|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Zbanowany
Data dołączenia: 24 01 2005
Lokacja: Świebodzin
|
![]() Często pojawiają się pytania dotyczace jakie skile, eq, m lvl są dobre na danym lvlu dla danej profesji zamieszczam tutaj link do tabelki na której jest takie przykładowe zestawienie, "wtopa"(jak dla mnie) jest tylko z m lvlem na lvl dla Magów
KLIK |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
eX Moderator
Data dołączenia: 13 11 2004
Lokacja: Helsinki
![]() |
![]() od poczatku :
knight : skille 20/20 na 10 lev to zart - spokojnie wchodza wyzsze _bez_ treningu ( pod warunkiem uzywania tarczy od poczatku ) wszystkie kolejne wartosci skillow tez sa wyssane z palca - zeby takie zrobic trzebaby chyba pare lev nabic z hmm ;O jesli umie sie zarabiac na 20 lev mozna spokojnie kupic fs/k-axe ale akurat w tym miejscu jestem w stanie sie zgodzic - kwestia umiejetnosci i wieku serwera ( serpent/ barb axe wystarczaja ) platinum amulet zostal z czasow kiedy gs byly wolniutkie - teraz trudniej go zdobyc ( nie chodzi o cene tylko o rzadkosc spotykania ) armor/ buty w porzadku pall : skille oczywiscie smieszne nie widze potrzeby uwzgledniania broni zwyklej bo normalnie sie jej nie uzywa, ale moze zostac. reszta good sorc/drut : scimitar/hatchet/battle hammer na 10 lev to zestawienie lekko bez sensu ( moj typ - barb axe ) w zaleznosci od miejsca expienia moze byc trudno wyciagnac 18 shieldingu na 10 lev w normalnej sytuacji kolo 25 lev mozna kupic fs/ss/faxe bo zwykle mamy wtedy kase ( chyba ze expimy z runami ) mlvl faktycznie wyssany z palca reszta w porzadku |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]() Bylo, bylo, bylo, bylo!
Skille 100/100 na 8 lvlu dla sorca. Mag Level 100 na 8 lvlu dla knighta. Skill 100 Axe dla na 8 lvlu dla palka. Nie ma okreslonego skilla na level. Grasz dla cyeferek - rob skille. Grasz by poexpic - expij. |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 22 01 2005
Imię: Ojciec Artur
Profesja: Druid
Świat: Titania
Poziom: 20
Skille: 21/24
Poziom mag.: 39
|
![]() Heh albo ktos tu sobie robi jaja albo zle przeczytalem. 32 dista dla 110 lvla???
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zbanowany
Data dołączenia: 30 04 2005
Lokacja: Krzeslo przed komputerm (na serio Wrocek)
![]() |
![]() OMG ile razy powstanie jeszcze temat typu jakie skille na jaki lev to jest bez sensu jak ktos chce niech ma skille 30/30 na 200 levlu to jego sprawa od ciebie zalezy jakie chcesz miec skille a nie od jakis tabalek.
@down No narescie cos madrego niech kazdy gra jak lubi. Temat do zakniecia Ostatnio edytowany przez Marcin of shadow - 07-07-2005 o 19:38. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 08 2004
Lokacja: Nibiru.
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Jest napisane, ze sorc na 32 lvlu powinien miec 30 mlvl. Ehh, no szkoda. Bo ja na 32 lvlu mam 52 mlvl...
![]() W ogole, nie sluchajcie sie tego, kazdy gra jak lubi. Takie jest me zdanie.
![]() |
Rybnik City |
Ta wiadomość została usunięta przez $corcerer.
Powód: Powinienem cię powiesić, wiesz?
|
![]() |
#7 |
Guest
|
![]() Pojeb** Cię?!Takie skile dla knighta?!Ja na 20 miałem 60/60!A na 30 81/81
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |