|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 21 07 2011
|
![]() Witam mam 41 knighta na świecie Calmera, jest jeden problem.
Nie wiem gdzie expić ![]() Expiłem na dk wbijajac przy tym 5 lvl'i + robiac czasochlonnego bag loota po 14k capa. Zna ktos moze jakas fajna miejscowke co nie trzeba siedziec caly dzien i sie meczyc z bag lootem a jedynie 2-3h? Tak zeby z golda i itemów bylo po 15-20k na czysto i z 30k+ expa na h Dodam również że mam eq: -DSM -DH -G Legi -D Shield -Bright Sword Prosiłbym też o wycenienie Nightmare Blade bo nie wiem za ile sellnąć ;/ |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 20 11 2011
|
![]() nightmare blade cena jest zależna od servera a co do expienia z lootbagowaniem to może i loota najlepszego nie ściągniesz ale jeżeli masz przynajmniej skilla 80/75 to powinienes bez waste klepaćdragi z takim eq
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 07 2008
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Tomex of Guardia
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Caps Lockers
Świat: Guardia
Poziom: 514
|
![]() jezeli sie boisz dragow to idz na mintwallin tam to sie dopiero mozna dorobic ;d
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 05 2008
Lokacja: Płock
Profesja: Elder Druid
Świat: Secura/Pacera
Poziom: 500
|
![]() Nightmare Blade - 35k~
Mint, EF, obrzeza OF. Fajnie by bylo jakbys kupil pacca i sobie postmana zrobil. Pozniej mozna z EFu fajne loty wysylac. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 21 11 2011
Lokacja: Adamowice (Śląsk)
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Hiril
Profesja: Knight
Gildia: Pik Nick Team
Świat: Refugia