom mag.: 2k
![]() |
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 09 2004
Lokacja: Układ słoneczny-Ziemia-Europa- Polska-Dom-Krzesło przed komputerem
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Zrobiłem tak, że postawiłem stawkę jaką mi podano za minimalną (albo coś takiego - takie okienko do wpisywania swojeje stawki) i wszystko dalej tak jak trzeba i nic, ciągle jest xxx podał najwyższą cenę... :S ja już nie wiem co robić
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użyszkodnik